2 tatlı kaşığı sabah akşam içiyrm canımmOlsun sen bı sobaya uzat bakalım ısınır
Sabahlarıda bı tatlı kasıgı pekmz iç ac karna
Iyı kuzum sutte içiyosundur ozmn dmi2 tatlı kaşığı sabah akşam içiyrm canımm
6 subat daha yaKızlar bugün yarın muaneye gideck olan yokmu bebek resmi görmek istyorm yaaa
Yokk kuzum boşş sütü gece yatmadan içiyorm bazen balla bazen boşIyı kuzum sutte içiyosundur ozmn dmi
Benmmkide 10 şubaatt daha çoookk var6 subat daha ya
Bnde kahvltıda ve yatmdn once içerim sade cnmYokk kuzum boşş sütü gece yatmadan içiyorm bazen balla bazen boş
Normalde hiiçç tüketen biri değildim süt yoğurt peynir falan ama hamileliğimde bunlara düştümBnde kahvltıda ve yatmdn once içerim sade cnm
Evet cnm ya bakalm ins guzel hberle glrimmBenmmkide 10 şubaatt daha çoookk var
İnşallahh cqnımm hepimixx bakalım ben cinsiyt öğrenebilcekmiyimmEvet cnm ya bakalm ins guzel hberle glrimm
Isabet olmus cnm bunlar cok onmli diş agrısı cekmezsinNormalde hiiçç tüketen biri değildim süt yoğurt peynir falan ama hamileliğimde bunlara düştüm
Gosterr insallhh :)İnşallahh cqnımm hepimixx bakalım ben cinsiyt öğrenebilcekmiyimm
Ayyy inşallahhh çekmem canm bi 8 yaşında çekdim o ağrıyı bide kurban bayramnda allahımmmm çekmiyimmIsabet olmus cnm bunlar cok onmli diş agrısı cekmezsin
İnşallah bol bol çikolata yiycem bi hafta öncesiiGosterr insallhh :)
Bol bol sut ıc ckmzsn cnm kalsıyym almyınca bebek kmkleri goturuo ısteAyyy inşallahhh çekmem canm bi 8 yaşında çekdim o ağrıyı bide kurban bayramnda allahımmmm çekmiyimm
Dans eder artık:)İnşallah bol bol çikolata yiycem bi hafta öncesii
Aynen öyle canımmBol bol sut ıc ckmzsn cnm kalsıyym almyınca bebek kmkleri goturuo ıste
Avatara kız koymussun gene kızcen mi olck acepAynen Hoplaya zıplaya giderizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?