- Konu Sahibi classone35
-
İyi de neden gerçekten onu rahatsız edebilen birşeyler olduğunu düşünmediniz ?
O güzeldi ondan böyle yaptı demek bana doğru gelmiyor .
Herkes aynı değil , şimdi birini sevmiyorsun ve çok güzel o sebepden mi yani .
Ozaman kıskanç olmamak için tüm güzeller sevilmeli .
anlatıyorum fakan siz anlamak istemiyorsunuz. arkadaşım seni yanımda gezdirmem erkek arkadaşımın tipisin görüşmeyelim dedi daha ne diyeyim böyle bu tarzda şeyler yaşadım ozaman desinki soğuksun gıcıksın şusun busun 6-7 yıllık bir dostluk bu problem olmayan bir dostluk anlatabiliyormuyum cnm?
Onu rahatsız eden şeyi 1 yıl dinledikten ve gerçekten haklı olup olmadığını anladıktan sonra bu kanaata vardım, vardı(K)..O arkadaştan öncesini de ekliyorum ben bu olaya.Sonradan farkına vardık ki arkadaş çok güzel kadınlardan hoşlanmıyor, bu böyle.Onu rahatsız eden şeyleri hep dinledik zaten.Beni kızdıran beni de kendi tarafına çekmeye çalışması oldu diğer arkadaşları da.Bu sadece bir örnek.Yazsam sayfalar sürer.Bir sürü fasa-fiso bahane..Sonrasında hoş olmayan şeyler.Zaten kozlarını da paylaştılar rahatladılar da neyse..2-3 defa karşılaştım ben bir kadının güzelliği yüzünden dışlanması olayına.Hatta çirkinliği yüzünden dışlandığına da şahit olsum.Siz veya ben ne yazarsak yazalım bazı gerçekler ve yaşanmış şeyler değişmez.Bu konu hakkındaki düşüncemiz de değişmez.
Mantığım almıyor be canım neyleyim.
Hangi akla hizmet sen sevgilimin tipisin görüşmeyelim der insan.
Öyleyse bile demez ya neyse .
İyi geceler.
Öyle olanlar muhakkak ki vardır ama bir insanın çevresinde ki herkes böyledir diyebilir misiniz ?
Ben diyemiyorum ne yazık ki.
Öyle olanlar muhakkak ki vardır ama bir insanın çevresinde ki herkes böyledir diyebilir misiniz ?
Ben diyemiyorum ne yazık ki.
bunu söyleyen bayan sigara içiyordu bende dedimki ozaman sende sigarayı bırak yapmayayım cevabı''sanane benim sigaramdan''oldu bende ozaman sanane benim makyajımdan dedim sustu kaldı arkasını döndü bu arkadaş örnek veriyorum kraker yiyor herkese tektek tutardı bana gelince hop atlardı sorun değildi Allah a şükür ihtiyacım yoktu fakat tavrı üzüyordu ben birşey yerken ilk o elimdekine saldırırdı yemek içmek ufak şeyler belki konuşmak bile ayıp ama burdaki tavırda daha bi çirkindi hep düşünüyordum bir sohbetim bile yok neden bukadar nefret ediyor benden diye sonradan onun platonik sevdiği çocuğun benimle konuşması(arkadaşca) bana karşı nefret etmesini sağlamış
Açık ortada aslında senı kıskanıyor ..Ve sevgılısının senle konuşmasını falan ıstemıyor.Ve kendınce sana kotu davranıyr.
konuyu bastan sona kadar okudum ne kadar yuregın uzunmus cnm ya
herkese ayrı ayrı sevıyenı bozmadan cvp vermeye calısıyorsun...
derdını soyleyıp rahatlayacagını dusundun galıba ama daha beter oldun kabul et
butun kadınlar guzeldır cirkın dıye bırsey olamazz
sen guzellık dedıgın ıcın arkadaslar merak edıyor tabı acaba ne kadar guzel olabılır..
veya cok guzelde kendınımı begenmıs dıye..
bence konu baslıgın yanlıs tepkı topladın bu yuzden..
okudugum kadarıyla ters bir ınsan degılsın sabırlısın burada bu kadar ınsana ayrı ayrı cvp verdın
acaba ıcıne kapanık oldugun ıcın ınsanlar senı kendını begenmıs olarakmı goruyor
bak ya su kız guzel ama cok havalı v.s gıbı boyle bır ızlenımmı uyandı acabada bu sekıl yaklasıyorlar
boyle tıpler sevılmez bılırsınız
ne bıleyım cozemedım:44:
seni çok iyi anlıyorum ama bu duruma bir çözüm desen bunu sunamam sana bunu okul hayatında iş hayatında hatta evlilik hayatında bile yaşayacaksın. o yüzden mesafeli ol herkesle özellikle erkeklerle kızların tarafında ol haksız dahi olsalar gene onların yanında ol. bunu ben yeni keşfettim bundan 4 ay önce eşimin iş arkadaşını yemeğe çağırmıştık eşiyle tabi. sonra biz bu kızla çok kaynaştık o yeni evli ben yeni evli falan baktım biraz zaman geçiyor eşinin benim hakkımdaki kötü düşüncelerini anlatmaya başladı hiç sevmemiş beni vs... bana eşini kötülüyordu falan biraz zaman sonra gene başka bir iş arkadaşının karısıyla otururken konu açıldı kadın bana başladı anlatmaya bunlar kavga ettiklerinde adamda kıza beni örnek gösteriyormuş. haliyle kıyaslanmak hoşuna gitmez kimsenin şimdi düşünüyorum da benim eşim dese böyle bir şey sanırım bende yaparım eşimi kötülemem tabi ama görüşmeyi kesmek için elimden geleni yapabilirim. ben bunları öğrendiğimde kızla görüşmeyi kesmedim eşiyle problemlerini anlattı bana destek oldum ona hak verdim ama gerçekte de sonuna kadar haklıydı eşine çok kızdım hatta benim desteğimi görünce bu sefer eşi hakkında iyi konuşmaya başladı eşim senin çok iyi niyetli olduğunu söylüyor falan demeye başladı. doğru yol destek bence :) sen gerçekte onların yanında olursan kıskançlıkta olmaz.
