Aslinda,son,haftalar dolmadancole her dediklerine korkmamak lazim cocuk yenileniyo toparlaniyo allahin izni ileKızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
Her zmn yok diyodu kuzu neyse umudumu kesmicm rabbim hayırlısını wersinKaramsar olma olucak seninde cok sukur bak bu sefer doktora gittin hic bisorunda yok cok iyi bisey bu :)
Korkma yormussun kendini belkidecama bi doktoruna gorun sen iyi olurEvet canım
Doktorunu degistirsene ona guveniyomusunHer zmn yok diyodu kuzu neyse umudumu kesmicm rabbim hayırlısını wersin
Zaten doktorum beni hiç korkutmamisti ki. Aksine bu bebeklerde olağan bir sey kimisinin geçiyor kimisinin kalıyor. Kalbi delik doğanların bile daha sonra büyüdükçe o delik kapanıyor demişti. O yÜzden takacak bir sey yok demişti. Şükür . ..Aslinda,son,haftalar dolmadancole her dediklerine korkmamak lazim cocuk yenileniyo toparlaniyo allahin izni ile
Başka doktora da gittim aynı kuzu bişey yok diyolar bu gittiğim doktor özel hastanede en bilgili doktor hastanenin sahibi iyi bi doktor bakalım bi doktor daha öneriyorlar onada gdebilirmDoktorunu degistirsene ona guveniyomusun
Oyy maşallah annesi :))Kızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
MaşaAllah barekAllah: ) gayet iyi değil mi . Doktor sağlıklı her şeyiyle iyi dedi..Oyy maşallah annesi :))
Doğru söylüyorsun canım bende ilk hamileliğimde hiç bitmesin diyodum ama bunda bu aşama çabuk geçsin diye dua ediyorum özellikle üç ayı hayırlısıyla doldurmak içinMerak etme hic gecmicek gibi gelsede hemen geciomus :)) aslında her anin tadini cikarmak lazim ilerisine ulasmayi istemek yerine :)) bizimde doğuma uç ay var bi geçse diyoruz ama geride iyi boyle diorm belki yasiycagm ilk ve son hamilelik belki bidaha nasip etmicek Allah (ben 4 kesin istyorumda ) bilemeyiz imtihan dunyasionun için tad cikarmaya devam
Maşallah subhanallah canım hayırlı olsun güzel artmış ne zaman kontrol muayenesiArkadaşlar 55,21 2 kat artmış güzel dedi dr takip edilecek
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
Petege daya:)Ayaklarımı ısıtamıyormm kaç saatdirr
Bence rakamlara takılma artık bi hafta bekle sonra direk muayne ol bunun ultrason dışında kesin bir bilgi alabileceğin durum yok tekrar tahlil tekrar stres ben hiç kanda baktırmadım önce evde gebelik testi bikaç gün sonra muayne hiç kendini strese sokma bence dört gün sonra kan dediyse sen beş altı gün sonra muaneye git direk yani bence yinede sen bilirsin tabi Rabbim hayırlısını versin inşallahSağol canım da dr un biri adet gününe göre düşük dedi diğeri Yen'i olduğu için öyledir dedi iyi artmış dedi kararsız kaldım 4 gün sonra bir daha kan tahlili istedi bilemedim ki
Amin Amin Amin InşaAllah Kardeşimm. Hepimizinkini sgalikla sıhhatle kucağınıza almamızı nasip eylesin . Allah razı olsunnn :* :))Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?