Ben deger takibi hic yaptirmadim gerek duymadim. Bunlar insani yaniltiyor hamisliginin tadini cikar derim. Ben oluruna biraktim iyiki de boyle yapmisim emin ol ayda bir kontrol yeterli :)Peki değer artışım normal mi sence manolyam
İnşallah normaldir kuzucumm stres yapma kaderde ne varsa onu yaşıycaz mecbur herkezde oluyı kasık ağrısı ama şiddeti önemli tabi gerçekden adet sancısı gibimi ayırt etmek lazımAmin canım benim inşallah hayırlısı olsun ama yarın olmuyor bir türlü Kasık ağrısı normal mi peki sizce? Bazen şiddetli rahmim falan çekiliyor gibi oluyor arada bel ağrım oluyor
Belirtiler herkeste aynı olmuyor canım ama kasık ağrısı bel ağrısı çok bilindik gebelerin yarısı yaşıyor bunlarıAmin canım benim inşallah hayırlısı olsun ama yarın olmuyor bir türlü Kasık ağrısı normal mi peki sizce? Bazen şiddetli rahmim falan çekiliyor gibi oluyor arada bel ağrım oluyor
Allah bagislasin minik melegini size ins12+4 de Dr kız demişti. Kızım olacak
12 hafta dolsun diye gün sayıyorum canımIlk aylar çoğu insanın kabus gibi geçiyor zaten merak etme. Sonra toparliyorsjn kendini . Öyle bir rahata kavuşuyorsun ki :)
Allahımm kmseyi korktuğu yere uğratmasn canım en iyi dr. Kontrolnde anlaşılır ne olduğu herkez de bir olmuyokiYani adet sancısına benziyor aslında zaman zaman.
Amiinnn canım inşallah Rabbim korusun yavrulamiziAmin cnm senin benim ve tüüümm hamile arkadaşlar sağ salim vakti zamanında sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızı.
Öyle olması gerekiyo ama herkexde bir olmuyo kuzu adet sancısı çekiyorm diyene bakıyosn ki hamiş belki adet sancın çok şiddetli geçmiyosa bunu ayırt edemiyo olabilirsinNormalde adet sancısı gibi olmaması gerekiyor değil mi
İnş hepimizinkini. 33 de evlendim 34 de hamile kaldım ve 35 de anne olacağım kısmetse. Ben geç evlenenlerdenimAllah bagislasin minik melegini size ins
BelirtilerYani adet sancısına benziyor aslında zaman zaman.
Kesinlikle katiliyorum benm hic agrim sizim olmadi bulantim da olmadi adetim gecikti sonucta negatif cikti (evde test yapmistim) gogusumde agri vardi sadece adetim gecikti sandim. Tarlusal ictim adet sokturucu baktim hala adet olmuyorum doktora gittim 6 haftalik hamileymisim:)Allahımm kmseyi korktuğu yere uğratmasn canım en iyi dr. Kontrolnde anlaşılır ne olduğu herkez de bir olmuyoki
Benm adet sancım o kadar şiddetli oluydu ki anlatamam ilaçsız iğnesiz geçiremezdm üstelik 1 hafta öncesi başlardı bu şeklde oldğu için ayırt etmem pekde zor olmadı hamiş kaldğım ay hiç sancm olmadı anladmki hamileyim. Ve 2 düşük geçdi başmdan rabbm kmseye yaşatmasn o sancıyıda kayıp acısınıda inşallahNormalde adet sancısı gibi olmaması gerekiyor değil mi
Bence en ideal yastasin hamilelik icin benim erken oldu ama onu cokk seviyorum iyikide oldu :) ama yasin bebis icin benden cok daha uygun :)İnş hepimizinkini. 33 de evlendim 34 de hamile kaldım ve 35 de anne olacağım kısmetse. Ben geç evlenenlerdenim
Belirtiler
Kesinlikle katiliyorum benm hic agrim sizim olmadi bulantim da olmadi adetim gecikti sonucta negatif cikti (evde test yapmistim) gogusumde agri vardi sadece adetim gecikti sandim. Tarlusal ictim adet sokturucu baktim hala adet olmuyorum doktora gittim 6 haftalik hamileymisim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?