- Konu Sahibi classone35
-
hımmm burda bana laf atma var galiba
güzelim ben seninle dalga geçmedim taciz etmedim yıpratıcı bir yaklaşımda göstermedim
çünkü sorun dediğin şey de sorunun sebebi dediğin şey de çok saçma geldi bana
üstelik böyle bir şeyi neden dert ediyorsun anlamıyorum da
belli ki yanlış bir sosyal çevredesin ya da çok alıngansın
ki bence alıngansın bütün yazılanlara ters cevap veriyorsun çünkü
kendini şuna inandırmışsın bütün başıma gelenler hep güzel olduğum için
önce bu psikolojiden sıyrıl
biraz espri yapalım dedik saymadığın laf kalmadı
güzel ve çirkin insanların özgüvenlerinin yüksek olduğu kendileri ile yapılan esprilere açık olması ile anlaşılır
benim bir arkadaşım var mesela kız güzel değil ama kusurlarıyla öyle bir dalga geçiyor ki kendisiyle barışık olması insanları cezbediyor
bizde yeri gelincee onun büyük burnuyla ilgili espri yapıyoruz o da katıla katıla gülüyor
ya da şöyle bir durum var mesela birgün arkadaş grubumuzla oturuyoruz bir arkadaşımız var maşallah çok güzel onun dışında kalanların hepsinin bir kusuru var biz de takılıyoruz kıza heykel misin felan diye ama kız nasıl gülüyor bu durum da sen olsan nasıl tepki verirdin?çok güzelim diye kıskanılıyorummu derdin yoksa sende bizle güler miydin?
valla beni de çok güzel bulurlar ama hiç bu yüzden dışlanmadım
en azından böyle tepkiler almadım
senin karşılaştığın insanlarda bi sorun var bence
bi de şöyle bir durum var
sevgilin sana seni güzel bulmuyorum diyip
sürekli çevrendeki güzel kızlarla seni kıyaslasa
sürekli onlara baksa ne hissedersin
hımmm burda bana laf atma var galiba
güzelim ben seninle dalga geçmedim taciz etmedim yıpratıcı bir yaklaşımda göstermedim
çünkü sorun dediğin şey de sorunun sebebi dediğin şey de çok saçma geldi bana
üstelik böyle bir şeyi neden dert ediyorsun anlamıyorum da
belli ki yanlış bir sosyal çevredesin ya da çok alıngansın
ki bence alıngansın bütün yazılanlara ters cevap veriyorsun çünkü
kendini şuna inandırmışsın bütün başıma gelenler hep güzel olduğum için
önce bu psikolojiden sıyrıl
biraz espri yapalım dedik saymadığın laf kalmadı
güzel ve çirkin insanların özgüvenlerinin yüksek olduğu kendileri ile yapılan esprilere açık olması ile anlaşılır
benim bir arkadaşım var mesela kız güzel değil ama kusurlarıyla öyle bir dalga geçiyor ki kendisiyle barışık olması insanları cezbediyor
bizde yeri gelincee onun büyük burnuyla ilgili espri yapıyoruz o da katıla katıla gülüyor
ya da şöyle bir durum var mesela birgün arkadaş grubumuzla oturuyoruz bir arkadaşımız var maşallah çok güzel onun dışında kalanların hepsinin bir kusuru var biz de takılıyoruz kıza heykel misin felan diye ama kız nasıl gülüyor bu durum da sen olsan nasıl tepki verirdin?çok güzelim diye kıskanılıyorummu derdin yoksa sende bizle güler miydin?
büyük burnuyla ilgili espri yaptığınızda gerçekten kırılmadığını mı düşünüyorsunuz?
kendiyle ilgili espri yapmasının gerçekten özgüveninin yüksek olduğuyla ilgili olduğuna emin misiniz?
başkaları demeden ben diyim takmıyormuş gibi görüneyim gibi bir davranış olabilir mi?
