güzel olduğunuz için dışlanmak:(

kolay gelsin bende çıkacağım birazdan çok yoruldum artık karıştırdım herşeyi zihnimi toplayamıyorum evdekilerde kızıyor :). keşke okuyup yorumlasa arkadaşlar ama kaç sayfa olmuş çok zor.olsun hepimiz bayanız birbirimizi anlayabiliyoruz ben kızmıyorum aslında kimseye sadece aynı şeylere tekrar tekrar cevap vermek hafif delirtiyorçok tatlısın te.ederim ilgine

benimde güzel olduğumu söylerler ama ben hiç böyle bir şey ve buna benzer bir şey yaşamadım.Elbette zaman zaman çekemeyenler kıskananlar oluyo arkadaşlar arasında ama senin gibi hiç takılmadım düşünmedim yani. Sen bu durumdan neden bu kadar rahatsızsın insana güzel olduğu dile getirildiğinde memnun olması gerekmez mi ? Ben anlayamadım yahuu :))

Ben cekememezlik yapmadimm :)) ben pijemaliyim insallah simdi katologtan firlamis gibi halinle bir resim ekleyip bunyeme kutugu indirmezsin :)
Saka bir yana ,burda bile cekememezlik yapildi denmis soyliyim dedim
Etrafinda olan biteni bu sekilde yorumlaman ilginc
Benim liseden bir arkadasim var guzelde bi kiz fakat o kadar teshirciki anlatamam usten gogus arasi goxuken resimler ,altan resimler gobek bagir acik resimler itici geliyor
Oyle iste iyi geceler

VAlla çok garip bir durum ama sanırsam cevrendekiler belki seni kıskanıyorlardır.O yüzdende arkadaşlık etmekistemyorlardır sönük kalıyorlar ise yanında bekar kızarlar belkide millet onlara bakmaz diye seninle takılmıyorlardır:)SEn adım atıyormusn arkadalı için belki onlarda seni tanımadan kasıntı bulabilirler güzelsin ya hani belk senin hakkınyaön yargı içinde olabilirler

senin güzelliğiğin can güvenliğini bayaa bir tehlikeye sokmuşş :)

Teşekkur ederim tatlim o senin tatliligin :). Sinirlenmektte haklisin bakttin anlamiyorlarsa kendini mecbur hissetme, kimseyede aciklama yapmak zorunda deyilsin.... kendine iyi bak canini sikan birileri olursa gül gec, bu onlari sinirlendirir emin ol

Dokunmakalbime
Hayat nasil gidiyor ,
Cirkin olsaydim diyosun bende bosandigimda bir.arkadasim bana firuze sarkisi sana yazilmis olmali demisti
Hayatta kendimizi nerede gorursek orada oluruz istemek ve cok istemek cok farkli seylerdir,
Benimdr basima ne talihsiz.seyler geldi ben hala bugun sansli biriyim diyorum
Hayata tutunmak lazim

bendede aynı durum var maalesef kız arkadaş konusu cok sıkıntılı dediğiniz gibi hep bi fesatlık hep bi kıskançlık oluyo boyle olmasını hiç istemiyorum iltifat almaktanda nefret edıyorum hiç sevmem iyi anlıyorumm sizi

kendini övdün demiş miyim ben? "güzel olduğum için" diyorsun yani kendini farklı görüyorsun mesajımda da kabullenmiceni belirtmiştim

konu sahibinin sorusu ilk önce bana da çok saçma geldi,ne yani insan güzel diye dışlanırmı diye

lakin bazı üyeler konu sahibini sırf güzelim deme cürretini gösterdiği için yaylım ateşine tutunca akla yatmıyo değil...

kendini övdün demiş miyim ben? "güzel olduğum için" diyorsun yani kendini farklı görüyorsun mesajımda da kabullenmiceni belirtmiştim

kendini diğer insanlardan farklı gördün derken övgüyü kastettiğinizi burdaki herkes kadar bende anlıyorum hayır farklı değilim farklı şeyler yaşadım yaşıyorum

güzellik çok göreceli bir kavram mesela ben Azra Akın'a ifrit oluyorum ama kadını dünya güzeli seçmişler
Sarışınlardan da hoşlanmam.
Esmerler bir başkadır benim için.
O yüzden kendini herkesten üstün görmekten vazgeçersen, o zaman huzura erersin
Bunu da kabullenmezsin o ayrı

yukarı kopyaladım yazdığınızı üstün görmek övmek sizce çokmu farklı ?peki ozaman kendimi üstün gördüğüm bir yazımı kopyalayın buraya sizden kendimi nerde üstün görmüşüm

askılı dahi giymiyorum acık giyinmem ama dikkat ederim giyimime fotolarımda kolum dahi açık değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…