Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bol bol su iç canm bn bugun 2 de kalkıoz ya kahvalto edıp saglıkocagna gttim su içmemştim sut ıcmstm kahvltıda tansıynumu olctu az mı su içion dedi drek eve gldgmden beri su içiom valla
Suyu çok içiyodum ama almayı unuttukk bi kaç gündür fazla içmiyom ama su içdiğim dönemlerde de aynıydı kuzumm

Suyu çok içiyodum ama almayı unuttukk bi kaç gündür fazla içmiyom ama su içdiğim dönemlerde de aynıydı kuzumm
Cnm doktrun ne dıo bu tansıyon knsnda çok dusuk gercektn ama gebelktede dusuk oluo pek yukssk olmuo

Cnm doktrun ne dıo bu tansıyon knsnda çok dusuk gercektn ama gebelktede dusuk oluo pek yukssk olmuo
Bnmki gebelik önceside düşüldü canım. Bi ara gittim dr a geçen sene tabi 10 gün takip et dedi allahımm bi gün 13 ü gördüm dedim herlde ölüyom ben dedi dinlen tekrar bakalım o sırada bayılmışmm

Hay allaaammmmmm bnm kv de tansyonu hep kucuktr ama dinc tNsyonu ole

Hay allaaammmmmm bnm kv de tansyonu hep kucuktr ama dinc tNsyonu ole
Bende dincim ama çok aç kaldğm zaman gözlerim kararır hep bide çok uyursam malesefkii bu sırada çok uyuyorm pskolojm bozuldu geç yatıp geç kalkmaktan daa

Bende dincim ama çok aç kaldğm zaman gözlerim kararır hep bide çok uyursam malesefkii bu sırada çok uyuyorm pskolojm bozuldu geç yatıp geç kalkmaktan daa
Aslnda cok uyumuon kı cnm aynı saat ama zaman farklı suan bana saat 1 e glio daha:)

Aslnda cok uyumuon kı cnm aynı saat ama zaman farklı suan bana saat 1 e glio daha:)
Aslında çok uyumakda depil canım düzensiz uyumak bnm tansiyonumu daha çok düşürüyo normalde 9 iyi benm için rahatım ama düzenm bozulunca özrllikle bu sıralar 8 7 bazenki baş dönmesiyle uyanıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…