Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bejan19 canım bi sıkıntınmı var benimle?? Varsa bilelim dedim baktm cevap vermissin

Canımm herşey nssip kısmet arkdaşm adet sancısı çekiyorm diye gidiyo hastaneye oysaki hamişmiş ve ağrı kesici iğne serum faln takıyolar ama h bişy olmadı doğum yaptıı Bejan19

Çokmu kullandın ki canımm adetinn kaçıncı günlernde kullandn
Grip oldum canim serum takildi antibiyotik kullandim biraz iglesince hemen biraktim adetten sonraydi 1hafta sonrasimi ne yani ymurtlama gunlerne denk geldi takvime gore

Aslında biraz önce netden de baktmda bnm gidecğim haftalarda genellikle birbirine benziyomuş 16 ve 20 nci haftalarda net oluyomuş
Kiz cocuklari da gosteriyor kendini ama doktorum dedi ki kiz cocuklarinda aldirma olayi cok oldugu icin bizler gec haftalarda soyluyoruz yasa disi kurtajla aldiranlar malesef var bizim toplumumuzda cehalet kurbani insanlar Allah akil versin onlara anlicaniz kizlar kiz gec gosterir degil doktorlar soylemeye korkuyorlar

Grip oldum canim serum takildi antibiyotik kullandim biraz iglesince hemen biraktim adetten sonraydi 1hafta sonrasimi ne yani ymurtlama gunlerne denk geldi takvime gore
Kuzum ilaçlardan hiç korkma henüz belli olmayan gebelikte yani doktorlara göre oluşmamış bebeğe kullanılan ilaçların mr röntgen vs bir zararı yok eğer sorun olsa zaten gebelik oluşmaz diyor doktorlar yani inşallah sen hayırlı haberi alırsan miniğin ilaçlardan etkilenmemiş olacak

Rabbim vicdan merhamet versin böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…