güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Haklısınız ,garip bir durum var da çözemedim ben de,aklıma o geldi hani narsistler de kendilerine aşık olurlar falan ya çok beğenirler galiba o yüzden ..
Aman neyse ya herkesin hayatı kendine,ben fikirlerimi söyledim ..

Son düzenleme:

normalde ben karışmam ama yazılan yorumlar çok ağır geldi. laf dalaşı yaparsında kişiliğe laf söylemek fln. pardon da sen kimsin? insan önce kendine bakıcak. evet haklısın, sitede bir çok konu sahibine bunu yapıyolar =) yani ne biçim bi yardım bölümü anlamadım. bazen öyle sivri kişiler oluyoki profiline bakıyorum yaptığı diğer yorumlara. ciddi arızalar var sitede. herkese sataşan fln.. bilerek mi yapıyolar bilemedim, nasıl olsa kimlikleri gizli.
konu sahibinin haklı ya da haksız olduğunu düşünmüyorum, benim bi arkadasımın sıkıntısı olsaydı napıcaktım? onu eleştiricek miydim? çok merak ettim açıkcası, arkadaşım var diyen kişiler o kadar saçma yorum yapmalarına rağmen nasıl o karkadaşlıkları ediniyolar?

sizde çözemeyen yeter ya narsist falan değilim evet benim hayatım bana böyle yorum yapacaksınız yapmayın efendim sizeneeeeee..

kendini seven falan iğrençleşmeyin yeter terbiyemi bozmadıkça tepeme ço-ıkılıyor bu kadar sonuç nasıl çıkardınız yau yaşadığım şeyler var diyorum okumuyorsunuz anlamadan cahilce yorumlar yapıyorsunuz yok erkek arkadaş neden istiyorsun nerde istemişim göstersin bunu iddea eden gidip boğaz köprüsünden atlayayım

konu açtım diye kimin beni aşşalamaya hakkı var ben böyle yazan konu açan bir insana sizin gibi cevap yazmazdım eleştirmezdim bu karakter yoksunluğu sizin gizli kalmış kıskançlıklarınızmı var yoksa güzel birini gördüğünüzde çekemiyormusunzda bukadar zorunuza gidiyor var böyle şeyler yaşanan şeyler yaşadım diyorum ne mecburiyetim var sizlere atıp tutayım Bakınız bir bayan konu açmış eltimi kıskanıyorummmmmmmmmmmm okuyun bakalım varmıymış? herkes öyle demedim kimi sizinle olmak istemez kimiylede siz olmak istemezsiniz ne terslik var bunda?

burcuoguz burcuoguz isimli üye çevrimiçidir (Online)
Papatya
Giriş tarihi
Nov 2013
eltimi kıskanıyorum
Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?

hadi girin bu konuyu okuyun birde.kıskanan insanlar varmıymış varmış açık yüreklilikte itiraf edilirmiymiş edilirmiş işte .

Son düzenleme:

Hay Allah ya bende aksine arkadaşlarım güzel olsun bayılırım onların saçını yapayım, makyaj yapayım onlara diye. Olabilir kıskanç insan çok.ama üzülme sen iyi bir insan olduğun sürece dostun arkadaşın olur. Hem çoğunu ne yapacan bak ne güzel çocukluk arkadaşların da var. Boşver takma... O zaman Adriana Lima yalnızlıktan ölür yani. Sen mütevaziliğini koruduğun müddetçe ve arkadaşlarınında güzelliklerini görüp onları da ön plana çıkardığın müddetçe geçer bu.

Tatlim cok üstune gelmişler bu ne böyle kizi neyle suclamissiniz sikma canini diyecegim ama biliyorum ki sikacaksin belli konu sahibini gercek hayatta oldugu gibi burdada kiskananlar olmuş bazi arkadaşlari şiddetle kiniyorummmm onlara tavsiyem bi pisigoloa görunmelerini tavsiye ediyorum.... Ne kadar igrenc hemcislerimiz varmiş, burda kolay öyle ahkam kesmek....

yapayalnız değilim yıkıcı olmayan bu yorumunuza teş.ederim arkadaşım fazla yok eskiden vardı fakat artık itildiğim için itiyorum sahtelikleri gördükçe konuşmak içimden gelmiyor bazı insanlarla zaten kötü olsan hiç çevrenm olmazdı geçmiştede olmazdı okulda sizin gibi vardı yanaklarımı sıkan öpen sarılan arkadaşlarım bazıları kolumdan çıkmazdı öldü hepsi

canım herşeyi geçtim artık hakarete varıyor yorumlar kim tanıyor beni kötü eleştiri bumu iyi eleştiri olur kötü eleştiri olur ama lütfen bazılarınınki terbiyesizlik .teş.ediyorum desteğiniz için iyiki sizin gibi insanlarda var ne diyeyim şuan aşırı sinirliyim

