Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim canım. Benim adet tarihim bu ayın 22 si normalde. Adetten bir gün önce hcg 4,85. 2 gün sonra 19,23. İki gün sonra yani dün 27,94 kimyasal gebelik mi sizce yaşayan var mı?

Çok teşekkür ederim canım. Benim adet tarihim bu ayın 22 si normalde. Adetten bir gün önce hcg 4,85. 2 gün sonra 19,23. İki gün sonra yani dün 27,94 kimyasal gebelik mi sizce yaşayan var mı?
Hemen kötü düşünme canım herkeznki bir olmaz geç döllenme olabilir.

Geç döllenmede oluyor mu böyle? Dr. Yarın test istedi tekrar. Dr. En kötüsünü düşünüyorum o yüzden kimyasal olabilir dedim dedi ama bende korkuyorum işte çok ümitlenmiştim.

Canım hayırlı olsun Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah sayılara çok takılma tarihin bir hafta geçince doktor muayenesinde keseyi görürsün inşallah daha yeni böyle bi durum yaşanmıştı değerler iyi artmıyordu ama muayenede kese göründü stres yapma kötü düşünme Rabbim hayırlısını versin inşallah

Geç döllenmede oluyor mu böyle? Dr. Yarın test istedi tekrar. Dr. En kötüsüsünüz düşünüyorum o yüzden kimyasal olabilir dedim dedi ama bende korkuyorum işte çok ümitlenmiştim.
Doktr ne testi istedi canım ama daha batın geçeli 5 gün olmuş tabi dktrlar daha iyi bilir ama kendini gösterirdi şimdiye adet olacak gibi ağrın varmı

Deme yaa neyse kendimizi hazırlayalım bari
Eveet kişi kendinden bilirmiş işi . Maalesef öyle . .. kendine dur dersen hiç bir sey olmaz ideal kilonu alırsın ya da altın da.. ama umursmsazsan. Aman nasıl olsa doğumdan sonra kilo vercem bunları da veririm dersen her kurulan sofraya oturursun: Dd

Tesekkur ederim canimm

Hcg testi istedi canım. Evet var ama adet olacak gibi değil sanki. Anlık ağrılar adet olacak gibi de geliyor ağrı farklı da geliyor.

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

Hcg testi istedi canım. Evet var ama adet olacak gibi değil sanki. Anlık ağrılar adet olacak gibi de geliyor ağrı farklı da geliyor.
Gebelikte ki ağrılar farklı canm ama herkezde aynımı olur bilmem tabi ben kendmden biliyorm çünkü çok sancılı geçiyo benm olmadan önce dahi öyle oluyodu ama dediğim gibi takılma rakamlara herkezde bir olmaz batma faln oluyosa kasıklarına normal bunlar

Canım ilk gebeligimde 28 kilo aldım hamd olsun kilo verme sorunum yok ama onda devamlı kilo alıyordum alışmıştım bunda daha yarım kilo bile almadım o yüzden sarsacak beni galiba hayırlısı bakalım keşke iştahım açılsada yesem yesem böylesi daha zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…