Ayy gercekten mi kiz sogukta napiyn dikkat et valla hasta olmayasnAğri daginin eteginden :)
Benimmm 5 haftam vaaarrrOoo daha 10 haftam var
Aminn cnmmmAynen kuzum isin sakasi rabbim kuslugumuzu bitirsinde saglkli olsn kiz erkek farketmez
Yagmur teyzesi yesinnn onuuuuuuuuKızzzlaaar bakın kesemizee çok sevimmliii demiii
Ay yerim ben onu ya buyucekte sevcez onuKızzzlaaar bakın kesemizee çok sevimmliii demiii
Çokmu ayakta kaldın naptn canm yada üşüttünmü ayaklarınıKuzular ben eve geldim simdi acayip yorgunum ve rahmim agriyor
Canm yorulduguna hemen uzan ben azck ayakta duruym belim agriyoKuzular ben eve geldim simdi acayip yorgunum ve rahmim agriyor
Oyy bal ballll :*Yagmur teyzesi yesinnn onuuuuuuuu
Daha yeni hastaliktan kurtuldum kuzu :)))Ayy gercekten mi kiz sogukta napiyn dikkat et valla hasta olmayasn
Aynenn canımm zamn da geçmiyo amaAy yerim ben onu ya buyucekte sevcez onu
Cok dikkat ediyorum amaaa anlamadim ki kuzumÇokmu ayakta kaldın naptn canm yada üşüttünmü ayaklarını
Cok sekermişKızzzlaaar bakın kesemizee çok sevimmliii demiii
Evet kuzum uyuyacagim braazdan size slm vereyim dedim ozledimmmm de :)Canm yorulduguna hemen uzan ben azck ayakta duruym belim agriyo
Ayy allah yardimcin olsun dkkt et vallaDaha yeni hastaliktan kurtuldum kuzu :)))
-38 -40 idare ediyoruz :)
Sagoll kuzummm benimmm :*Ayy allah yardimcin olsun dkkt et valla
Ne iş yapıon kuzum dkkat ed kndneEvet kuzum uyuyacagim braazdan size slm vereyim dedim ozledimmmm de :)
Ahh iyi yapmissin kuzum valla bzde seni ozledk ama sen uyu bebis daha onemli biz burdayzEvet kuzum uyuyacagim braazdan size slm vereyim dedim ozledimmmm de :)
Hiç yoktan banyodq bile üşütüyorm ben canımm yaa blmiyoki. İnsanCok dikkat ediyorum amaaa anlamadim ki kuzum
Oyy yerim seniui kuzucannn uyurum simdi bendeeeAhh iyi yapmissin kuzum valla bzde seni ozledk ama sen uyu bebis daha onemli biz burdayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?