Batın nezamandı canımm varsa bi test yapda için rahat etsin hadiHala gelen yok kizlar yav bisey akyo gibi olyo ama yok
Test yapsanaHala gelen yok kizlar yav bisey akyo gibi olyo ama yok
ayh bilmiyomki olmadikca unut artiyor .dHamişsın galiba gbi gbi
Test yapmak istemiyom ya umudum yok canim hem pek degerlendiremedim hemde antbiyotik felan kullandim onlar geciktirirmikiTest yapsana
insAllah kuzumİnşallahhh gelmez kuzum
Bejan19 olmaz dediğin zamanda belki olur kuzumm allah büyük bi test yap bakalım bende merak ettm
Batimdundu canim ya esim suan nobette bu gece olmasa yarin test yapariz dedi bakalimBatın nezamandı canımm varsa bi test yapda için rahat etsin hadi
Yarin yapcam canimTest yapsana
Hadi bakalımm hayırlısı olsun canımm nasip kısmetBatimdundu canim ya esim suan nobette bu gece olmasa yarin test yapariz dedi bakalim
Yok canim ne sikintim olcak kimseyle bi sikintim yokBejan19 canım bi sıkıntınmı var benimle?? Varsa bilelim dedim baktm cevap vermissin
Antibibiyotik felan geciktirirmiki yaHadi bakalımm hayırlısı olsun canımm nasip kısmet
Bi konuştuk öbür topikde rahatsızsın biraz ertele faln diye ya dedm acaba ona mı kırıldı cvp vermiyoYok canim ne sikintim olcak kimseyle bi sikintim yok
Çokmu kullandın ki canımm adetinn kaçıncı günlernde kullandnAntibibiyotik felan geciktirirmiki ya
Kan vermistim kan veriyom idrar testi yapmadim yarinda belki direk kan veririm yaBatın nezamandı canımm varsa bi test yapda için rahat etsin hadi
Grip oldum canim serum takildi antibiyotik kullandim biraz iglesince hemen biraktim adetten sonraydi 1hafta sonrasimi ne yani ymurtlama gunlerne denk geldi takvime goreÇokmu kullandın ki canımm adetinn kaçıncı günlernde kullandn
Kiz cocuklari da gosteriyor kendini ama doktorum dedi ki kiz cocuklarinda aldirma olayi cok oldugu icin bizler gec haftalarda soyluyoruz yasa disi kurtajla aldiranlar malesef var bizim toplumumuzda cehalet kurbani insanlar Allah akil versin onlara anlicaniz kizlar kiz gec gosterir degil doktorlar soylemeye korkuyorlarAslında biraz önce netden de baktmda bnm gidecğim haftalarda genellikle birbirine benziyomuş 16 ve 20 nci haftalarda net oluyomuş
Kuzum ilaçlardan hiç korkma henüz belli olmayan gebelikte yani doktorlara göre oluşmamış bebeğe kullanılan ilaçların mr röntgen vs bir zararı yok eğer sorun olsa zaten gebelik oluşmaz diyor doktorlar yani inşallah sen hayırlı haberi alırsan miniğin ilaçlardan etkilenmemiş olacakGrip oldum canim serum takildi antibiyotik kullandim biraz iglesince hemen biraktim adetten sonraydi 1hafta sonrasimi ne yani ymurtlama gunlerne denk geldi takvime gore
Rabbim vicdan merhamet versin böylelerineKiz cocuklari da gosteriyor kendini ama doktorum dedi ki kiz cocuklarinda aldirma olayi cok oldugu icin bizler gec haftalarda soyluyoruz yasa disi kurtajla aldiranlar malesef var bizim toplumumuzda cehalet kurbani insanlar Allah akil versin onlara anlicaniz kizlar kiz gec gosterir degil doktorlar soylemeye korkuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?