Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sweet canm bide akıntın ne durumda afedersin ama benmki balgamsı bişy ve açık kahve enfeksiyon diyorum ama yinede kafama takılıyo başka bişyden olablrmi

Kızlar benimle nöbet tuttunuz resmen evde yatagımda olsamm offf bi güzel uyurdum şimdi miss .. bu arada en genç anne adayı olabilirim 17 yaşımda anne oldum şimdi 28 yaşındayım 2. Anneliğim olacak inşallah

sweet canm bide akıntın ne durumda afedersin ama benmki balgamsı bişy ve açık kahve enfeksiyon diyorum ama yinede kafama takılıyo başka bişyden olablrmi
Bnm akntım sarımsı cnm oluo iç çamasrmda hep goruorum kotu bse olcgnı sanmıom cnm kan olması kotu.

Masallahhgh kızzz
Sağol canım o zamanlar küçük evlenmişsin aaa cocugun cocugu var diyorlardı ama şimdi kızım 11 yaşında Allahım ömrümden alsın yavruma versin ağrıyıp incitmesin iyi ki Rabbim nasip etmiş şimdi kardeşini bekliyoruz ne güzel

Neguzsl Allah bagıslasn cnm yaa darısı basımıza

Sabahları uyandıgımda kendimi sırt ğstü uyanmış buluyorum ve hemen göbeğimin altında bir topak sıpamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…