- Konu Sahibi classone35
-
lisede çok güzel bi arkadaşımız vardı (bu arada söylemek hoş olmasa da bende güzel bi kadınım:)) kız ahu gibi bi güzeldi girdiği her ortamda farkedilirdi sınıfta bi grup kız bu kıza acayip gıcık oluyorlardı geçerken omuz atmalar , laf atmalar v.s (sebepsiz yere) hatta bu sebepsiz sataşmalar bi gün saç başa kavgayla son buldu maalesef birbirini çekemeyen hem cinslerimiz var ama onun dışında kompleksiz kıskançlık nedir bilmeyen kadınlarda var dolayısıyla tamamen yalnız kalmak dışlanmak diyee bişey olamaz oo çok güzel arkadşımızın sevmeyeni kadar seveni de çoktu. acaba sen fazla mı havalısın güzelliğnden dolayı kendini çok mu kasıyorsun
Biraz yüklendim , kusuruma bakma . Tanımam bilmem ama tanısamda böle söylerdim . neyse Dışarda herdaim fitne fucurla moral bozmaya çalışan fessatlar var . O bi gerçek . ama düşüncelerimiz beyinde radyo dalgaları gibi sinir sistemi tarafından sinyal gönderir. ve Kimseden kendini daha güzel görmediğin gün hüzura ereceksin . Sevgiyle kal .
arkadaşım kime göre güzelsin,neye göre güzelsin?güzellik göreceli bir kavramdır.benım cok begendıgımı bır baskası hıc begenmeyebilir..böyle bır konu açmıssın bir de fotoğrafını koysaydın yanına..
güzelsen ve üstüne yalnız kalıyor kimseyle görüşmüyorsan havalı damgasını yersin ve kimse dostluk kurmak için uğraşmaz dostluk yakınlık istiyorsan senin de çaba olmalıkonuşmuyorum artık kimseyi aramıyorum görüşmüyorum böyle davranmamda havalı olduğumu düşündürüyor olabilir ama kimse sormuyor neden içime kapandığımı şuan kişiliğim tehlikede ve ben bunun tedirginliğindeyim konuşamıyorum çekiniyorum önceden böyle değildim ben artık yalnız kalmak sanki kendi tercihim oldu
tamam sen sorunu çözdün şimdi bu yazınla güzelimmi demişim yaşadıklarımımı anlatmışım arkadaşım ya üşenme oku yada yorum yazma bilip bilmeden lütfen ya.
konuya yazılan yorumları fazla okuyamadı ama nasıl bi kadınsın merak ettim demekki çook sıradışı bi güzelsin
konunu okudum buna yorum yapmak ıcın gercekten guzel olup olmadıgını anlamak gerekıyor..ayrıca konuda guzel oldugum ıcın dıslanmak yazmıssın buda demek oluyor kı sende kendını güzel buluyorsuneleştriye açık değilsen burda bu konuyu açmıcaksın..
Arkadasim ben sana ne kirici birsey soyledim, ne de yalan soyluyorsun dedim. Dediklerin dogru olabilir ama bu tarz konular bana ve eminim ki bir cok bayan arkadasima antipatik geliyor ve itici duruyor dedim.
Ikinci olarak da kendi arkadasimdan ornek gostererek burda bir yanlislik oldugunu soyledim. Bunu sen bulacaksin biz buradan ancak bu kadar yardimci olabiliriz.
Sana da yorumlarin sadece negatif kisimlarina degil de , yapici kisimlarina da bakmani tavsiye ederim.
ama ben ona cevap yazdım sana kırıcısınmı dedim ya başım döndü herkes çok şey yazıyor saçmaladığım yerlerde olur karıştırdığımda hoşgörün bazı insanlar şanslıdır ortamları dostları daha vefalıdır benim öyle değilmiş
Güzellik çok göreceli bir kavram mesela ben Azra Akın'a ifrit oluyorum ama kadını dünya güzeli seçmişler
Sarışınlardan da hoşlanmam.
Esmerler bir başkadır benim için.
O yüzden kendini herkesten üstün görmekten vazgeçersen, o zaman huzura erersin
Bunu da kabullenmezsin o ayrı
ben yinede ısrarla teş.ediyorum size.:)işte bende onu istedim yoksa farkındayım böyle bir konu açmak cesaret işi keşke önceden araştırsaymışım başlığı ona göre seçerdim ama bu ilk günüm yeniyim bilmiyorum bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum şuanda kadınlar kulübünü ayrıca tük. yalamakta yalnış geliyor artık açtık konu başlığını yapacak birşey yok daha sevimli bir konu başlığı bulsaydım önyargılar az olurdu hayırlısı:)
Güzellik çok göreceli bir kavram mesela ben Azra Akın'a ifrit oluyorum ama kadını dünya güzeli seçmişler
Sarışınlardan da hoşlanmam.
Esmerler bir başkadır benim için.
O yüzden kendini herkesten üstün görmekten vazgeçersen, o zaman huzura erersin
Bunu da kabullenmezsin o ayrı
başlarda öyledir herkes arkadaşınız olur ilkokulda orta okulda sizinle olmayı severler sonrası acıdır eminim benim yaşadığımı yaşayanlar olmuştur ben onların cevap yazmasını istiyorum bu şekilde eleştirmeniz için açmadım konuyu.
ama ben ona cevap yazdım sana kırıcısınmı dedim ya başım döndü herkes çok şey yazıyor saçmaladığım yerlerde olur karıştırdığımda hoşgörün bazı insanlar şanslıdır ortamları dostları daha vefalıdır benim öyle değilmiş
belki de işe güzel olduğunu unutarak başlamalısın güzelliğin senin için 2. planda olursa başka insanlarda diğer güzel yönlerini görecektirhiçbirzaman en üstünüm demedim nasıl bu şekilde eleştiriyorsunuz kızmıyorum gülümsüyorum artık:) dediğim ben butarz şeyler yaşadım sebebi ne olabilir bu tarz sözlerle terkedildim neden burda çare aradım ne üstünlük tasladım ne kendimi övdüm yazdıklarım yaşadıklarım size kendimi övdüğümü neden düşündürdü ?lütfen kendimi övdüğüm tek bir msjımı paylaşın
Mesela benim de sarisin ve renkli gozlu hatunlar otomatikman dikkatimi ceker. Azra akini cok sempatik bulurum guzelden ziyade.
Guzellik gercekten goreceli bir kavram. Bence konu sahibinin bunu arkadaslarina sormasi lazim cunku insanlar karsisindakiyle iliskisini sadece cok guzel oldugu icin bitirmezler. Bunu soylemeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?