güzel olduğunuz için dışlanmak:(

evet artık soğuk davranıyorum eskisi gibi olmak istiyorum ama elimde değil soğuk bir insan oldum buna rağmen arkadaşım olmaya çalışan insanlar oluyor fakat ben yaklaşmıyorum soğuk davranıyorum kırılmaktan korkuyorum eski özgüvenimi kazanmanın tekrar insanlara güvenmenin yollarını arıyorum arkadaşım

Son düzenleme:
bakın sınıfta diyorsunuz sınıfta okulda 1kişi tarafından dahi dışlanmadım ben lütfen anlayın rica ediyorum :) peki iyi günler size.

Sen konunu baştan yazmalısın bence öyleydi böyleydi
Hayatım boyunca deyip de konuyu insanların anlamamasına getirdin. Arkaadaşım hayatın nerde başlıyor ki senin. Sen söyledin herkes dedin şimdi yok sınıf değil yok herkes değil.
Bir insan sınıfta neyse hayatın akışındada öyledir.
İnanır mısın kuzenim 90 kiloydu ama etrafında olan ona değer veren insan sayısı bir hayliydi .
Çünkü neşeli , girdiği ortamda kendi farkını yaratan , eğlenceli , kendi doğrusundan şaşmayan biriydi. Girişken vs vs.
Yani sorun güzel olmak yada olmamak değil .
Baksana burda bile iletişim sorunu yaşıyorsun , biz seni burda yazdıkların kadar anlarız.
Sende ki eksik bende sorun yok diye dolaşmak bence.

şimdi sizin seviyenize düşüp sizi kim ne yapsın ukala fevri insan demek isterdim sizin gibi dalgacı kırıcı çok fazla söz sarfedebilirdim ama farkındayımki anlayış probleminiz var artık ben kimseyle arkadaş olmuyorum güvenmiyorum diyorum sizse sizi kim napsınız diyorsunuz burda 1günde tanıdınız siz bir anlayış sıkıntısı çekiyorum kavram güçlüğüm var diyerek psikoloğa gözükseniz belki sorun çözülcek heyyy arkadaşım artık yanıma yaklaşanları ben itiyorum güvenmiyorum konuşan insanlarla muhabbet kurmuyorum arkadaşım tamammı?

neden ilk yazılana takılıyorsunuz sizler sorarak öğrenseydiniz bunu yapan arkadaşlarda oldu ve beni ne demek istediğimide anladılar bakın diyorumki artık ben soğuk bir insanım artık ben kimseye güvenmiyorum ben zaten sorunu söylüyorum sorunun kaynağı yazdığım ilk msj sonra uzuyor uzayan kısımlarda herzxaman şunu söyledim insanlara soğuk davranıyorum bu olmasın sorun:))))

Insanlara güvenmiyorsan niye yardim istiyorsun bizlerden ozaman?

Bide ozaman artık şu var sınıftakiler tarafından böyle bişey yaşamadıysan o zaman dediğin gibi güzellik kaynaklı değil olsaydı sınıftada aynı sorunları yaşardın. Sınıf ortamı daha kıskanç oluyor : )
Bence insanlar seni samimi bulmuyor girdiğin ortamlarda.
Senin için demiyorum ama ben çok iyim kimseyi kırmam herşeye evet derim diye dolanan insanlar bana samimi gelmiyor.
Sorunun güzellikten olduğunu kafandan atarak işe başla.

neşeli değilim soğuğum itiyorum insanları konuşmalara katılmıyorum güvenmiyorum artık

Üzgünüm ama içeriği takip etmek zorunda değilim :) Konunu düzgün açıp yardım bekleyeceksin.
Senin sorunun başkaydı zaten konu başlığında bunu gösteriyor.
Sen insanlar yazdıkça olayı değiştirdin .
Samimi değilsin sorunu burda ara.

Dışlanmanız güzellikten öte bence yapı ile alakalı birşeydir birazda. Soğuk olabilirsiniz. Dışardan güzel ama kibirli bir görüntünüz olabilir. Öylesiniz demem tabi ki .ama vardır böyle şeyler inanın buna. Pozitif negatif hikayesi hakkaten doğru. Elektrik meselesi kızlar arasında da var. Bir insan çok iyi çok güzel olabilir ama karşıda ki insan negatif elektrik alabilir. Bence daha fazla ortamlara girin elbet sizi gerçekten anlayn iyi arkadaşlar edineceksiniz.

Çok kırılgan da olabilirsiniz. Belki bir iki arkadaşın kıskançlıklarını takıp diğer arkadaşlarında ufak hareketlerini kıskançlık diye algılıyor olabilirsiniz. Madem öyle sizde kendiniz gibi çok güzel arkadaşlar bulun. Artık kimsenin birbirini kıskanması gibi bir şey olmaz.

