Bende hemen vazgeciyrm neye bakcagima sasirdim hemenceck ogrenelmde alalm artkAmaan kuzumm bak bak dq bişye yaramıyoki cinsiyt belli değil faln alamıyosn sıkılıyorm ben hemen
Anldm cnm rabbm yardm etsn insallah hepimizeBenm ilk haftalarda acıyodu canm ama şimdi. Sadece kaşıntı var
Aynen canm sicak su olmaz yaBnde sasirdim napcagmi sicak su koydum canm göğsüme
Ne yapsam bilemdm cnm o yzden koydum siseye su koydum havlu sardm öyle koydumSıcak suyun belki zararı olur canm tamda bilmiyorm ama
Ben bu aralar çok sabırsızlandm canm kntrole gtdğimde 12+5 olacz belli olurmu acabaBende hemen vazgeciyrm neye bakcagima sasirdim hemenceck ogrenelmde alalm artkben daha cocugu gormeden cinsiyet ogreniym dyorum ya
Gogus hassasiyeyinn ilk nedeni tasidign bebegn kiz olmasaymis smdi int rasladimBenm ilk haftalarda acıyodu canm ama şimdi. Sadece kaşıntı var
Ben bu aralar çok sabırsızlandm canm kntrole gtdğimde 12+5 olacz belli olurmu acabaBende hemen vazgeciyrm neye bakcagima sasirdim hemenceck ogrenelmde alalm artkben daha cocugu gormeden cinsiyet ogreniym dyorum ya
Valla canm hc blmiyrm ki belli olrmu ne zaman belli olur sen bzden ck oncesin olur belki ya ama kiz goatermezms yakendiniBen bu aralar çok sabırsızlandm canm kntrole gtdğimde 12+5 olacz belli olurmu acaba
Hassasiytm yok canm sadece arada kaşıntım oluyo ilk haftalarmda uçları acıyodu amaGogus hassasiyeyinn ilk nedeni tasidign bebegn kiz olmasaymis smdi int rasladim
Aslında biraz önce netden de baktmda bnm gidecğim haftalarda genellikle birbirine benziyomuş 16 ve 20 nci haftalarda net oluyomuşValla canm hc blmiyrm ki belli olrmu ne zaman belli olur sen bzden ck oncesin olur belki ya ama kiz goatermezms yakendini
Benmde canm daha ck kasiniyo uclari ck hassasiyetm yk oyleHassasiytm yok canm sadece arada kaşıntım oluyo ilk haftalarmda uçları acıyodu ama
Aa onu bugün esim de dedi hamilesndr belki kiz olunca öyle oluyms dyeGogus hassasiyeyinn ilk nedeni tasidign bebegn kiz olmasaymis smdi int rasladim
Aslında biraz önce netden de baktmda bnm gidecğim haftalarda genellikle birbirine benziyomuş 16 ve 20 nci haftalarda net oluyomuş
Bide hamilelikte goguslerle oynanak gerekirmis rahmin kasilmasina neden oluyms hatta ileriki aylarda erken doguma neden oluyms kocislere syleyn kizlar
Aa onu bugün esim de dedi hamilesndr belki kiz olunca öyle oluyms dye
Aslinda varya ilk haftalarda kemik yapisindan belli oluyoms bi arkadasima doktoru sylemis ama net olsun dye bekliyrz dems htta kese yuvarlak olursa kiz duz olursa erkek dyolar blmiyrm duydunmuAslında biraz önce netden de baktmda bnm gidecğim haftalarda genellikle birbirine benziyomuş 16 ve 20 nci haftalarda net oluyomuş
Valla benimkide 3 haftalkken ogrendk tik yok doktora gidene kadrbenmki hiç dokunmuyo kuzuuu
Aslinda varya ilk haftalarda kemik yapisindan belli oluyoms bi arkadasima doktoru sylemis ama net olsun dye bekliyrz dems htta kese yuvarlak olursa kiz duz olursa erkek dyolar blmiyrm duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?