Gebelikte ki ağrılar farklı canm ama herkezde aynımı olur bilmem tabi ben kendmden biliyorm çünkü çok sancılı geçiyo benm olmadan önce dahi öyle oluyodu ama dediğim gibi takılma rakamlara herkezde bir olmaz batma faln oluyosa kasıklarına normal bunlarHcg testi istedi canım. Evet var ama adet olacak gibi değil sanki. Anlık ağrılar adet olacak gibi de geliyor ağrı farklı da geliyor.
Hic sikma canini canim benim son adet tarihime gore bebisimin 22 haftalik olmasi gerekiyor ben evleneli 22 hafta olmadiMerhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Hiç üzülme canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan ne zaman gideceksinZuzum amin inşallah çok teşekkür ederim çok üzgünüm İnan'ın
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah12+4 de Dr kız demişti. Kızım olacak
Amiinnn canım Amiinnn inşallah bende bekliyorum belki normale dönerim 12 haftadan sonra diyeİnşallahh kuzucummm bi doldursaydık 12 haftayı gerisi gelirde inşallahh rabbim hepimizide nazarlardan saklası
Çokmu şiddetli canım sancıların. Allah korusun inşallah kimyasal gibi bi durum olsa kendni atmaya çalışır adet dönemi sancından farksız olur yani inşallah herşey normal gelişir sağlıcakla kavuşursunuzAynen canım haklısın allah hayırlısını nasip etsin bencede düşük vs olsa şimdiye olurdu gibime geliyor ama İnan'ın bilemiyorum. Sancılarım bir anda geliyor şiddetli sonra geçiyor adette sürekli olurdu bu
Rica ederim canımTesekkur ederim canimm
Hic sikma canini canim benim son adet tarihime gore bebisimin 22 haftalik olmasi gerekiyor ben evleneli 22 hafta olmadi19bucuk haftalik bnm bebisimmm. Cok normal gec yumurtlama sikma canini :)
Çokmu şiddetli canım sancıların. Allah korusun inşallah kimyasal gibi bi durum olsa kendni atmaya çalışır adet dönemi sancından farksız olur yani inşallah herşey normal gelişir sağlıcakla kavuşursunuzAynen canım haklısın allah hayırlısını nasip etsin bencede düşük vs olsa şimdiye olurdu gibime geliyor ama İnan'ın bilemiyorum. Sancılarım bir anda geliyor şiddetli sonra geçiyor adette sürekli olurdu bu
Hic sikma canini canim benim son adet tarihime gore bebisimin 22 haftalik olmasi gerekiyor ben evleneli 22 hafta olmadi19bucuk haftalik bnm bebisimmm. Cok normal gec yumurtlama sikma canini :)
Dualarım seninle canım rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah bize kesenin resmini atarsınAmin canım inşallah. Yarın sabahtan gideceğim testi yaptırmaya. Dua edin ne olur?
İnşallahhh kuzummmAmiinnn canım Amiinnn inşallah bende bekliyorum belki normale dönerim 12 haftadan sonra diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?