güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Ben sevimli biri olduğunuzu düşünüyorum. İyi niyetli ve hassassınız. Olayları daha az önemserseniz sorun çözülür. Sizi kıskananları görmezden gelin. Özgüveninizi artıracak faaliyetlere ağırlık verin.

teşekkür ediyorum ender bir insansınız bakın onca kişi arasından ilk ona girdiniz :) emin olun sizin iyi niyetiniz ve hassasiyetiniz

Sadece sizi baz alarak yapmadım yorumumu..Genel olarak düşünce bu sanırım ve sonlarda sizin yorumunuz vardı.O yüzden alıntı ile cevapladım.
Elbette ki 'Ben güzelim, ben güzelim.' diyen bir bayan itici ve ukala gelir çoğumuza.Fakat ben konu açan bayanın ilk yorumunu okudum.İtici gelmedi açıkcası.Ki gerçekten böyle şeyler olabiliyor çevremizde.Çok güzel bir bayan gördüğümüzde saçını yana savuruşu bile batıyor bazılarına..'Havalara bak, ukala!' diyenler de oluyor.Sırf yakışıklı olduğu için erkek arkadaşları tarafından , srf güzel olduğu için de kız arkadaşları tarafından kıskanılan ve saf dışı bırakılmaya çalışılan insanlar olmuştur, olacaktır da.Bu gerçeği göz ardı edemeyiz.Düşüncem budur.

Güzelim dışlanıyorum . Varmış demek ki

zaten yaşadığım bu olayları tanımadığım insanlar tarafından uğradığım sözlü hatta bedensel şiddete varan üzücü olayları sokakta güzelim diye dolaştığım için gördüm tek bir muhabbetim olmayan bu insanlardan buyüzden tacize uğradım çok akıllı bir insansınızki hemen çözdünüz eksik olmayın

peki teşekkür ediyorum yorumunuz için. evet size katılıyorum aslında o saçını savuran bayanı tanısak belkide dünyanın en iyi insanıdır fakat gerek yok önyargılar varken

sizce sokakta öylemi geziyorum burda amaç bumu ne kolay yargıladınız tebrik ederim beni tanıyor olsaydınız böyle birşey sormazdım konuşamazdım oyüzden buraya konu açtım

Bana mantık dışı geliyor bir insan çirkin olduğu için dışlanabilir evet bunu yapan çok çünkü . Ama ben etrafımda güzel ve yanlız insan görmedim duymadım. Bu tamamen karakterle ilgili . Sizi tanımadıkları için kendini beğenmiş buluyor olabilirler , samimiyetsiz buluyor olabilirler , soğuk buluyor olabilirler. Yada bunun gibi şeyler. Sizin örnek verdiğiniz insanların yanıldığı nokta bu olmalı ben çok güzelim ondan beni kıskanıyorlar. Hayır efendim soğuksun , samimiyetsizsin , yada doğal değil yapmacıksın. Ama ben inanmıyorum ki ben güzelim de ondan böyle. Bakın size diyorum ki benim arkadaş sayım çok azdır. Çünkü ve soğuk ve mesafeli bir insanım. Güzelde sayılırım ben şimdi insanlara suç atamam ya. Ben soğuğum bana yaklaşmak zordur. Sen farkında olmadığın bişeyler yapıyorsundur. Hem güzel hem dört dörtlük olamazsın ya değil mi ama :)

peki teşekkür ediyorum yorumunuz için. evet size katılıyorum aslında o saçını savuran bayanı tanısak belkide dünyanın en iyi insanıdır fakat gerek yok önyargılar varken

Konuyu açan da sizmişsiniz bu arada.Günün sazanı olarak kutluyorum kendimi
Neyse.Bol muhabbetler size.İyi geceler.

canım ben zaten bunu anlamak için konu açtım yoksa övgü ilgi çekmek değil amacım foto koyardım niyetim bu olsaydı.olabilir belkide fakat sonradan kendimi çektim ben insanlardan soyutladım.güzel insan sevilir ilkokulda başkanlıkla başlar kariyeriniz hocalarınız ayrı sever arkadaşlarınızda hatta gurup içinde olurdum sürekli teklifler gelir itilmezsin sonradan ortam değişince insanların tavırları netleşir

Sorun bence senın yanlış arkadaş seçimi..Yani gerçekten dostun arkadaşın yok olanlar öyle demezdi makyaj yapmicaksın bı daha,yanımda dolaştırmam senı vs..Gerçek dostluklar olmadığı ıcın sız böyle hissediyorsunuz..Ama herkese hemende guvenmeyın..