İyi de sen etrafında çoğu insanın kıskanç olduğunu iddia ederek bu konuyu açtın . Güzel olduğun için herkes tarafından rahatsız edici boyutta dışlanmazsın. Bunu anlamak istemiyorsun. Evet takıntılı saplantılı kıskanç insanlar var doğru yalnız etrafında ki çoğu insan tarafından bu duruma maruz bırakılıyorsan burda sorun güzel olmak değil , buna sebep olan huylardır.
Kötüsün demiyorum soğukluk , çekingenlik , az konuşşma , girişken olmama yada çok yapmacık olma , havalı görünmek mesela öyle değilsindir ama izlenim bu yöndedir.. Sen iyim böyleyim diyorsunda belki hareketlerin yapmacık geliyor . Yani senin sorunun kesinlikle güzel olmak değil. Bir insan etrafında ki herkesi kıskandırcak kadar ne kadar güzel olabilir ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yazdıklarınızla güzelliğiniz arasında hicbir bağ bulamadım. Güzelliği ile meshur bir sürü kadının arkadas cevresi var demek ki sizin huyunuzla ilgili bir sıkıntı var.

Canim kiskanclik var tabiki bunu kimse itiraz etmiyor. Ama sen kiskanclik yüzunden kötülük yasadin diye,
basina gelen diger bir olayi otomatik olarak kiskancliga baglarsin anliyormusun? Veya güzelliginden kaynaklaniyor sanirsin.
Öyle olmasa bile öyle oldugunu düsünmeye baslarsin bir zaman sonra.
Ama insanlar bir kiskanir iki kiskanir, kendi hayatlarina devam ederler. Olanda sana olur.
Sonra eve gidip sen Oturup düsünürsün üzersin kendini bos yere.
Seni cekemediklerini anladigin zaman önemli olan senin bu olaylara karsi tepkin olacak.
Sadece sen degil, herkes hatta bende bunlari yasiyorum. Bunlar hayatta var olan seyler zaten.
Psikologdan yardim almak kötü birsey degil. Hem konusup rahatlarsin hem cözüm bulursun.
Bu arada gercekten kizin cok üstüne gittiniz.
Siz birilerini derdinizi anlatirsaniz, karsinizdaki insan dalga gecse derdinizi kücümsemeye baslasa nasil hissederdiniz kendinizi?

peki diyelimki öyle burda hakaretimi hakediyorum benim babam hukukcu neyin hakaret olup olmadığını anlıyacak kapasitedeyim zorunlumu yazmaya insanlar bu tarz şeyleri geçsin gitsin

yazmayın yeter erkek arkadaş istiyosun ne demek terbiyesizlik ya neyim ben?

demişsiniz ya

şimdi arkadaşlar benim derdim şuydu bunu yaşıyan biri varsa yazsın bana ooo ne kötüsün ne iğrenç karaktersin ..görelim bakalımlar sen neymişsinle çocukca tanımadan yargıcı tavırlarla değilde yaşıyanlar mümkünse yazsın ben burda kimseyi tanımıyorum burda kendimi ispatlasam ne olur sanki takmasam kafama yazmazdım üzücü şeyler yaşadım verdiğim örnekler çokaz ve sizler öğrenmek yerine tanımadan kınadınız eleştirdiniz..eleştiri olur ama kırmadan yapılır sessiz olduğum içinde hayatımboyunca tepeme çıktılar zaten...yılışık cıvık olsaydım daha çok sevilirdim en azından erkek arkadaşım çok olurdu[/

yukardakiler de sizin cümleleriniz.son cümleyi okur musunuz?

neden bu kadar çok erkek arkadaş istiyorsunuz ki?off size cevap yazdığım için kendime kızdım...

bu yukardaki cümle de bana ait.şimdi soruyorum kim terbiyesiz?

özelden mesaj atmanıza gerek yok,burda hepimiz bir şeyleri paylaşmak için beraberiz.kişiselleştirmeye de gerek yok mevzuyu.ben sizi tanımam etmem.bir konu açmışsınız ki bizlerin fikirlerini merak ettiğinizden.olumlu ya da olumsuz insanlar düşüncelerini bildirmekte hürdür.burası da bunun yeridir.hayat sadece sizin düşünce ve doğrularınızdan ibaret değildir..madem kaldıramıyorsunuz size söylenenleri,keşke başlığı açmasaydınız.son olarak da şunu söylemek istiyorum: AKILLI İNSAN KENDİNE LAF SÖYLETMEZ...

demekki yaşadığım şeyler bunu düşündürdü ve açıklamaları hep bu yönde oldu bakınız anlaşılmayan konu şu artık ben seçiciyim ben yaklaşmıyorum insanlara burdaki soru size iyi gelen insanlar güvenebilceğiniz insanlar .bu tarz insanları hayatınıza nasıl alıyorsunuz bir insana güvenip dostum diyebilmek için ne gibi aşamalardan geçmek gerekiyor çevremi boşaltan zaten benim soğuk bir insan oldum konuşmuyorum çabamda yok diyorum bu kısım anlaşılmıyor yok herkesmi kötü değil elbet artık ben güvenmiyorum olamazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…