- Konu Sahibi classone35
-
canım bence olabilir öyle.diğer arkadaşlara hiç katılmıyorum ne fesat insanlar var çevrede.onlar yaşamamış böyle bir şey tabi ama kadın kadının kurdudur yani,her şey olabilir.kendisiyle barışık insanlarla arkadaş olmaya bak canım.
canım sormadan söylüyorlar zaten :)
bulaşiklari yikip geldim kusura bakma cevabin geciktti biraz.... :) telden yazmaya calişiyorum birazda zorlaniyorum
Rica ederim tatlim hahahh bende ilk buraya yeni uye oldugum zamanlar bi başlik acim dedim arkadaşlardan gelen tepkilerden dolayi topa tutuldum...sikinti yapma zamanla ögrenirsin buranin sistemini normal bu daha yenisin, gerci bunu arkadaşlarin anliyişli karşilamasi lazimdi böyle alay ederek deyil... Diyorum ya insanlar o kadar deyişmiş ki, nerde o eski insanlarimiz
Allah Allah ne tip arkadaslarin varmis senin yahu.
O zaman ben bilemicem. Kolay gelsin demekten baska carem yok.
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.Sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.Şükrediyorum Allah bozmasın maşAllahama Biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.Çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım Benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.Siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim
evet benide dövmeye kalktılar koruyan okulun belalısı erkek gibi bir kız vardı o kurtarmıştı ogün nerdeyse bir arabada arkamdan beni azmeye çalışmıştı kaçtım yaşadıklarım zor şeyler beni tanımayan diğer sınıftaki kızlarında beni görmesi yetiyordu nefret etmesi için ve çıkma teklifi almamak için tenefüslerde hep saklanırdım kimseylede çıkmadım kabul etmedim
kolay gelsin bende çıkacağım birazdan çok yoruldum artık karıştırdım herşeyi zihnimi toplayamıyorum evdekilerde kızıyor :). keşke okuyup yorumlasa arkadaşlar ama kaç sayfa olmuş çok zor.olsun hepimiz bayanız birbirimizi anlayabiliyoruz ben kızmıyorum aslında kimseye sadece aynı şeylere tekrar tekrar cevap vermek hafif delirtiyorçok tatlısın te.ederim ilgine
Güzel olaydım da ben dışlanaydım
Yani güzel olaydım dedim de çirkin değilimbende çirkin ama kaderi güzellerden olmak isterdim
güzellik hiçbir işe yaramıyor((((((((
Yani güzel olaydım dedim de çirkin değilim
Üstüme alındım lafını
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.Sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.Şükrediyorum Allah bozmasın maşAllahama Biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.Çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım Benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.Siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim
hiçbirzaman en üstünüm demedim nasıl bu şekilde eleştiriyorsunuz kızmıyorum gülümsüyorum artık:) dediğim ben butarz şeyler yaşadım sebebi ne olabilir bu tarz sözlerle terkedildim neden burda çare aradım ne üstünlük tasladım ne kendimi övdüm yazdıklarım yaşadıklarım size kendimi övdüğümü neden düşündürdü ?lütfen kendimi övdüğüm tek bir msjımı paylaşın
kendini övdün demiş miyim ben? "güzel olduğum için" diyorsun yani kendini farklı görüyorsun mesajımda da kabullenmiceni belirtmiştim
kendini övdün demiş miyim ben? "güzel olduğum için" diyorsun yani kendini farklı görüyorsun mesajımda da kabullenmiceni belirtmiştim
Ben cekememezlik yapmadimm :)) ben pijemaliyim insallah simdi katologtan firlamis gibi halinle bir resim ekleyip bunyeme kutugu indirmezsin :)
Saka bir yana ,burda bile cekememezlik yapildi denmis soyliyim dedim
Etrafinda olan biteni bu sekilde yorumlaman ilginc
Benim liseden bir arkadasim var guzelde bi kiz fakat o kadar teshirciki anlatamam usten gogus arasi goxuken resimler ,altan resimler gobek bagir acik resimler itici geliyor
Oyle iste iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?