Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam 7 haftalıktım canım ama Düşük değilmiş canm iğne ilaç fln kullandm snra geçen hafta özele gittim öğrendmki enfeksiyondan mış
Cnm senı korkutmak istemem bn ilk bebegmde yuksek ates olmustu kalbnn tam gelişim asamalarnda bu evrede gecrln yuksek ates netten baktım ki sol kalbn geriligi yazıodu bnmkide ole oldu. İnsallh bebişine hc bse olmaz cnm sen ayrntılıya mutlaka gır atlama bu durumu rabbim korusun saklasn yavrunun

Sordum kuzum gebelikten omurilikler hassaslaşıyo fln dedi ama biraz geçmişdi bugn yine geldi hiç doğrulamıyorm uzun süre oturup kaldğmda helede yatarsam sırt üstü
Yan yat kuzum dkkt et anı harektlr yapma

Aşırı yüksek değildi kuzumm ama korkarımm giremem kii hemen müdahele edildi zatn parol şurup fln içdim herşeydr bi hayr vardr derlerya doğru ben akıntıdan gittim hastanede iyileştm gitmesem belkide hala hastaydm

Oh sukur hmn mudahale yapıldysa bse olmaz balım

Ayrıntılıya girsem bi sıkıntı çıksa allah korusun çözüm yokki canm stres üzüntü yaşıycam allahıma emanet inşallah bi sıkıntı olmaz rabbim tüm bebişleri korusun inşallah kimseyi korktuğu yere uğratmasın

Cnm ole dıyonda suphylede yasayamam bn neyse bileyim hersey Allhtan ama bilincli olayım ytrki blki ilac verrler aksi bse varsa gecer neblim inan bnde cok korkuom Allh yardm etsin bize

Ayrıntılıya grenler vardı dun burda saglıklı bı sorun yasamamslar cok imrendim insalh bnde mujdeyı verrmm burda yaa

Cnm ole dıyonda suphylede yasayamam bn neyse bileyim hersey Allhtan ama bilincli olayım ytrki blki ilac verrler aksi bse varsa gecer neblim inan bnde cok korkuom Allh yardm etsin bize
Amiinnn canım allahım korusun bebişlerimizi korku bambaşka bişy anlıyorm seni rabbm tekrarını yaşatmasn inşallah

Ayrıntılıya grenler vardı dun burda saglıklı bı sorun yasamamslar cok imrendim insalh bnde mujdeyı verrmm burda yaa
İnşallah hayatımmm içini ferah tut dua et bol bol dediğim gibi gelişimi. İçin enbiya suresini oku 7 defa. Bide doktr geçen hafta gitdiğimde kalp gelişimi güzl demişdi tabi detaylıda daha net belli olur herşey ama benm cesaretimm yok hem eşimde istemiyo rabbm ne verirse başımzn üstüne

Tamam kuzum bnmm cok saolll

Bnde en son gttgmde 4 odacıgı gordu kalbi ıyı dedi ayyy Allahm insallhhhhh yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…