mesela ben önceden çok zayıftım insanlar uğraşır dururdu. ben de güler geçerdim. artık biri bir şey demeden ben derdim kendimle ilgili takmıyormuş gibi dururdum ama o kadar sinir oluyordum ki bıkmıştım o laflarından. özgüvenim de eksik değildir o zaman da çoğunlukla bir ortama girsek ben daha fazla beğenilirdim ama sürekli sürekli aynı lafı duymak kimin hoşuna gider.
insanların dış görüntüleriyle uğraşmak hiç hoş değil ve bir çok insanın hoşuna gitmez. eminim içinden çoğu sinir oluyordur. gülmelerin samimiyetini nereden biliyorsunuz?
eskiden benim arkadaşımda çoktu yazdığınız gibi tonla bayan arkadaşlarım vardı tekrar tekrar yazıyorum ben övünen biri değilim bellide etmedim ama güzel giyinmen kendine bakman güzel bir fotoğrafında bu çabadaymışsın gibi gösteriyor karsındakilere böyle yargılar doğuyor arkadaşınız şanslıymış okadar güzelim demiyorum sadece yaşadıklarım yaşanyanlar var bu tarz birçok örnek vardı konuyu okudunuzmu?Ben boyle konulari cok itici buluyorum. Belki de bu skntnz gercek ama bana dikkat cekmek icin acilan konular gibi geliyor. Bir insanin guzelim demesinden daha antipatik birsey yok dogrusu. Tamam belki icinizi dokuyorsunuz ama ister istemez itici duruyor.
Ben yurtta kac sene kizlarin arasinda kaldim. Birisi vardi ki sahane bisey.. Cok cok cok guzel bir hatun. Benim yakin arkadasimdi. Ve bi ton yakin arkadasi vardir. hala daha da var. ben kac sene kizlarla beraber yasadim cok guzel insanlarin boyle bir sorun yasadigini gormedim. ha belki ufak capli laf sokmalar olmustur cekememezlik olabilir ama hicbirisi yalniz degildir. burda bir yanlislik var.
Eger kendinizi rahatsizlik verecek kadar guzel buldugunuzu onlara hissettiriyorsaniz, bu sebeple sizinle arkadasligi kesmis olabilirler.
Kurşun döktürün,etrafınızdaki negatif elektriği dağıtın..Çok güzel olmakta başa bela işte..Allah yardımcınız olsun.
Canim boşver takma kafana bence kendinle gurur duymalisin, kendine güvenin tam olsun.... Böyle insanlarin özgüvenini yikmasina izin verme lütfen bu dünyaya bi kere geliyoruz yarinin garantisi yok.... hic takma ben neler neler duyuyorum benim bi arkadaşim vardi kiz cirkin diye kimse arkadaş olmak istemiyordu onunla.... Kizda çok üzuluyordu bu duruma ben yardimci oldum kiza hatta bazi arkaşlardan bile tepki aliyordum niye onunla arkadaş olmuşum diye istemiyorlardi beni onun yaninda.... Dedim kiminle arkadaş kurmama kimse karişamaz, niye ben size karişiyormuyum ki kiminle arkadaş kurmaniza o yüzden herkes kendi hayatina baksin.... Bişeyde diyemediler inanki böyle insanlardan nefret ediyorum... Elbette hepimizin vardir cekemiyenleri benide çok süzerler, çok havalisin derler ama ben kimseyi takmiyorum ne derlerse, desinler kötü söz sahibinindir bunu unutma[/QU
teşekkür ederim evet haklısınız ama izin verdim konuşurken kelimeleri çıkarırken zorlanıyorum yalnışmı anlarlar v.s. çirkin diyemi nasıl bir vicdansızlıkmış çok üzüldümkeşke okızla tanışsaydık bende arkadaşı olsaydım ne üzücü (sizede güzel olan olmayan herkesede maş. Allah kimseye sağlığına güzelliğine zeval dert vermesin banada vermesin amin.
Ahhhahahah başlığa koptum
Tatlim bişey diyimmi bana çok samimi ve içtten geldin :) sende bi şimariklik ve kendini begenmişlik sezmedimtam aksine akli başinda zeki bi kizsin....
La havle
Gel de repliklere gitme şimdi
Geçmiş olsun kardeş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?