bende sizin gibi sorunlar yaşadım. arkadaşlarımla aramda sorunlar oldu, bunlar dış görünüş yüzünden değil, başka konularda kendimi kullandırtmaktandı. yalnızlığı iyi bilirim yani ama şunu iyice öğrendim ki, dost dediğin 10 tane değil 1-2 tane olucak. inan kafan daha rahat oluyomuş. arkadaş sıkıntısı çekmedim hiç, gereğinden fazla vardı. ne zaman canım acımaya, beni üzmeye başladılar bir bir çıkardım hayatımdam hepsini, bir ara tamamiyle yalnızdım. sonrasında gerçek dostlarım geri geldi bana. şimdi 2 tane hayatımda dost dediğim insan var.
eskiye nazaran çok daha güvendeyim ve mutluyum. boşver. genelleme yapmıyorum ama zaten gerçek bir bayan dosta sahip olmak çok zor, kıskanan, iki yüzlü davranan, kalbi kötü olan.. bunları yaşadım ben.
o yüzden şükretmek lazım. 1-2 insan yazmışsın. inan çevresindekilerin gerçek değil geçici dost olduğunu fark edemeyen bile var.
belkide en doğrusunu yaptınız. anlattıklarınız şuanki tercihim aynı düşünüyoruz bende kapatım kendimi 2-3 dostum hariç önceden bencilce gelmişti bu davranışım artık mantıklı doğru geliyor benim gibi düşünen insanlarıda görmek rahatlatıcı.teş. ediyorum mutluluğunuz daim olsun
teşekkür ederim sizinkide öyle olur umarım.
neden aynı fikirde olmayalım ki? hepimiz görüyoruz bu insanları. birinin maddi durumu iyi olur, onu kullanırlar. başka birinin evliliği iyi olur, kendi hayatıyla kıyaslar. konu güzellik olunca ne farkı var? biri güzeldir, diğeri kıskanır, çekemez ya da yanında kendinden daha güzel birinin varlığını kabul etmek istemez. yani her türlü insan var da, bunların olması neden garip gelmiş yorum yapanlara anlamadım. daha kötüleri var, buna da şükür =)
bu yazdıklarınızın çevremde fazlasıyla örneğini gördüm .siz şuan yaşadıklarınızı size yaşatılanları yenmişsiniz belliki üzünler olmuş fakat karşımdaki bayan özgüveni tam ve huzurlu bir bayan umarım benimde son halim iyi yönde olur.evet çok şükür :)
Aşırı güzel kızların burada yorum yazmaktan daha önemli işleri olduğunu sanardım...
Setlere gitmek,fotomodellik yapmak,podyumlarda salınmak gibi..
Bence senin sorunun aşırı güzel olduğunu düşünüp insanlara önyargıyla yaklaşmak bu yüzden de itici gözükmek.
Benim de vardı böyle bir arkadaşım allah günah yazmasın ama çok güzel olduğunu sanardı boyu taş çatlasın 1,50 kilo 70 küsur.Gerçekten onunki şizofreniye kayan bir hastalıktı.Çok dalgın ve stresli olduğum bir gün onu görmemişim dolayısıyla selam vermemişim.Gitmiş diğer arkadaşlara melis560 çok güzel olduğum için beni kıskanıyor onunla bir daha görüşemem demişti
Dolayısıyla şuan arkadaş çevresinde görüşülmeyen insan kendisi oldu ve eminim yeni tanıştığı insanlara da çok güzel olduğum için benimle görüşmüyorlar diyordur.
Amacım ukalalık yapmak ve ya da seni küçümsemek değil ama ciddi bir iletişim sorunun var bence.İnsanlar tam tersi kadın-erkek farkermez güzelliği sever,güzel olana yakın olmaya çalışır.Güzel insanın yanında daha mutlu,enerjik hissedilir çünkü.
eğer tutumunuz yanlış olsaydı burda çekinerek bu konuyu açmak yerine, daha küstahça bir tavır sergilerdiniz. en azından ben böyle düşünüyorum. o yüzden yazdıklarınızı yadırgamadım. zaten demişsiniz, öyle olduğumu düşünmeyin diye =) daha da söze gerek olduğunu düşünmüyorum. zor bi dönemdi benimki, çalışmıyorum da, bildiğiniz kafayı yemiştim yalnızlıktan, sonra yogaya başladım. ferahladım =) bazen manevi çalışmalar iyi gelebiliyor. deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?