Yok yok koyma canm ne olur ne olmazNe yapsam bilemdm cnm o yzden koydum siseye su koydum havlu sardm öyle koydum
Bak adamda bliyo gordunmu demek dogruAa onu bugün esim de dedi hamilesndr belki kiz olunca öyle oluyms dye
Tamam iste kiz senn tutmus. Yuvarlaksa kiz isteBnm kese yuvarlak ama kız
Bizde ozamnlarda oluyodu ama benden çok eşim dikkatli yinede 3 ay dkkat et canımValla benimkide 3 haftalkken ogrendk tik yok doktora gidene kadr
T
Tamam iste kiz senn tutmus. Yuvarlaksa kiz iste
Yuvarlak olursa kız demş zatn kuzu ay durun ben size kesemizi atayım pek sevimmlii kesesini bile sevmişdimBnm kese yuvarlak ama kız
Benm zaten o ogrendigmz hafta ck canm acimisti birakmistk sonra hamile oldugmu ogrendk ay doktor 3ay dikkat edin derse valla dokunmaz panik atakBizde ozamnlarda oluyodu ama benden çok eşim dikkatli yinede 3 ay dkkat et canım
Been varim kuzuKızlar çalışanlar varmı aramızda
O zaman yalanmis onu ogrendk smdi kuzuAy pardon oglandada yuvarlaktı:) ıkısıde aynı yanı bnde
Yağmur ben kuzumKizlar bu arada isimleriniz neler
16.haftada belli oluo zaten sabredin kuzularO zaman yalanmis onu ogrendk smdi kuzu
%60 artis normal kabuk ediliyor kuzum 2 gunde bir bence gec dollenmeUmya canım19,23---27,94--- bugün 55,21
Memnn oldm canm Bu arada nerden yaziynz kizlar hepimizi bebisler birlestrdiYağmur ben kuzum
İzmirrdennMemnn oldm canm Bu arada nerden yaziynz kizlar hepimizi bebisler birlestrdi
Ooo daha 10 haftam var16.haftada belli oluo zaten sabredin kuzular
Saglıklı olsnda kuzum bnm için ikinci plandaydı cnsıyet ama kızmıs ogrendm 15.haftamdaOoo daha 10 haftam var
Ağri daginin eteginden :)Memnn oldm canm Bu arada nerden yaziynz kizlar hepimizi bebisler birlestrdi
Aynen kuzum isin sakasi rabbim kuslugumuzu bitirsinde saglkli olsn kiz erkek farketmezSaglıklı olsnda kuzum bnm için ikinci plandaydı cnsıyet ama kızmıs ogrendm 15.haftamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?