Tokat merkez bitanem senHangı ıldydın sen cnm
A hıc dkkat etmedım cnm ama normaldır bnce bnmkıde oledr blki biara bkrımAminnn kuzummm çok afedersin ama bişy daha sorcm sana akıntı kokusuna dikkat ediyorm da sanki böyle ilşki sonra bi koku olurya hafif öyle bi koku var ilaçtandr dedm ama ilaçda bitti acaba normal vajina kokusumu oluyo hamilelkte sende de varmısweet
İzmir ayrancılar cnm bndeTokat merkez bitanem sen
Hadi bi bak canımm unutma emiiA hıc dkkat etmedım cnm ama normaldır bnce bnmkıde oledr blki biara bkrım
Hııı ne güzel canımmİzmir ayrancılar cnm bnde
Dur bakimHadi bi bak canımm unutma emii
Hadi bi bak bakiimmmDur bakim
Baktım aynen vajına kokuoAslında ilişki sonrası olan koku değil tam olarak bayandaki sulanırken olan koku sankiisweet ayyy gülesimm geldii
Dediğim gibimi kuzucummmm ayy takla atarımmm kızzzBaktım aynen vajına kokuo
Evet cnm sey kokuoDediğim gibimi kuzucummmm ayy takla atarımmm kızzz
Benmki oturuyo halaaa bana yat dyp duruyo yat kuzumm allah rahatlık versnHDı yatalım kuzu bn yataga gcem kocamda kalkmio daha
Bnde ona kalkalım dıom kalkmıo dahaBenmki oturuyo halaaa bana yat dyp duruyo yat kuzumm allah rahatlık versn
Ayyy iyi canımmm yaaa çok endişe etmişdim niye diye demekki büyüdükce oluyo o kokuEvet cnm sey kokuo
Benmkide aynıı akşam 4 e kadar yatıyok bizdeBnde ona kalkalım dıom kalkmıo daha
Normal cnm takma sen ole selerı kafana bak keyfıneAyyy iyi canımmm yaaa çok endişe etmişdim niye diye demekki büyüdükce oluyo o koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?