Diğer hmişliğindemi öyleydi canımmKiz bilmiyorum ya,asiri,gaz var ilk bastan,beri hep,ole yim ya
Yok kuzum benim geçmedi bazen cama atıyorum kendimi o kadar bunalıyorumYanma ilk öğrendiğim zamanlarda bedenmde vardı sonra geçdi yerini sadecr ayak üşümesine bıraktı
Bende haziran annesi olcam ins :) bebisinizin cinsiyeti bellimi acabaSevdim bu topiği
Selam kızlarrrrr.. İstanbul Tuzla dan katılıyorum ve haziran annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah.
Ondada gaz wardi walla iki gebeligim cok benzemiyo ama ikisindede asiri gaz wardi dogurana kadar yani olucak buda sanirim bide gecen dogumda asiri zorlandigim icin basurda oldumDiğer hmişliğindemi öyleydi canımm
Öpüyorum annenin ellerindenEvet annem oyle der hep :)
Ozaman senn hamişlikler seni çok hırpalıyo canım zor geçiyoOndada gaz wardi walla iki gebeligim cok benzemiyo ama ikisindede asiri gaz wardi dogurana kadar yani olucak buda sanirim bide gecen dogumda asiri zorlandigim icin basurda oldumbkm doktorum ne dicek
Catlamzsn inslh kuzum ama sanmıom catlcgnı :)Öpüyorum annenin ellerindeninşallah öyle olur benimde
Dikkat et kuzum üşütüp hasta falnda olmaz ince giyin evdeYok kuzum benim geçmedi bazen cama atıyorum kendimi o kadar bunalıyorum
Gaz için kamyonu denedin mi kuzum bana çok iyi geldiBenimkiler carsanba,pazarina donmus zaten cok kotu goruntu ya tam eski fizige dondum simdi iki bucuk ayda gobegim olmus 6aylik gibi ama cok fena fazla gaz var
İnşallah canım Amiinnnİnşallahhh kuzucummm
Kamyon ne kuzumGaz için kamyonu denedin mi kuzum bana çok iyi geldi
İnşallah inşallahCatlamzsn inslh kuzum ama sanmıom catlcgnı :)
11h kaç günlüksünüz canımİnşallah canım Amiinnn
Bende de asiri gaz problemi var kamyon nedir acaba bu gaza care varmiGaz için kamyonu denedin mi kuzum bana çok iyi geldi
Kimyonmuş canm bnde kamyon ne diyorumBende de asiri gaz problemi var kamyon nedir acaba bu gaza care varmi
Hoş geldinn canım ne demekArkadaşlar merhaba. Ben hamile değilim ama gibiyim de aslında. Sizlere soru sorabilir miyim? Bu konu hakkında. Aranıza alır mısınız?
Kuzum afedersiniz yanlış yazmışım kimyon olacak gaza gerçekten çok iyi geliyor bende çok gaz sorunu yaşıyordum annem söyledi çorbalarda yemeklerde kullanıyorum bol bol inanılmaz faydasını gördüm tavsiye ederimBende de asiri gaz problemi var kamyon nedir acaba bu gaza care varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?