Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hcg testi istedi canım. Evet var ama adet olacak gibi değil sanki. Anlık ağrılar adet olacak gibi de geliyor ağrı farklı da geliyor.
Gebelikte ki ağrılar farklı canm ama herkezde aynımı olur bilmem tabi ben kendmden biliyorm çünkü çok sancılı geçiyo benm olmadan önce dahi öyle oluyodu ama dediğim gibi takılma rakamlara herkezde bir olmaz batma faln oluyosa kasıklarına normal bunlar

Hic sikma canini canim benim son adet tarihime gore bebisimin 22 haftalik olmasi gerekiyor ben evleneli 22 hafta olmadi 19bucuk haftalik bnm bebisimmm. Cok normal gec yumurtlama sikma canini :)

Aynen canım haklısın allah hayırlısını nasip etsin bencede düşük vs olsa şimdiye olurdu gibime geliyor ama İnan'ın bilemiyorum. Sancılarım bir anda geliyor şiddetli sonra geçiyor adette sürekli olurdu bu

Çokmu şiddetli canım sancıların. Allah korusun inşallah kimyasal gibi bi durum olsa kendni atmaya çalışır adet dönemi sancından farksız olur yani inşallah herşey normal gelişir sağlıcakla kavuşursunuz

Çokmu şiddetli canım sancıların. Allah korusun inşallah kimyasal gibi bi durum olsa kendni atmaya çalışır adet dönemi sancından farksız olur yani inşallah herşey normal gelişir sağlıcakla kavuşursunuz

Her zaman değil canım şiddeti ama ara ara evet şiddetleniyor. Kimyasal olsa şimdiye olurdu diyorum ama işte boşa ümitleniyorum belki de. Amin canım inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Çok sağol cevap verdiğin için canimm bu ilk zamanlar olunca sıkıntı yaptım acaba gelismedimi felan diye ilki kurtaj oldum bunda korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…