Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önceden beri bu adet sancısı gibi çekiyorum zaten

Kızlar "huzursuz bacak sendromu" yaşayan var mı aranızda ? Gece yatağa geçince başlıyor bu sıkıntı. Rahat 2-3 saat sürüyor ve uyku haram oldu resmen şimdiden. Netten araştırınca öğrendim rahatsızlığımın ismini. Dr a söyledim mg verdi. Hem toz hem hap olarak alıyorum ama nafile. Resmen alt bacaklarımı yumrukluyorum yahu. Tek duam hamilelik sonrası geçmesi.

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önceden beri bu adet sancısı gibi çekiyorum zaten
Belkide normaldir canım ta ozamandan çekiyosan çokda fazla sancın olmuyomş adet dönemi bence sen ayırt edemiyosun bi arkdaşm vardı oda senn gibi diyodu ama oda adet sancısı çekmezmiş fazla adet sancısını çekmeyen bilemez o yüzden rahat ol tadını çıkar

Olabilir canım bende ayırt edemeyenlerdenim kesin Yarın haberler inşallah güzel olur...

22 yasim ins bebegime annelik yapabilirim korkuyorum ona layik olamamaktan canimm
Hele bi kucağına alda ozaman görürsün kuzum yapıp yapamadğını kardeşimden biliyorm kardeşim doğduğnda ben 17 yaşndaydım ve bakabliyodm yanii kendme göre annemn işi oldukca ben ilgilenirdm şimdide benm yanmdan hiç ayrılmıyo

22 yasim ins bebegime annelik yapabilirim korkuyorum ona layik olamamaktan canimm
Öyle düşünme. Artık herşey elimizin altında. Google sağolsun :)))))) gerçi senin ihtiyacın yok tecrübelisin 2.hamilelik sonuçta. Genç anne olmak en güzeli. Enerji açısından.

İnşallah canım benim. Ne güzel adaşız seninle Benim hislerim de kuvvetlidir ama terzi kendi söküğünü dikemeZ hesabı kendi hislerime korku ve arzu da eklenince kendime yorum yapamıyorum bu konuda

Canım hiç öyle düşünme Rabbim layık görmüş demekki bu yaşında nasip etmiş ben ilk bebeğimi 20 yaşında kucağıma aldım hamd olsun başardım şimdi kocaman deli kanlı Rabbim yardım ediyor hiç merak etme inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum inşallah geçer

İnşallah canım benim. Ne güzel adaşız seninle Benim hislerim de kuvvetlidir ama terzi kendi söküğünü dikemeZ hesabı kendi hislerime korku ve arzu da eklenince kendime yorum yapamıyorum bu konuda
Olamasını istediğin şeyi düşün canımm rabbim büyük

Öyle düşünme. Artık herşey elimizin altında. Google sağolsun :)))))) gerçi senin ihtiyacın yok tecrübelisin 2.hamilelik sonuçta. Genç anne olmak en güzeli. Enerji açısından.
Canımm geçmiş olsun bendede bacak ağrısı vardı bgn ama benmki romatzmadan şimdi buz gibi oldu ayaklarım inşallah geçer doğumdan sonra

Kızlarr ben yatıyorum müsadenizle rabbime emanetsiniz hayırlı geceler çok yorgunum uyumayı denicem olmazsa gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…