Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslinda,son,haftalar dolmadancole her dediklerine korkmamak lazim cocuk yenileniyo toparlaniyo allahin izni ile
Zaten doktorum beni hiç korkutmamisti ki. Aksine bu bebeklerde olağan bir sey kimisinin geçiyor kimisinin kalıyor. Kalbi delik doğanların bile daha sonra büyüdükçe o delik kapanıyor demişti. O yÜzden takacak bir sey yok demişti. Şükür . ..

Doktorunu degistirsene ona guveniyomusun
Başka doktora da gittim aynı kuzu bişey yok diyolar bu gittiğim doktor özel hastanede en bilgili doktor hastanenin sahibi iyi bi doktor bakalım bi doktor daha öneriyorlar onada gdebilirm

Doğru söylüyorsun canım bende ilk hamileliğimde hiç bitmesin diyodum ama bunda bu aşama çabuk geçsin diye dua ediyorum özellikle üç ayı hayırlısıyla doldurmak için hamd olsun rabbime asla İsyan etmiyorum ama çok zor geçiyo ne mide düzeliyo ne tansiyon ne iş bitiyo bide minigimin cinsiyeti belli olsa tamam

Sağol canım da dr un biri adet gününe göre düşük dedi diğeri Yen'i olduğu için öyledir dedi iyi artmış dedi kararsız kaldım 4 gün sonra bir daha kan tahlili istedi bilemedim ki

Kızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım da dr un biri adet gününe göre düşük dedi diğeri Yen'i olduğu için öyledir dedi iyi artmış dedi kararsız kaldım 4 gün sonra bir daha kan tahlili istedi bilemedim ki
Bence rakamlara takılma artık bi hafta bekle sonra direk muayne ol bunun ultrason dışında kesin bir bilgi alabileceğin durum yok tekrar tahlil tekrar stres ben hiç kanda baktırmadım önce evde gebelik testi bikaç gün sonra muayne hiç kendini strese sokma bence dört gün sonra kan dediyse sen beş altı gün sonra muaneye git direk yani bence yinede sen bilirsin tabi Rabbim hayırlısını versin inşallah

Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin Amin Amin InşaAllah Kardeşimm. Hepimizinkini sgalikla sıhhatle kucağınıza almamızı nasip eylesin . Allah razı olsunnn :* :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…