Canım kendi yazdığımı okuyunca gülme krizine girdimKimyonmuş canm bnde kamyon ne diyorum
Hemen kötü düşünme canım herkeznki bir olmaz geç döllenme olabilir.Çok teşekkür ederim canım. Benim adet tarihim bu ayın 22 si normalde. Adetten bir gün önce hcg 4,85. 2 gün sonra 19,23. İki gün sonra yani dün 27,94 kimyasal gebelik mi sizce yaşayan var mı?
10+6 yız kuzum11h kaç günlüksünüz canım
Bende aynenn kamyon ne diyorummCanım kendi yazdığımı okuyunca gülme krizine girdim
Bizde 10+4 olduk1
10+6 yız kuzum
Canım hayırlı olsun Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah sayılara çok takılma tarihin bir hafta geçince doktor muayenesinde keseyi görürsün inşallah daha yeni böyle bi durum yaşanmıştı değerler iyi artmıyordu ama muayenede kese göründü stres yapma kötü düşünme Rabbim hayırlısını versin inşallahÇok teşekkür ederim canım. Benim adet tarihim bu ayın 22 si normalde. Adetten bir gün önce hcg 4,85. 2 gün sonra 19,23. İki gün sonra yani dün 27,94 kimyasal gebelik mi sizce yaşayan var mı?
Doktr ne testi istedi canım ama daha batın geçeli 5 gün olmuş tabi dktrlar daha iyi bilir ama kendini gösterirdi şimdiye adet olacak gibi ağrın varmıGeç döllenmede oluyor mu böyle? Dr. Yarın test istedi tekrar. Dr. En kötüsüsünüz düşünüyorum o yüzden kimyasal olabilir dedim dedi ama bende korkuyorum işte çok ümitlenmiştim.
Oyyy maşallah Rabbim nazarlardan korusun aynıyız kuzum peş peşe doğururuz inşallahBizde 10+4 olduk
Eveet kişi kendinden bilirmiş işi . Maalesef öyle . .. kendine dur dersen hiç bir sey olmaz ideal kilonu alırsın ya da altın da.. ama umursmsazsan. Aman nasıl olsa doğumdan sonra kilo vercem bunları da veririm dersen her kurulan sofraya oturursun: DdDeme yaaneyse kendimizi hazırlayalım bari
12+4 de Dr kız demişti. Kızım olacakBende haziran annesi olcam ins :) bebisinizin cinsiyeti bellimi acaba
Tesekkur ederim canimmKuzum afedersiniz yanlış yazmışım kimyon olacak gaza gerçekten çok iyi geliyor bende çok gaz sorunu yaşıyordum annem söyledi çorbalarda yemeklerde kullanıyorum bol bol inanılmaz faydasını gördüm tavsiye ederim
İnşallahh kuzucummm bi doldursaydık 12 haftayı gerisi gelirde inşallahh rabbim hepimizide nazarlardan saklasıOyyy maşallah Rabbim nazarlardan korusun aynıyız kuzum peş peşe doğururuz inşallah
Bende cok dusundum neticeye varamadimKimyonmuş canm bnde kamyon ne diyorum
Gebelikte ki ağrılar farklı canm ama herkezde aynımı olur bilmem tabi ben kendmden biliyorm çünkü çok sancılı geçiyo benm olmadan önce dahi öyle oluyodu ama dediğim gibi takılma rakamlara herkezde bir olmaz batma faln oluyosa kasıklarına normal bunlarHcg testi istedi canım. Evet var ama adet olacak gibi değil sanki. Anlık ağrılar adet olacak gibi de geliyor ağrı farklı da geliyor.
Canım ilk gebeligimde 28 kilo aldım hamd olsun kilo verme sorunum yok ama onda devamlı kilo alıyordum alışmıştım bunda daha yarım kilo bile almadım o yüzden sarsacak beni galibaEveet kişi kendinden bilirmiş işi . Maalesef öyle . .. kendine dur dersen hiç bir sey olmaz ideal kilonu alırsın ya da altın da.. ama umursmsazsan. Aman nasıl olsa doğumdan sonra kilo vercem bunları da veririm dersen her kurulan sofraya oturursun: Dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?