Hamilelik varmı tatlımMerhaba kizlar bende geldim
Gunum gecti canim dundu ama hala olmadim da olur diye dusunuyorum canm antibiyotik ve serum takilmisti hasta olmustum daHamilelik varmı tatlım
Maşallah süpanallah canımm çok iyi sağlıklı sıhatli kucağına al inşallahKızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
Geyet iyi canm hiç kanla uğraşma daha bekle 2 hafta ya yakın beklemek çok zr ama bekle sonra muaneye git karından usg ile direk görünür kesecikArkadaşlar 55,21 2 kat artmış güzel dedi dr takip edilecek
O sensin bak,baskasi olsa simdi stresten olmustuZaten doktorum beni hiç korkutmamisti ki. Aksine bu bebeklerde olağan bir sey kimisinin geçiyor kimisinin kalıyor. Kalbi delik doğanların bile daha sonra büyüdükçe o delik kapanıyor demişti. O yÜzden takacak bir sey yok demişti. Şükür . ..
Ya tekmelerden,sonrasi cok hos,oluyo,yaDoğru söylüyorsun canım bende ilk hamileliğimde hiç bitmesin diyodum ama bunda bu aşama çabuk geçsin diye dua ediyorum özellikle üç ayı hayırlısıyla doldurmak içinhamd olsun rabbime asla İsyan etmiyorum ama çok zor geçiyo ne mide düzeliyo ne tansiyon ne iş bitiyo bide minigimin cinsiyeti belli olsa tamam
Ay insallah hamissindir gecmis gununGunum gecti canim dundu ama hala olmadim da olur diye dusunuyorum canm antibiyotik ve serum takilmisti hasta olmustum da
insAllah bakalm hayrlisi canm ama hic belirti yokAy insallah hamissindir gecmis gunun
Bendede hic belirti yoktu sadece gogusum aciyordu gunum gecmisti ve testim negatif cikmisti ama bebis varmis. Adetm gecikti sanmistim bnm adetlerim arada bir duzensiz geliyoduinsAllah bakalm hayrlisi canm ama hic belirti yok
Hm umudum yok benim bu ay canimya aksama olurum gibi adet gecikme pek olmazdi ama umutlandirmak icin bosa gecikiyor gibi yavBendede hic belirti yoktu sadece gogusum aciyordu gunum gecmisti ve testim negatif cikmisti ama bebis varmis. Adetm gecikti sanmistim bnm adetlerim arada bir duzensiz geliyodu
Ben yeni evliydim ve dugunden 4 5 gun sonra adet olmam gerekiyordu olmadim anlicain yumurtlama gunu bile degildi hisbirzaman imkansiz diye birsey yoktur. Bazen hic beklemedigin anda surprizlerle karsilasirsinHm umudum yok benim bu ay canimya aksama olurum gibi adet gecikme pek olmazdi ama umutlandirmak icin bosa gecikiyor gibi yav
Noldu canimBana kimse yardimci olmicak sanirim
Beklemedigimiz zaman oluyor genelde canim :)Ben yeni evliydim ve dugunden 4 5 gun sonra adet olmam gerekiyordu olmadim anlicain yumurtlama gunu bile degildi hisbirzaman imkansiz diye birsey yoktur. Bazen hic beklemedigin anda surprizlerle karsilasirsin
Rahmimde aci var anlatilmaz bir aci bir vurup bir gidiyor bugun oldu 19.4 gunluk hamileyim. Rahmimi cekistiriyolar cok aciyoNoldu canim
Doğru diyorsun :))O sensin bak,baskasi olsa simdi stresten olmustu
Yaaa hamis insan cirkin olur mu hiic :)Çikin hamısler gelemıyo mu
Ay bende de oluyordu o dun ve bugunRahmimde aci var anlatilmaz bir aci bir vurup bir gidiyor bugun oldu 19.4 gunluk hamileyim. Rahmimi cekistiriyolar cok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?