Sağol canım sanada bebeğinle beraber musmutlu gecelerin olsun inşallahAnladım canımm iyi geceler bitanemm allah rahatlık versn
İnşallah cnm inşallah.Canımm geçmiş olsun bendede bacak ağrısı vardı bgn ama benmki romatzmadan şimdi buz gibi oldu ayaklarım inşallah geçer doğumdan sonra
Amin ins sukurler olsun ki var senin kadarken benim bebisimde delikanli olcak ins bende basaririm:)Canım hiç öyle düşünme Rabbim layık görmüş demekki bu yaşında nasip etmiş ben ilk bebeğimi 20 yaşında kucağıma aldım hamd olsun başardım şimdi kocaman deli kanlı Rabbim yardım ediyor hiç merak etme inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim ilk bebegim. Genc anne olmak da cok guzel bir duygu haklisin :)Öyle düşünme. Artık herşey elimizin altında. Google sağolsun :)))))) gerçi senin ihtiyacın yok tecrübelisin 2.hamilelik sonuçta. Genç anne olmak en güzeli. Enerji açısından.
İnşallah canımmm erkekmiydi senn bebişAmin ins sukurler olsun ki var senin kadarken benim bebisimde delikanli olcak ins bende basaririm:)
Evet teyzesi erkekİnşallah canımmm erkekmiydi senn bebiş
Dediysende unutmuşuumdur ben kesinnEvet teyzesi erkek
Canımm ya ayakların üşüyomu senn de benm ayaklar buz gibiEvet teyzesi erkek
Genel anlamda evet bide siskinlik bar ayaklarimdaCanımm ya ayakların üşüyomu senn de benm ayaklar buz gibi
Ayaklarımı ısıtamıyormm kaç saatdirrGenel anlamda evet bide siskinlik bar ayaklarimda
Geldinmii canımmmGece kusları
Sıcak su torbası varsa koy cnmAyaklarımı ısıtamıyormm kaç saatdirr
Evet cnmGeldinmii canımmm
Yokki canımm hiç gerek duymadm hamileliğe kadarSıcak su torbası varsa koy cnm
Hoş geeldinnEvet cnm
Cnm bn hep donerım yatrken sag sol sureklı uykuya dalana kadar ama bn ole bse duymadm hıc ustune yatma bsı olmaz cnmsweet balımm ne tarafına yatıyosun genellikle bziim geline doktr tek tarafına yatmşsn hep deyip kızmş bende genellikle soluma yatarm acaba bi sıkıntımı teşkil ediyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?