- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Oh valla yiyin yarasin bebise☺Valla ben kilo alıyorm kavanoz yetmez bana en çokda lahanaya düştüm bu ara.
En son bat tarihin ne zamndıCok kilo almadigim icin karnim vardi canim yaa
Yarasınn bebişlerimizeeeOh valla yiyin yarasin bebise☺
Evet canim zayfdim 60la hamile kaldim boyuma gre iyiydi kilom 66oldum dogumdan snra 50ye dusdumHamiş kaldğında zayıfmıydın canm ondandr belki
Zayıflamışsın hemen bende 50 ile kaldım enson 52 ydmEvet canim zayfdim 60la hamile kaldim boyuma gre iyiydi kilom 66oldum dogumdan snra 50ye dusdum
Sen daha zayifmisin canim yaaZayıflamışsın hemen bende 50 ile kaldım enson 52 ydm
Dahada zayıfdımm canımm 45 kilo. İdim bu iyi hallerimm :)Sen daha zayifmisin canim yaa
Insallh alirsin☺Dahada zayıfdımm canımm 45 kilo. İdim bu iyi hallerimm :)
Yok yok canmm iyiym böyle çok almıyım troidlerde yavaş çalışıyo zatnInsallh alirsin☺
O zamn alma canimm ☺Yok yok canmm iyiym böyle çok almıyım troidlerde yavaş çalışıyo zatn
Gecen bi yerde okudum erkek bebek doguracaklarda oluyomusmelankoliq13 canımm şimdi varmıdır blmem ama ilk hamileliğinde ellernde kuruşuk oluyomuydu hatırlıyomusun tek bendemi oluyo acaba bu
Bn hatrlamiyirumda canimGecen bi yerde okudum erkek bebek doguracaklarda oluyomus
Doğrumudur acaba.Gecen bi yerde okudum erkek bebek doguracaklarda oluyomus
Bnde esimle aynisini diyorum canim hayirlisiHayırlısı neyse o olsunn valla hiç farketmezz rabbm neyi layık görürse
Ayyy bendee valla. Başka bildiklerin varmı bide benm aklıma arada bi pasta düşüyo ki anlatamam vişneli vişnelii offfOlabilir bn cok arastiriyorum cinsiyet hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?