Anldım cnm bnde duzene sokcm yarn erkn uyancmAslında çok uyumakda depil canım düzensiz uyumak bnm tansiyonumu daha çok düşürüyo normalde 9 iyi benm için rahatım ama düzenm bozulunca özrllikle bu sıralar 8 7 bazenki baş dönmesiyle uyanıyorm
Ne kadarlık canımm 3 ay 4 günlük müBuyrun. 3 4 günlük: )
http://www.hepsiburada.com/baby-care-roma-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-AILEDERYABDB218KIR bu kuzum :))Oh iyi kuzum nasl ataydın buraya:)
Yok kuzum 3 4 gun onceden demek istedim :) 15 hafta 4 gunluk burdaNe kadarlık canımm 3 ay 4 günlük mü
Anamm erken uyansamda gün içinde kesin uyuyom geri gün içinde olmasa da akşam 7 8 9 gibi uykum geliyo uyusamda gece uyanıyrm snra uyuyamyrm dahaAnldım cnm bnde duzene sokcm yarn erkn uyancm
Cok hosmus cnmm rengıde kızada erkgde olur
Kiz kuzumm :)Oyyyy maşallah süpanallahhh cinsiyt nydi kuzumm
Anldım cnmm ıns duzene sokarsnAnamm erken uyansamda gün içinde kesin uyuyom geri gün içinde olmasa da akşam 7 8 9 gibi uykum geliyo uyusamda gece uyanıyrm snra uyuyamyrm daha
Yok kuzumm ya sarı elma istiyorummmVar mı kuzum ye hmnn
Oyyy maşallahh yavruyaa annesiiKiz kuzumm :)
Ay kıyamam ye ama mutlaka yarn falan bulunYok kuzumm ya sarı elma istiyorummm
Hee anladımm canımm maşallahYok kuzum 3 4 gun onceden demek istedim :) 15 hafta 4 gunluk burda
Sabah hemen alır gelir canmm ilk haftalarmda pek takmıyodu istediklerimi ama şimdi düşünüyo alıp geliyo hemenAy kıyamam ye ama mutlaka yarn falan bulun
Alsın alsınSabah hemen alır gelir canmm ilk haftalarmda pek takmıyodu istediklerimi ama şimdi düşünüyo alıp geliyo hemen
Hiçç sanmıyormm ramazanda bozuldu bu düzen taAnldım cnmm ıns duzene sokarsn
Vuvvvvvvvvv naptn kız senHiçç sanmıyormm ramazanda bozuldu bu düzen ta
Bende naz yapıyom hemennAlsın alsın
Ramazanda erken sahur oluyo diye yatmadık hiç snra bi alıştık eşimde geç geliyodu sonrasında da bi ara düzeldik ama tekrar bozulduuuuVuvvvvvvvvv naptn kız sen
Valla herkes horul horul uyuyo biz seytan gbi ayaktyzRamazanda erken sahur oluyo diye yatmadık hiç snra bi alıştık eşimde geç geliyodu sonrasında da bi ara düzeldik ama tekrar bozulduuuugerçekden pskoloji bozucu bişy
Aman Allah nazarlardan saklasın canımBende naz yapıyom hemennaz bi yüzüm düşük olsun şebeklik yapmıyım neyin var diyo didiklemeye başlıyo hemen ama ilk haftalarımda resmen kedi köpek gibiydikkk yaa maşallahh şimdi iyiyz nazar değmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?