Sizi tanıdıktan sonrası evet değişir aslında.Ben de sizin gibi soğuk ve mesafeliyim.Fakat bu dışarda öyle.Arkadaş arasında ve aile içinde gayet neşeliyimdir.Ben gördüğümü şahit olduğumu söylüyorum.Çok güzel arkadaşlarımın diğer arkadaşlarım tarafından kıskanıldığını gördüm, hatta bizzat duydum.Garip ama olabiliyor da böyle şeyler.Kadın gerçekten çok güzel bir kadındı.Karşı taraf sürekli bahaneler buldu.Şöyle yapıyor böyle ediyor halbuki hep aynı ortamdayız bana ya da diğer arkadaşlarıma hiç batmayan rahatsız etmeyen hareketler onu etti.Baktı ki bizden destek yok.En son 'Beni kıskanıyor.' dedi....Gülmemek için zor tutmuştum kendimi..
Bizzat yaşadığım, gördüğüm için bu konuya yorum yapma gereği duydum.

onun için en kolayı hiç yoktan o güzel bayanı bahanelerle dışlayıp hayatındaki varlığını yok etmek ve rahata ermekti huzurludur şimdi eminim güzelliğine katlanmak zorunda değil arkadaşınızın.

İşte diyorum ki ben güzelim diye düşünmeyi bırak acaba bende başka ne olabilir de.
Bir insanın arkadaşı azsa yada yoksa ya dışardan görünen özelliklerden yada içten gelen şeylerdedir.
Kötü olarak demiyorum , çekingensen bile bu olur.
Güzelsin tamam da kime ve neye göre ? Benim güzel/yakışıklı anlayışım sevgilimle , kuzenimle annemle bile uyuşmuyor.
Mesela benim için yakışıklı adam zayıf uzun boylu güzel yüzlüyken annem için iri yarı oğlu gibi adamlar .
Yada ben uzun saçlıları güzel bulurken kuzenim kısa saçlı bayanları güzel bulur .
E bunun sevimlisi var hoşu var albenilisi var karizmatiği var yakışıklısı var. Var da var. Ben yakışıklı derim arkadaş yok ya karizmatik o adam der . Ben güzel derim arkadaş yok onun yüzü çok sevimli der.
Yani tek bir güzel/yakışıklı anlayışı yoktur insanlarda. Biri ikisi yapsa 5 i onu bu yiüzden yapmaz.

İyi de neden gerçekten onu rahatsız edebilen birşeyler olduğunu düşünmediniz ?
O güzeldi ondan böyle yaptı demek bana doğru gelmiyor .
Herkes aynı değil , şimdi birini sevmiyorsun ve çok güzel o sebepden mi yani .
Ozaman kıskanç olmamak için tüm güzeller sevilmeli .

bunu söyleyen bayan sigara içiyordu bende dedimki ozaman sende sigarayı bırak yapmayayım cevabı''sanane benim sigaramdan''oldu bende ozaman sanane benim makyajımdan dedim sustu kaldı arkasını döndü bu arkadaş örnek veriyorum kraker yiyor herkese tektek tutardı bana gelince hop atlardı sorun değildi Allah a şükür ihtiyacım yoktu fakat tavrı üzüyordu ben birşey yerken ilk o elimdekine saldırırdı yemek içmek ufak şeyler belki konuşmak bile ayıp ama burdaki tavırda daha bi çirkindi hep düşünüyordum bir sohbetim bile yok neden bukadar nefret ediyor benden diye sonradan onun platonik sevdiği çocuğun benimle konuşması(arkadaşca) bana karşı nefret etmesini sağlamış

Son düzenleme:

anlatıyorum fakan siz anlamak istemiyorsunuz. arkadaşım seni yanımda gezdirmem erkek arkadaşımın tipisin görüşmeyelim dedi daha ne diyeyim böyle bu tarzda şeyler yaşadım ozaman desinki soğuksun gıcıksın şusun busun 6-7 yıllık bir dostluk bu problem olmayan bir dostluk anlatabiliyormuyum cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…