- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Benm de gec dollenme olms artar bebegin gununden kucuk olabilir adetine gore hesaplanmaz o kadarGeç döllenmeden dolayı değer az artar mı arkadaşlar?
Kuzummm tabi herşeyi dr. Muanesinde daha net anlarsın ama şiddetli olmaması lazım belkide enfeksiyonun faln vardır dikkat et üşütme ayaklarını faln folik aist kullanıyomusun başlamadıysan kesin yarn başla folio alablrsinHer zaman değil canım şiddeti ama ara ara evet şiddetleniyor. Kimyasal olsa şimdiye olurdu diyorum ama işte boşa ümitleniyorum belki de. Amin canım inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Sendende kuzum hiç sıkma canını böyle telaşa düşüp sonra hayırlı haberler alanlara şahit olduk çok şükür eğer sıkıntı olsa mutlaka farklı bir belirtin olurdu sen ümidini kaybetme Rabbim korktuğunla sınamasın inşallah iyi düşünelim iyi olsun canım inşallah müjdelerle gel bizide mutlu edersinAmin zuzum inşallah allah razı olsun
Rabbim saglikla kucagina versin ins. Bu bebisinde problem teskil etmez. Benim plansiz gebelik olmasina ragmen bende cok telaslanmistim onemli olan bebisinin sagligi bi kac hafta gec alirsin kucagina o kadar :)Çok sağol cevap verdiğin için canimm bu ilk zamanlar olunca sıkıntı yaptım acaba gelismedimi felan diye ilki kurtaj oldum bunda korkuyorum.
Dua et canımm ilk bebişmi olacak inşallah git canım ihmal etmeAmin inşallah canım benim ağrılarım var işte. Dr a gitsem mi bilemedim yarın inşallah güzel haberleri alırım sizinle paylaşmaz mıyım hiç? İyi ki varsınız.
Çok faydası var canım kullan ihmal etmeEvet canım kullanıyorum folik asit
Endişe etmemek elimizde değil ama üzülüp stres yapma kuzumm allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahEdiyorum canım herkes için hemde. Evet ilk olacak. 5 aylık evliyim. Hamile dediğinde dr. Ağladım kendime gelemedim şimdi ise üzüntüden kendime gelemiyorum
Ilk aylar çoğu insanın kabus gibi geçiyor zaten merak etme. Sonra toparliyorsjn kendini . Öyle bir rahata kavuşuyorsun ki :)Canım ilk gebeligimde 28 kilo aldım hamd olsun kilo verme sorunum yok ama onda devamlı kilo alıyordum alışmıştım bunda daha yarım kilo bile almadım o yüzden sarsacak beni galibahayırlısı bakalım keşke iştahım açılsada yesem yesem böylesi daha zormuş
Haklısın da gel kafanı yastığa koyda uyu işte beklerim sabrederim sikayetimde yok da haklısın ya inşaallah bi sıkıntı olmadan alırız kucaklarimiza... sen kaç haftalikken kese ve kalp atışını duydun??Rabbim saglikla kucagina versin ins. Bu bebisinde problem teskil etmez. Benim plansiz gebelik olmasina ragmen bende cok telaslanmistim onemli olan bebisinin sagligi bi kac hafta gec alirsin kucagina o kadar :)
Ne demekk kuzumm birbirimize destek olmaz için burdayız inşallah git dr. A bizide haberdar et inşallah güzel haberlerle dönersin84zmr çok teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için. İhmal etmem canım benim tamam
stres yapma nolur bebeğin can damarı sensin öyle düşün daha ortada net bişey yok belkide boşuna hem kendini hem bebeğini üzmüş olacaksın erken dönemlerde böyle şeyler olabilir önce bir doktora görün herşey netleşsin inşallah hayırlı haberler gelir canımEdiyorum canım herkes için hemde. Evet ilk olacak. 5 aylık evliyim. Hamile dediğinde dr. Ağladım kendime gelemedim şimdi ise üzüntüden kendime gelemiyorum
Amin cnm senin benim ve tüüümm hamile arkadaşlar sağ salim vakti zamanında sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızı.Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?