Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç yoktan banyodq bile üşütüyorm ben canımm yaa blmiyoki. İnsan
Aynen bebegim ya anlamadim ki nedendir ama yorgunumm daaa
Uyuyayimm demi azicik dinleneyimmm

Kizlar amdi ben haftaya gtcem 5gun kaldi sonra bdaha ne siklikla cagiriyo doktor bde tahll falan ne zaman yapiliyo su anda gttigm hastane ve doktoru degistiricemde memnndeglm ondan soruyrm
Kuzum keseyi gordukten sonra hormon testi yaptiriyor herseyin normalse ki normaldir insallahhhhhhh
Ayda 1 kontrole cagiriyor

Kizlar amdi ben haftaya gtcem 5gun kaldi sonra bdaha ne siklikla cagiriyo doktor bde tahll falan ne zaman yapiliyo su anda gttigm hastane ve doktoru degistiricemde memnndeglm ondan soruyrm
Ben bi tek sağlık ocağında tahlil yaptrdm başkada yapmadı dr. Ayda bi. Kere çağırıyo canm

Cnm 11.haftanda ıkılı tarama testi yapılcak 16 da uclu tarama testi 21 haftanda ayrıntılı usg ıkılı tarama olduktan snra her ay kontrlun oluo duruma gore yakın takıp yapan doktrlarda var ıkı haftada bı cagıran yada ayda bir cagıran kalp atısını gordukten snra 11.hafta cagrr seni

Hayirlisiyla bi gorelmde canm cok uzun cagiriyms bakalm doktorumu degstrcem gttigm hastane tam ozel olms muayne ucretlero tahlller o kdr pahaliki ondan baska hastaneye gecicem

Hayirlisiyla bi gorelmde canm cok uzun cagiriyms bakalm doktorumu degstrcem gttigm hastane tam ozel olms muayne ucretlero tahlller o kdr pahaliki ondan baska hastaneye gecicem
Saglık ocagına gıt bebegn kaydını yaptr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…