Cnm senı korkutmak istemem bn ilk bebegmde yuksek ates olmustu kalbnn tam gelişim asamalarnda bu evrede gecrln yuksek ates netten baktım ki sol kalbn geriligi yazıodu bnmkide ole oldu. İnsallh bebişine hc bse olmaz cnm sen ayrntılıya mutlaka gır atlama bu durumu rabbim korusun saklasn yavrununTam 7 haftalıktım canım ama Düşük değilmiş canm iğne ilaç fln kullandm snra geçen hafta özele gittim öğrendmki enfeksiyondan mış
Yan yat kuzum dkkt et anı harektlr yapmaSordum kuzum gebelikten omurilikler hassaslaşıyo fln dedi ama biraz geçmişdi bugn yine geldi hiç doğrulamıyorm uzun süre oturup kaldğmda helede yatarsam sırt üstü
Cnm senı korkutmak istemem bn ilk bebegmde yuksek ates olmustu kalbnn tam gelişim asamalarnda bu evrede gecrln yuksek ates netten baktım ki sol kalbn geriligi yazıodu bnmkide ole oldu. İnsallh bebişine hc bse olmaz cnm sen ayrntılıya mutlaka gır atlama bu durumu rabbim korusun saklasn yavrunun
Oh sukur hmn mudahale yapıldysa bse olmaz balımAşırı yüksek değildi kuzumm ama korkarımm giremem kiihemen müdahele edildi zatn parol şurup fln içdim herşeydr bi hayr vardr derlerya doğru ben akıntıdan gittim hastanede iyileştm gitmesem belkide hala hastaydm
Aynen canımm çok uzun süre ateş çekmedm diye hatırlıyorm ama burnm kanamışdı kuruluktan artık klimadan dı artık hasta oldğumdan dı blmiyormOh sukur hmn mudahale yapıldysa bse olmaz balım
Cnm ole dıyonda suphylede yasayamam bn neyse bileyim hersey Allhtan ama bilincli olayım ytrki blki ilac verrler aksi bse varsa gecer neblim inan bnde cok korkuom Allh yardm etsin bizeAyrıntılıya girsem bi sıkıntı çıksa allah korusun çözüm yokki canm stres üzüntü yaşıycam allahıma emanet inşallah bi sıkıntı olmaz rabbim tüm bebişleri korusun inşallah kimseyi korktuğu yere uğratmasın
Amiinnn canım allahım korusun bebişlerimizi korku bambaşka bişy anlıyorm seni rabbm tekrarını yaşatmasn inşallahCnm ole dıyonda suphylede yasayamam bn neyse bileyim hersey Allhtan ama bilincli olayım ytrki blki ilac verrler aksi bse varsa gecer neblim inan bnde cok korkuom Allh yardm etsin bize
Ates cok olmadysa skntı yok cnmAynen canımm çok uzun süre ateş çekmedm diye hatırlıyorm ama burnm kanamışdı kuruluktan artık klimadan dı artık hasta oldğumdan dı blmiyorm
Amiiiinnn insalh cnmnAmiinnn canım allahım korusun bebişlerimizi korku bambaşka bişy anlıyorm seni rabbm tekrarını yaşatmasn inşallah
İnşallah hayatımmm içini ferah tut dua et bol bol dediğim gibi gelişimi. İçin enbiya suresini oku 7 defa. Bide doktr geçen hafta gitdiğimde kalp gelişimi güzl demişdi tabi detaylıda daha net belli olur herşey ama benm cesaretimm yok hem eşimde istemiyo rabbm ne verirse başımzn üstüneAyrıntılıya grenler vardı dun burda saglıklı bı sorun yasamamslar cok imrendim insalh bnde mujdeyı verrmm burda yaa
Yok canım olmadıAtes cok olmadysa skntı yok cnm
Tamam kuzum bnmm cok saolllİnşallah hayatımmm içini ferah tut dua et bol bol dediğim gibi gelişimi. İçin enbiya suresini oku 7 defa. Bide doktr geçen hafta gitdiğimde kalp gelişimi güzl demişdi tabi detaylıda daha net belli olur herşey ama benm cesaretimm yok hem eşimde istemiyo rabbm ne verirse başımzn üstüne
Kaç haftalıkken gördü canım onu maşallahhBnde en son gttgmde 4 odacıgı gordu kalbi ıyı dedi ayyy Allahm insallhhhhh yaa
15 btnemKaç haftalıkken gördü canım onu maşallahh
Ben şimdi sata göre 12 hafta 5 gğnlükken gidecm öbür gitmeme de bakar detaylıca yine15 btnem
Ben şimdi sata göre 12 hafta 5 gğnlükken gidecm öbür gitmeme de bakar detaylıca yine[/QUOTE
Ozellkle baktrt cnm zaten bse yoksa yok der:) belli olur Allh korusun bse varsa kuzum bnm Rabbim saglık versn bebişlermze insallhhh amiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?