Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugün doktora gittim . Kızım gayet sağlıklı. Ve kalbindeki parlaklık kaybolmuş gördüm: )) kilosu 1.540 gram . Boyu 59 mm :)
Maşallah süpanallah canımm çok iyi sağlıklı sıhatli kucağına al inşallah
Arkadaşlar 55,21 2 kat artmış güzel dedi dr takip edilecek
Geyet iyi canm hiç kanla uğraşma daha bekle 2 hafta ya yakın beklemek çok zr ama bekle sonra muaneye git karından usg ile direk görünür kesecik

O sensin bak,baskasi olsa simdi stresten olmustu

Ya tekmelerden,sonrasi cok hos,oluyo,ya

Kizlar bugun rahmimde oyle bir aci varki aglayacak gibi oluyorum cok canim yaniyor. Bebegime birsey olduysa diye cok korkuyorum boyle bir durumla karsilasan varmi

Kizlar bol bol bol ceviz ve findik yiyin benim yengem surekli dusuk yapyordu doktoru ceviz findik ye bolbol dedi bol bol yedi dusuk yapmadi cok sukur bi bebisi oldu

Bendede hic belirti yoktu sadece gogusum aciyordu gunum gecmisti ve testim negatif cikmisti ama bebis varmis. Adetm gecikti sanmistim bnm adetlerim arada bir duzensiz geliyodu
Hm umudum yok benim bu ay canimya aksama olurum gibi adet gecikme pek olmazdi ama umutlandirmak icin bosa gecikiyor gibi yav

Hm umudum yok benim bu ay canimya aksama olurum gibi adet gecikme pek olmazdi ama umutlandirmak icin bosa gecikiyor gibi yav
Ben yeni evliydim ve dugunden 4 5 gun sonra adet olmam gerekiyordu olmadim anlicain yumurtlama gunu bile degildi hisbirzaman imkansiz diye birsey yoktur. Bazen hic beklemedigin anda surprizlerle karsilasirsin

Ben yeni evliydim ve dugunden 4 5 gun sonra adet olmam gerekiyordu olmadim anlicain yumurtlama gunu bile degildi hisbirzaman imkansiz diye birsey yoktur. Bazen hic beklemedigin anda surprizlerle karsilasirsin
Beklemedigimiz zaman oluyor genelde canim :)

Rahmimde aci var anlatilmaz bir aci bir vurup bir gidiyor bugun oldu 19.4 gunluk hamileyim. Rahmimi cekistiriyolar cok aciyo
Ay bende de oluyordu o dun ve bugun
Galiba rahim genisliyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…