Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aa cok kucuk cnm bırbrne bnzıo cnsytler o donmde DR bse solese bıle net demez degsblr cnm solıcegi
Artık 16 haftalıkken net öğreniriz heralde canımm nasip kısmet sata göre 3 gün geriyiz normalde yarn 11.nci haftayı doldurmuş olmalı idik

Cnm sen biara hastanede kalmıştın dmi kac haftslıktı ozmn ve ates varmydı 84zmr

Bide benm belim hareket ettikçe çok batıyo bi çaresi varmı acaba bu durumun sennde öylemi canım sweet

Usg makınesne gore degsıodr cnm sen gene sat de :) uyumludr o

Cnm sen biara hastanede kalmıştın dmi kac haftslıktı ozmn ve ates varmydı 84zmr
Vardı canım ateşten burnum kanıyodu ta kuruluktan ama ben düşük tehlikesiyle kaldm hastanede o sırada da hasta oldğumu söyledm doktora tedavi uygulamştı hayırdır kuzumm hasta faln değilsn demi

Vardı canım ateşten burnum kanıyodu ta kuruluktan ama ben düşük tehlikesiyle kaldm hastanede o sırada da hasta oldğumu söyledm doktora tedavi uygulamştı hayırdır kuzumm hasta faln değilsn demi
Yok cnm cok sukur ıyıyım kac haftalıktın ozmn

Yok cnm agrım sızım bnm. Bunyen o sekldr gebelik hassaslastrıodr cnm blki Doktruna sor bunu bakim ne dcek
Sordum kuzum gebelikten omurilikler hassaslaşıyo fln dedi ama biraz geçmişdi bugn yine geldi hiç doğrulamıyorm uzun süre oturup kaldğmda helede yatarsam sırt üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…