Öbür avatarda kızdı ki çok sevimli o yüzden koydum kuzumm birazda kendme benzettim kızım olsa buna benzer heraldeAvatara kız koymussun gene kızcen mi olck acep
Aa cok kucuk cnm bırbrne bnzıo cnsytler o donmde DR bse solese bıle net demez degsblr cnm solıcegiŞubatın 10 una 12 hafta 3 günlük olucaz inşallah gösterirmiki kuzummsweet
Guzelmiş sarısınsın galiba sen :)Öbür avatarda kızdı ki çok sevimli o yüzden koydum kuzumm birazda kendme benzettim kızım olsa buna benzer heralde
Artık 16 haftalıkken net öğreniriz heralde canımm nasip kısmet sata göre 3 gün geriyiz normalde yarn 11.nci haftayı doldurmuş olmalı idikAa cok kucuk cnm bırbrne bnzıo cnsytler o donmde DR bse solese bıle net demez degsblr cnm solıcegi
Ten olarak değilde yanakların tompikliği ni benzettim canımm beyaz ım ben :)Guzelmiş sarısınsın galiba sen :)
O farktmz cnm 2 haftaya kadar oynayblr usg ve satArtık 16 haftalıkken net öğreniriz heralde canımm nasip kısmet sata göre 3 gün geriyiz normalde yarn 11.nci haftayı doldurmuş olmalı idik
Hadi insallh cnm :)Ten olarak değilde yanakların tompikliği ni benzettim canımm beyaz ım ben :)
O farktmz cnm 2 haftaya kadar oynayblr usg ve sat[/QUOTE
Her doktr farklı bişy söylüyo canm biri tam sata göre diyo biri 3 gün geri anlamş değilim doğumda anlıycaz artık
Yok cnm agrım sızım bnm. Bunyen o sekldr gebelik hassaslastrıodr cnm blki Doktruna sor bunu bakim ne dcekBide benm belim hareket ettikçe çok batıyo bi çaresi varmı acaba bu durumun sennde öylemi canımsweet
Vardı canım ateşten burnum kanıyodu ta kuruluktan ama ben düşük tehlikesiyle kaldm hastanede o sırada da hasta oldğumu söyledm doktora tedavi uygulamştı hayırdır kuzumm hasta faln değilsn demiCnm sen biara hastanede kalmıştın dmi kac haftslıktı ozmn ve ates varmydı84zmr
Yok cnm cok sukur ıyıyım kac haftalıktın ozmnVardı canım ateşten burnum kanıyodu ta kuruluktan ama ben düşük tehlikesiyle kaldm hastanede o sırada da hasta oldğumu söyledm doktora tedavi uygulamştı hayırdır kuzumm hasta faln değilsn demi
Aslnda benm bebiş yumurtlama gnümden ta o günden hesaplarsam hiç tutmuyo daha küçükUsg makınesne gore degsıodr cnm sen gene sat de :) uyumludr o
Tam 7 haftalıktım canım ama Düşük değilmiş canm iğne ilaç fln kullandm snra geçen hafta özele gittim öğrendmki enfeksiyondan mışYok cnm cok sukur ıyıyım kac haftalıktın ozmn
Vcye grıp glıom bu knu hkkda knsalm
Sordum kuzum gebelikten omurilikler hassaslaşıyo fln dedi ama biraz geçmişdi bugn yine geldi hiç doğrulamıyorm uzun süre oturup kaldğmda helede yatarsam sırt üstüYok cnm agrım sızım bnm. Bunyen o sekldr gebelik hassaslastrıodr cnm blki Doktruna sor bunu bakim ne dcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?