Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım benim inşallah hayırlısı olsun ama yarın olmuyor bir türlü Kasık ağrısı normal mi peki sizce? Bazen şiddetli rahmim falan çekiliyor gibi oluyor arada bel ağrım oluyor
İnşallah normaldir kuzucumm stres yapma kaderde ne varsa onu yaşıycaz mecbur herkezde oluyı kasık ağrısı ama şiddeti önemli tabi gerçekden adet sancısı gibimi ayırt etmek lazım

Amin canım benim inşallah hayırlısı olsun ama yarın olmuyor bir türlü Kasık ağrısı normal mi peki sizce? Bazen şiddetli rahmim falan çekiliyor gibi oluyor arada bel ağrım oluyor
Belirtiler herkeste aynı olmuyor canım ama kasık ağrısı bel ağrısı çok bilindik gebelerin yarısı yaşıyor bunları

Amin canım benim inşallah henüz kontrole gitmedim zaten test takibi oluyor işte

Normalde adet sancısı gibi olmaması gerekiyor değil mi
Öyle olması gerekiyo ama herkexde bir olmuyo kuzu adet sancısı çekiyorm diyene bakıyosn ki hamiş belki adet sancın çok şiddetli geçmiyosa bunu ayırt edemiyo olabilirsin

Evet az önce okudum hamile olupta adet sancısı yaşayanlar varmış benim adet sancım şiddetli olmaz zaten de canım bakalım hayırlısı

Yani adet sancısına benziyor aslında zaman zaman.
Belirtiler
Allahımm kmseyi korktuğu yere uğratmasn canım en iyi dr. Kontrolnde anlaşılır ne olduğu herkez de bir olmuyoki
Kesinlikle katiliyorum benm hic agrim sizim olmadi bulantim da olmadi adetim gecikti sonucta negatif cikti (evde test yapmistim) gogusumde agri vardi sadece adetim gecikti sandim. Tarlusal ictim adet sokturucu baktim hala adet olmuyorum doktora gittim 6 haftalik hamileymisim:)

Normalde adet sancısı gibi olmaması gerekiyor değil mi
Benm adet sancım o kadar şiddetli oluydu ki anlatamam ilaçsız iğnesiz geçiremezdm üstelik 1 hafta öncesi başlardı bu şeklde oldğu için ayırt etmem pekde zor olmadı hamiş kaldğım ay hiç sancm olmadı anladmki hamileyim. Ve 2 düşük geçdi başmdan rabbm kmseye yaşatmasn o sancıyıda kayıp acısınıda inşallah

Maşallah ne güzel. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için. İnşallah sizlerin hamileliği çok güzel ve sağlıklı geçsin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, o mutluluğu yaşamayı sizlere nasip etsin

İnş hepimizinkini. 33 de evlendim 34 de hamile kaldım ve 35 de anne olacağım kısmetse. Ben geç evlenenlerdenim
Bence en ideal yastasin hamilelik icin benim erken oldu ama onu cokk seviyorum iyikide oldu :) ama yasin bebis icin benden cok daha uygun :)

Aslında geç öğrenmek çok iyi herşeye kafayı takıyo insan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…