Ne iş yapıo cnm esin:) bzde 2 de kalkıoz oglenBenmkide aynıı akşam 4 e kadar yatıyok bizde
Sahur ddyince aklıma geldi canmm oruç tutackmısınAy benm koca kalktı acmısın dedu bıraz dedum bnde acım dedım kalktı peynırlı yumurta yapmayasahurdayız sanki
Fayans ustası canımm sennkiNe iş yapıo cnm esin:) bzde 2 de kalkıoz oglen
Pazarlama cnmFayans ustası canımm sennki
Yok cnm tutamam bayılırım :)Sahur ddyince aklıma geldi canmm oruç tutackmısın
Ayyy geçen sene ben miğde kanaması geçiriyomuşum açlıktanYok cnm tutamam bayılırım :)
Bıde bebek buyucek bnm doguma yakın olcam dusrr kalırım yollardaAyyy geçen sene ben miğde kanaması geçiriyomuşum açlıktanbu sene ki hiç tutamam ama sonra nasl tutacm blmyrm
Mayısın 27 si kuzum ramazan senn doğum ne zmaan kiBıde bebek buyucek bnm doguma yakın olcam dusrr kalırım yollarda
Tutma canm bebeğin zayıflar ama brn ozamana 5 aylık oluyorm bişy olurmuki ama ben dayanamamBıde bebek buyucek bnm doguma yakın olcam dusrr kalırım yollarda
Cnm sezeryan ya bnm ikinci oldgu için 38 haftalık dogcak 16 hazıran daMayısın 27 si kuzum ramazan senn doğum ne zmaan ki
Hiç deneme cnm acilde acarsın gozunu tutamzsn cok acıktrıo bebklerTutma canm bebeğin zayıflar ama brn ozamana 5 aylık oluyorm bişy olurmuki ama ben dayanamam
Hee doğru canımm sağlıklı sıhatli. Olsun inşallahh isim düşündünüzmü canmCnm sezeryan ya bnm ikinci oldgu için 38 haftalık dogcak 16 hazıran da
Şimdi bile dayanamıyom cqnm geç kalktğm için sabah bi kalkp ilaçlarmı içip geri yatıyorm snra kalkmamda gözlerm kararıyo bide rengm sararmış dı bugn yada bana öyle gldiHiç deneme cnm acilde acarsın gozunu tutamzsn cok acıktrıo bebkler
Ay kıyamam sanaa nie kuzumŞimdi bile dayanamıyom cqnm geç kalktğm için sabah bi kalkp ilaçlarmı içip geri yatıyorm snra kalkmamda gözlerm kararıyo bide rengm sararmış dı bugn yada bana öyle gldi
Hiç sevmez öyle oyun falan kuzummmKuzu eşim bı oyun oynuo online tlfndan arkadsn eşide oynasın dio:) biz konusuoz ya
Bnm tansiyon hep 9 5 8 5 7 5 öyle kuzum dahada düşüyo demkkiAy kıyamam sanaa nie kuzum
Ay en iyisi yapıo bnmki basını kaldrmıoHiç sevmez öyle oyun falan kuzummm
Genellikle youtube dan fayans la ilgili şeyler izler araştırır oyun la falan zaman geçirmiyo benle uğraşır tlfonla uğraşmadığı zamanlarda daKuzu eşim bı oyun oynuo online tlfndan arkadsn eşide oynasın dio:) biz konusuoz ya
Bol bol su iç canm bn bugun 2 de kalkıoz ya kahvalto edıp saglıkocagna gttim su içmemştim sut ıcmstm kahvltıda tansıynumu olctu az mı su içion dedi drek eve gldgmden beri su içiom vallaBnm tansiyon hep 9 5 8 5 7 5 öyle kuzum dahada düşüyo demkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?