- Konu Sahibi classone35
-
Ben kendimden örnek verdim zaten,ben yakın arkadaşımdan daha çok beğenilirim hatta ama hiç öyle durumumuz olmadı diyorum sadece ..İkimiz de çok seviliyoruz belki de siz insanlardan kendinizi çok geri çekiyorsunuz,surat asıyorsunuz belki de diyorum,ben anlatabildim mi?
bakın sınıfta diyorsunuz sınıfta okulda 1kişi tarafından dahi dışlanmadım ben lütfen anlayın rica ediyorum :) peki iyi günler size.
bak anlayışında da sorun var. sorun beyinden kaynaklanıyor yani bakış açınla alakalı. fiziksel görünüşünle değil demek istedim. ama yazdıklarınızdan ne kadar geçimsiz olduğunuz belli. herkese ters ters cevap vermişsin. yavrum sen sebep arama. kim ne yapsın seni.psikolog belki işe yarar. ya da büyüdüğünde geçer belki. gerçi çocuk yaşta da olsan bu yazdıkların senin için sorun. en iyisi bir psikolog.
Sen konunu baştan yazmalısın bence öyleydi böyleydi
Hayatım boyunca deyip de konuyu insanların anlamamasına getirdin. Arkaadaşım hayatın nerde başlıyor ki senin. Sen söyledin herkes dedin şimdi yok sınıf değil yok herkes değil.
Bir insan sınıfta neyse hayatın akışındada öyledir.
İnanır mısın kuzenim 90 kiloydu ama etrafında olan ona değer veren insan sayısı bir hayliydi .
Çünkü neşeli , girdiği ortamda kendi farkını yaratan , eğlenceli , kendi doğrusundan şaşmayan biriydi. Girişken vs vs.
Yani sorun güzel olmak yada olmamak değil .
Baksana burda bile iletişim sorunu yaşıyorsun , biz seni burda yazdıkların kadar anlarız.
Sende ki eksik bende sorun yok diye dolaşmak bence.
Sen konunu baştan yazmalısın bence öyleydi böyleydi
Hayatım boyunca deyip de konuyu insanların anlamamasına getirdin. Arkaadaşım hayatın nerde başlıyor ki senin. Sen söyledin herkes dedin şimdi yok sınıf değil yok herkes değil.
Bir insan sınıfta neyse hayatın akışındada öyledir.
İnanır mısın kuzenim 90 kiloydu ama etrafında olan ona değer veren insan sayısı bir hayliydi .
Çünkü neşeli , girdiği ortamda kendi farkını yaratan , eğlenceli , kendi doğrusundan şaşmayan biriydi. Girişken vs vs.
Yani sorun güzel olmak yada olmamak değil .
Baksana burda bile iletişim sorunu yaşıyorsun , biz seni burda yazdıkların kadar anlarız.
Sende ki eksik bende sorun yok diye dolaşmak bence.
neden ilk yazılana takılıyorsunuz sizler sorarak öğrenseydiniz bunu yapan arkadaşlarda oldu ve beni ne demek istediğimide anladılar bakın diyorumki artık ben soğuk bir insanım artık ben kimseye güvenmiyorum ben zaten sorunu söylüyorum sorunun kaynağı yazdığım ilk msj sonra uzuyor uzayan kısımlarda herzxaman şunu söyledim insanlara soğuk davranıyorum bu olmasın sorun:))))
Bide ozaman artık şu var sınıftakiler tarafından böyle bişey yaşamadıysan o zaman dediğin gibi güzellik kaynaklı değil olsaydı sınıftada aynı sorunları yaşardın. Sınıf ortamı daha kıskanç oluyor : )
Bence insanlar seni samimi bulmuyor girdiğin ortamlarda.
Senin için demiyorum ama ben çok iyim kimseyi kırmam herşeye evet derim diye dolanan insanlar bana samimi gelmiyor.
Sorunun güzellikten olduğunu kafandan atarak işe başla.
neşeli değilim soğuğum itiyorum insanları konuşmalara katılmıyorum güvenmiyorum artık
Insanlara güvenmiyorsan niye yardim istiyorsun bizlerden ozaman?
Kesinlikle bingoBu bir başlangıç olsun ozaman. Sorun güzel olduğunuz için dışlanmak değilmiş demek ki : )
belirttiğim gibi sorunun kaynağı butarz insanlarla çok karşılatım fakat artık ''artık''ben soğudum tombala :))
Sen en başından beri hayatında ki çoğu insanın tarafından güzel olduğun için dışalndığından dem vurdun şuan olay bazılarına sonrada değişen ortama geldi o veya bu mesele güzellik değilmiş demek ki sizin insanlara olan tavrınızmış yaşadığınız bir iki şeyden dolayı.
Çözüldü demek ki .
ana kaynağı buydu baştan beri bunu yazıyorum ama okumamışsınızki tek sorun yok tabiki sorunlar karmaşası var burda en başından beri aynı şeyleri yazıyorum 2. 3. ilerleyen sayfalardada ortam değişince diyerek bu şikayetimi dile getirdim ben ama okumamışsınız siz daha yeni yazdığımı düşünüyorsunuz ıı bu olmuyor işte
E konu başlığın neden bu ?
Sen konunu düzgün açmış olsaydın kimse sana bunları demeyecekti.
Sen soğuk olduğun için dışlanmışsın madem öyle doğal ol , neşeli ol dışlanma[/QUOTE
şu sıralar dışlanmak dışlanmamak umrumda değil fakat insanlara güvenmeliyim doğru arkadaşlarımı seçebilmeliyim herkesle arkadaş olunmaz bence siz benim dilimden anlamıyorsunuz bende sizin son msjım dediniz hala yazıyorsunuz neden anlaşamadığımız halde hem kendinizi hemde beni yoruyorsunuz?
çünki tekrar güvenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?