Hos bulduk balımHoş geeldinn
Super aynı takımBen de uyuyamadım kii :))
Bnm akntım sarımsı cnm oluo iç çamasrmda hep goruorum kotu bse olcgnı sanmıom cnm kan olması kotu.sweet canm bide akıntın ne durumda afedersin ama benmki balgamsı bişy ve açık kahve enfeksiyon diyorum ama yinede kafama takılıyo başka bişyden olablrmi
Ama annenn yatış şekliyle bebeğin yatış şeklinn alakası olurmuki zatn hareketli kendi dönemezmi bebekCnm bn hep donerım yatrken sag sol sureklı uykuya dalana kadar ama bn ole bse duymadm hıc ustune yatma bsı olmaz cnm
Masallahhgh kızzzKızlar benimle nöbet tuttunuz resmen evde yatagımda olsamm offf bi güzel uyurdum şimdi miss .. bu arada en genç anne adayı olabilirim 17 yaşımda anne oldum şimdi 28 yaşındayım 2. Anneliğim olacak inşallah
Orası ole ama sola yatmak tavsye edıo DR larAma annenn yatış şekliyle bebeğin yatış şeklinn alakası olurmuki zatn hareketli kendi dönemezmi bebek
Patık gıy cnm sobayı ac uzat ayagınj sobayaYokki canımm hiç gerek duymadm hamileliğe kadar
Sağol canım o zamanlar küçük evlenmişsin aaa cocugun cocugu var diyorlardı ama şimdi kızım 11 yaşında Allahım ömrümden alsın yavruma versin ağrıyıp incitmesin iyi ki Rabbim nasip etmiş şimdi kardeşini bekliyoruz ne güzelMasallahhgh kızzz
Bende genel olarak sola yatyrm bide sırt üstü ayaklarımı uzstıpda ama bu ilerlryen aylarda dığru drğilmiş sanırımOrası ole ama sola yatmak tavsye edıo DR lar
Neguzsl Allah bagıslasn cnm yaa darısı basımızaSağol canım o zamanlar küçük evlenmişsin aaa cocugun cocugu var diyorlardı ama şimdi kızım 11 yaşında Allahım ömrümden alsın yavruma versin ağrıyıp incitmesin iyi ki Rabbim nasip etmiş şimdi kardeşini bekliyoruz ne güzel
Evet ılerleyen aylarda bacak arasna yastık koyup sola yatmalıBende genel olarak sola yatyrm bide sırt üstü ayaklarımı uzstıpda ama bu ilerlryen aylarda dığru drğilmiş sanırım
İnşallahh cnmmNeguzsl Allah bagıslasn cnm yaa darısı basımıza
Ev sıcak canm ama donuyo ayaklarPatık gıy cnm sobayı ac uzat ayagınj sobaya
Toplanıyo demekki rahatsız mı oluyo acabaSabahları uyandıgımda kendimi sırt ğstü uyanmış buluyorum ve hemen göbeğimin altında bir topak sıpamm
Olsun sen bı sobaya uzat bakalım ısınırEv sıcak canm ama donuyo ayaklar
Anladımm canımmEvet ılerleyen aylarda bacak arasna yastık koyup sola yatmalı
Anladımm canımmEvet ılerleyen aylarda bacak arasna yastık koyup sola yatmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?