güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Ben boyle konulari cok itici buluyorum. Belki de bu skntnz gercek ama bana dikkat cekmek icin acilan konular gibi geliyor. Bir insanin guzelim demesinden daha antipatik birsey yok dogrusu. Tamam belki icinizi dokuyorsunuz ama ister istemez itici duruyor.

Ben yurtta kac sene kizlarin arasinda kaldim. Birisi vardi ki sahane bisey.. Cok cok cok guzel bir hatun. Benim yakin arkadasimdi. Ve bi ton yakin arkadasi vardir. hala daha da var. ben kac sene kizlarla beraber yasadim cok guzel insanlarin boyle bir sorun yasadigini gormedim. ha belki ufak capli laf sokmalar olmustur cekememezlik olabilir ama hicbirisi yalniz degildir. burda bir yanlislik var.

Eger kendinizi rahatsizlik verecek kadar guzel buldugunuzu onlara hissettiriyorsaniz, bu sebeple sizinle arkadasligi kesmis olabilirler.

Son düzenleme:
valla beni de çok güzel bulurlar ve bunu söylerler sürekli bana
ama hiç bu yüzden dışlanmadım
en azından böyle tepkiler almadım
çok ta sıkı dostluklarım var
senin karşılaştığın insanlarda bi sorun var bence

Son düzenleme:

sorunuza cevap vermeyi atlamışım gülümserdim kıskanılıyorum demezdim öyle ortamlar oluyor yaşadımda ben acı tecrubelerimi anlatmak istedim samimiydim yalnış anlaşıldım

bi de şöyle bir durum var
sevgilin sana seni güzel bulmuyorum diyip
sürekli çevrendeki güzel kızlarla seni kıyaslasa
sürekli onlara baksa ne hissedersin

büyük burnuyla ilgili espri yaptığınızda gerçekten kırılmadığını mı düşünüyorsunuz?

kendiyle ilgili espri yapmasının gerçekten özgüveninin yüksek olduğuyla ilgili olduğuna emin misiniz?

başkaları demeden ben diyim takmıyormuş gibi görüneyim gibi bir davranış olabilir mi?

mesela ben önceden çok zayıftım insanlar uğraşır dururdu. ben de güler geçerdim. artık biri bir şey demeden ben derdim kendimle ilgili takmıyormuş gibi dururdum ama o kadar sinir oluyordum ki bıkmıştım o laflarından. özgüvenim de eksik değildir o zaman da çoğunlukla bir ortama girsek ben daha fazla beğenilirdim ama sürekli sürekli aynı lafı duymak kimin hoşuna gider.

insanların dış görüntüleriyle uğraşmak hiç hoş değil ve bir çok insanın hoşuna gitmez. eminim içinden çoğu sinir oluyordur. gülmelerin samimiyetini nereden biliyorsunuz?

Kurşun döktürün,etrafınızdaki negatif elektriği dağıtın..Çok güzel olmakta başa bela işte..Allah yardımcınız olsun.

Canim boşver takma kafana bence kendinle gurur duymalisin, kendine güvenin tam olsun.... Böyle insanlarin özgüvenini yikmasina izin verme lütfen bu dünyaya bi kere geliyoruz yarinin garantisi yok.... hic takma ben neler neler duyuyorum benim bi arkadaşim vardi kiz cirkin diye kimse arkadaş olmak istemiyordu onunla.... Kizda çok üzuluyordu bu duruma ben yardimci oldum kiza hatta bazi arkaşlardan bile tepki aliyordum niye onunla arkadaş olmuşum diye istemiyorlardi beni onun yaninda.... Dedim kiminle arkadaş kurmama kimse karişamaz, niye ben size karişiyormuyum ki kiminle arkadaş kurmaniza o yüzden herkes kendi hayatina baksin.... Bişeyde diyemediler inanki böyle insanlardan nefret ediyorum... Elbette hepimizin vardir cekemiyenleri benide çok süzerler, çok havalisin derler ama ben kimseyi takmiyorum ne derlerse, desinler kötü söz sahibinindir bunu unutma

samimiyetine güvenmediğim ve benim samimiyetime güvenmeyen birinin yanında hayatta espri yapmam
o benim canım ciğerim
herkesin yanında yapmıyoruz zaten

eskiden benim arkadaşımda çoktu yazdığınız gibi tonla bayan arkadaşlarım vardı tekrar tekrar yazıyorum ben övünen biri değilim bellide etmedim ama güzel giyinmen kendine bakman güzel bir fotoğrafında bu çabadaymışsın gibi gösteriyor karsındakilere böyle yargılar doğuyor arkadaşınız şanslıymış okadar güzelim demiyorum sadece yaşadıklarım yaşanyanlar var bu tarz birçok örnek vardı konuyu okudunuzmu?

Kurşun döktürün,etrafınızdaki negatif elektriği dağıtın..Çok güzel olmakta başa bela işte..Allah yardımcınız olsun.

kurşun döktürme tarzı şeylere inanmıyorum ama nazara inanıyorum dua okuyorum annemde okur sürekli.teş.ediyorum yorumunuz için amin hepimizin yardımcısı olsun.:)

Ahhhahahah başlığa koptum

tam olarak neresine koptun eğlenmene sevindim bu köşede eğlenebilen insanlarda varmış ne kadar iyisin sen öyle dertlerden komiklik çıkarabilecek kadar rahat vicdana sahipsin konuyu okusan belkide bukadar gülmezdin ama ne gerek var değilmi başlığı okudun koptun yeterli haklısın tabi

Son düzenleme:
Tatlim bişey diyimmi bana çok samimi ve içtten geldin :) sende bi şimariklik ve kendini begenmişlik sezmedim tam aksine akli başinda zeki bi kizsin....

Tatlim bişey diyimmi bana çok samimi ve içtten geldin :) sende bi şimariklik ve kendini begenmişlik sezmedim tam aksine akli başinda zeki bi kizsin....

çok teşekkür ederim bir insan için en güzel övgüdür yazdıklarınız. zaten bu tarz yorumlarda olmasa anlamaya çalışan arkadaşlarda olmasa yazamaya devam edemezdim yinede içimi döktüm daha rahat hissediyorumyiyiki varsınız hatta ağlayamıyordum bile ağladım rahatladım herkesin birşekilde faydası oldu dalga geçen ark. dışında herkesin :)

Arkadaşım vardı . Beraber makyaj yaparken Beyaz tenli aynanın karşına geçip ay çok beyazım derdi . Kuzenim ay anne beni niye bu kadar güzel doğurdun demişti . Diğer arkadaşım ben seyrek saçlıyım o gür her defasında seyrek saçıma gönderme yapıyor, diğer kuzenim sarı ay çok beyazım of bıktım falan . Güzellerde alışkanlıkmı ne hep iltifat bekliyorlar , eğer normal davranıyorsan aaa normal değilim bak der gibi kendi kendilerini övme durumu. Tabi bu durumdan dolayı kimseyi dışlamadım . Ama bazen itici olabiliyor . Bu başlığı açman bile itici . Yok güzelim dışlanıyorum. Hiç şık değil . Bu başlığı yazan birinin dışlanmasına şaşırmadım .

bir anda tvde,sinemalarda gösterilen amerikan gençlik filmleri geldi aklıma.
genelde orada dışlanan hep çirkin liseli kızlardı.
ve lisenin güzel amigo kızları feci popülerdi. herkes onlarla konuşmak için çabalardı. ve hala bu tarz filmler çekilmekte.
siz bunun tam tersisiniz.
bir yerde yanlış var ama o bu filmlerde değil.
sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…