Buda tlfondan akşam geç saatler olunca başını kaldırmıyo ama canı sıkılncada brni hiç rahat bırakmıyo canımı yakıyo böylesi daha iyiAy en iyisi yapıo bnmki basını kaldrmıo
En iyisi cnm bnmki cok oyun oynar cocuk gbiGenellikle youtube dan fayans la ilgili şeyler izler araştırır oyun la falan zaman geçirmiyo benle uğraşır tlfonla uğraşmadığı zamanlarda da
Suyu çok içiyodum ama almayı unuttukk bi kaç gündür fazla içmiyom ama su içdiğim dönemlerde de aynıydı kuzummBol bol su iç canm bn bugun 2 de kalkıoz ya kahvalto edıp saglıkocagna gttim su içmemştim sut ıcmstm kahvltıda tansıynumu olctu az mı su içion dedi drek eve gldgmden beri su içiom valla
Yok canm abim oyun tutkunudur akşamları kalkmaz pc başındanEn iyisi cnm bnmki cok oyun oynar cocuk gbi
Cnm doktrun ne dıo bu tansıyon knsnda çok dusuk gercektn ama gebelktede dusuk oluo pek yukssk olmuoSuyu çok içiyodum ama almayı unuttukk bi kaç gündür fazla içmiyom ama su içdiğim dönemlerde de aynıydı kuzumm
Bnmkıde bekarken cok oynarms ordan alıskın yani brakmıo napam :) ille bşeler yapcaz ole brakr hmnYok canm abim oyun tutkunudur akşamları kalkmaz pc başından
Bnmki gebelik önceside düşüldü canım. Bi ara gittim dr a geçen sene tabi 10 gün takip et dedi allahımm bi gün 13 ü gördüm dedim herlde ölüyom ben dedi dinlen tekrar bakalım o sırada bayılmışmmCnm doktrun ne dıo bu tansıyon knsnda çok dusuk gercektn ama gebelktede dusuk oluo pek yukssk olmuo
İyi bari ozaman bırakıyomşş kuzummBnmkıde bekarken cok oynarms ordan alıskın yani brakmıo napam :) ille bşeler yapcaz ole brakr hmn
Hay allaaammmmmmBnmki gebelik önceside düşüldü canım. Bi ara gittim dr a geçen sene tabi 10 gün takip et dedi allahımm bi gün 13 ü gördüm dedim herlde ölüyom ben dedi dinlen tekrar bakalım o sırada bayılmışmm
Hıhhh aynıısııııİyi bari ozaman bırakıyomşş kuzummabim akşam işten geliirr yemeği yer başlar oynamaya
Bende dincim ama çok aç kaldğm zaman gözlerim kararır hep bide çok uyursam malesefkii bu sırada çok uyuyorm pskolojm bozuldu geç yatıp geç kalkmaktan daaHay allaaammmmmmbnm kv de tansyonu hep kucuktr ama dinc tNsyonu ole
Amaan tek oyun olsun canm başka bişy olmasınn daa ayyy benm canmm yine elma istedii yaaaHıhhh aynıısıııı
Aslnda cok uyumuon kı cnm aynı saat ama zaman farklı suan bana saat 1 e glio daha:)Bende dincim ama çok aç kaldğm zaman gözlerim kararır hep bide çok uyursam malesefkii bu sırada çok uyuyorm pskolojm bozuldu geç yatıp geç kalkmaktan daa
Var mı kuzum ye hmnnAmaan tek oyun olsun canm başka bişy olmasınn daa ayyy benm canmm yine elma istedii yaaa
Buyrun. 3 4 günlük: )Kızlar bugün yarın muaneye gideck olan yokmu bebek resmi görmek istyorm yaaa
Kuzum bebek arabasi bulmus esim ona daldim telefondan bakiyoduk :)) kacmadim burdayim :))F Findikkiran kaçtn mı gızz
Oh iyi kuzum nasl ataydın buraya:)Kuzum bebek arabasi bulmus esim ona daldim telefondan bakiyoduk :)) kacmadim burdayim :))
Aslında çok uyumakda depil canım düzensiz uyumak bnm tansiyonumu daha çok düşürüyo normalde 9 iyi benm için rahatım ama düzenm bozulunca özrllikle bu sıralar 8 7 bazenki baş dönmesiyle uyanıyormAslnda cok uyumuon kı cnm aynı saat ama zaman farklı suan bana saat 1 e glio daha:)
Oyyyy maşallah süpanallahhh cinsiyt nydi kuzummBuyrun. 3 4 günlük: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?