Valla herkes horul horul uyuyo biz seytan gbi ayaktyz
Cümlemizzzi inşallah balımmAman Allah nazarlardan saklasın canım
Ay yatsaydı kız nasl calscak smdiayy vallaa yaaa uykununda en güzel zamanlarını kaçırıyorz varyaa işe gidecek birazdan ben yatar uyurum akşama kadar
AminnnnnnnnnCümlemizzzi inşallah balımm
Kalkmama korkusuna yatmadı düzene sokacakmış uykusunuAy yatsaydı kız nasl calscak smdi
Bnmkıde dıo hıc uyumayalım erkenden yatarız aksama anca ole duzene girer dıoKalkmama korkusuna yatmadı düzene sokacakmış uykusunuduyda inanma
Bnmkıde dıo hıc uyumayalım erkenden yatarız aksama anca ole duzene girer dıo
Hadı ıyı uykular kuzum bnde uyurum bırzdanNeysee ben yatıyım bakım kardeşimde bende o uyanana kadar uyuyum barii yoksa uyutmaz cadıı acıktım der başkada bişy demezz
Uyu kuzum uyu akşama kadar nasl durcan duramazsnHadı ıyı uykular kuzum bnde uyurum bırzdan
Yok kız nerde duramam kaldrcm smdi onuda yataga. Sabahta 11 de ayaktayım ınsalhUyu kuzum uyu akşama kadar nasl durcan duramazsn
Merak etme hic gecmicek gibi gelsede hemen geciomus :)) aslında her anin tadini cikarmak lazim ilerisine ulasmayi istemek yerine :)) bizimde doğuma uç ay var bi geçse diyoruz ama geride iyi boyle diorm belki yasiycagm ilk ve son hamilelik belki bidaha nasip etmicek Allah (ben 4 kesin istyorumda ) bilemeyiz imtihan dunyasiAmiinnn canım Amiinnn inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallahayyy 12 hafta dedin benim kontrol 14 haftaya denk geliyor ama o zamana kadar çatlarım diye düşünüyorum  erken gitmeye izin yok yediğim istediğim şeylerden tahmin etmeye çalışıyorum
Gunaydin balKizlaarr gunaydin ne kaynatmissiniz amaa :)
Ben gece uyuyakalmisim :)
Simdi de kalktim ise geldim ordan kuzenimin nisanina gidecegim
Ara ara ugrarim buraya
Sizo koocaman opuyorummmmmm
Tutunma olabilir hmismisin ?Kızlar sabah pembe uzayan akıntı geldi bu ne olabilir telaslandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?