Bende 6+4de gdicem doktoe o zamana gel duyulur dedi iki defe hem kese snra kalp atisi icin cagrmiym dediBen 6 hafta 1 günlükken gitmişdim dktr kalp atımı var demişdi
Gtcem canm dedm iste bi goruym keseyi oyle gdermdedm kucuk yerde yasiyrm herkes oyle dedi cnku gdince keseyi grdunmu falan diylrmisSaglık ocagına gıt bebegn kaydını yaptr cnm
Bnm de uc aydan snra basladı cnm acımayaSızlama yok canım normal çokda aşırı büyümedi de zatn bide minikdi hala aynı çamaşırlarmı kullanyrm senn ne zamandan büyümeye başladı. Öyle
Aynen kalp atısı duyuldumu falan die not alıolar birdeGtcem canm dedm iste bi goruym keseyi oyle gdermdedm kucuk yerde yasiyrm herkes oyle dedi cnku gdince keseyi grdunmu falan diylrmis
Şuan ne kadarlık canımmBende 6+4de gdicem doktoe o zamana gel duyulur dedi iki defe hem kese snra kalp atisi icin cagrmiym dedi
Ozamandan snra daha çok sütle doldu demekkiBnm de uc aydan snra basladı cnm acımaya
Oyle dedikleri icin bekledm canm isteAynen kalp atısı duyuldumu falan die not alıolar birde
Buyur kuzum aynı kalmıo :))Ozamandan snra daha çok sütle doldu demekkibakalım ben ne olacm
5+5 canmŞuan ne kadarlık canımm
Az kalmş sayılır canımm5+5 canm
Evet canım ikinci çocuk olacak Rabbim izin verirseOlur olur insallah merak etme annesi anca gelisioSenin ikincimi bu canim
Ayyyy sormaaa benmmmdeee sabahtan beriiiCnm skldı yahuu
Havalar ısınsada piknge falan gtsem yaaAyyyy sormaaa benmmmdeee sabahtan beriii
Hamişsın galiba gbi gbiHala gelen yok kizlar yav bisey akyo gibi olyo ama yok
Hpsgelfın bacımmBen geldim Kızlarrr nasılsınız özledim sizi
İnşallahhh gelmez kuzumHala gelen yok kizlar yav bisey akyo gibi olyo ama yok
Hoşbuldum canımcımHpsgelfın bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?