Erkekler konusunda varsın şansınız bu konuda yaver gitsin. Yani sizle ilgilenmeyiversinler. Bir erkekle arkadaşlık çok da mühim bir konu değil bence. illaki oluyor. Bazen kız arkadaşlardan çok daha sır saklayan seni kıskanmayan arkadaş oluyor ama Erkekten arkadaş olmaz derdi büyükler bir yerde haklılar.gerek de oluor olmuyor değil ama en önemli sebep erkekler olmamalı. Candan üç beş kız arkadaş her işi görür.

Bence siz kendinizi fazla kasmayın. Rahat olun. Çıkacak karşınıza aklı başında düzgün sizi anlayan can arkadaşlar.

Geçmişte üniversite yıllarında erkekler ile çok iyi arkadaştım. kızlardan çok erkek arkadaşım vardı gerçekten en rahat onlarla konuşuyordum. ama yalnızca arkadaş. Sırada bile erkek arkadaşla oturuyodum. He kız ortamlarına giriryodum ama biraz kendimi beğenmişliğim vardı. Sanırım bu da beni negatif yapıyordu. He dışardan kız arkadaşlarda söylerdi ilk etapta çok soğuk kibirli bir halin var diye. Tipimde kendim gibi kibirli bir görüntü veriyomuş zaten :) Ve bir iki konuşmada etkileyemezdim onları. Ne zaman çok zaman geçirmeye başladık kızlar o zaman tam anlamıyla arkadaşım oldu.

Demek istediğim sen çok güzel olabilirsin ama sevimli olamayabilisrsin. Elektriğin düşük negatif olabilir. Ben sevimli değilim mesela. soğuk buz gibiyim. Birinin çözmesi için beklerim. He bende yaklaşırım hep çöülmeyi beklemek yanlış. Ve o çözmüşlerle de teeee 15-20 yıllık arkadaşlıklarım devam ediyo. şu an da öyle gerçek arkadaş bulana kadar varsın bu böyle devam etsin.

Şimdi insanları kendim itiyorum diyorsun,ama en başta onların seninle konuşmadığını,sildiğini vs. söylemiştin?:44:

bakın bazı insanlar var sizinle mecbur aynı ortamı paylaşmak zorunda siz sürekli onun yanında övülürsünüz budaslında bazılarını rahatsız eder oan belli etmez size tavır aldığında bilirki çevreniz çoktur diğer insanlarıda kaybedebilirsiniz fakat ortamınız değişir değişmez o insanı hatırlamak bile istemezsiniz bazıları vardır sizi gerçekten severler böyle şeyler düşünmezler fakat iyi olanlar olduğu kadar kötü kıskanç karakterlerde vardı belki kötülüktende değil elinde değildir hastalıktır

Sen en başından beri hayatında ki çoğu insanın tarafından güzel olduğun için dışalndığından dem vurdun şuan olay bazılarına sonrada değişen ortama geldi o veya bu mesele güzellik değilmiş demek ki sizin insanlara olan tavrınızmış yaşadığınız bir iki şeyden dolayı.
Çözüldü demek ki .

Son düzenleyen: Moderatör:
belirttiğim gibi sorunun kaynağı butarz insanlarla çok karşılatım fakat artık ''artık''ben soğudum tombala :))

E konu başlığın neden bu ?
Sen konunu düzgün açmış olsaydın kimse sana bunları demeyecekti.
Sen soğuk olduğun için dışlanmışsın madem öyle doğal ol , neşeli ol dışlanma

ana kaynağı buydu baştan beri bunu yazıyorum ama okumamışsınızki tek sorun yok tabiki sorunlar karmaşası var burda en başından beri aynı şeyleri yazıyorum 2. 3. ilerleyen sayfalardada ortam değişince diyerek bu şikayetimi dile getirdim ben ama okumamışsınız siz daha yeni yazdığımı düşünüyorsunuz ıı bu olmuyor işte

İnsanlar 30 küsür sayfayı tek tek okumaya mecbur mu ?
Sen konunu , derdini düzgün anlatacaksın okuyacak yorum yapacak.
Konu başlığın bile güzel olduğunuz için dışlanmak.
Sen insanlar yorum yaptıkça olaylara farklı boyut katmışsın hepsi bu.

çünki tekrar güvenmek istiyorum

Insanlarin sana karsi davranislari senin yüzünden olmadigini bil ve hic aklindan cikarma.
Birisi seni kiskansa kendi kompleksleri yüzünden kiskanir, ha seni görmüs ha baskasini ayni derecede kiskanir.
Seninle alakasi yok yani.

Sen kendini gelistirmeye bak. Insanlari kafana takma fazla.. kendinle barisik ol.
Ilk önce kendine güven, sonra baskalarina güvenirsin otomatik olarak.
Hersey icimizde basliyor canim.. dertleri disarda aramayalim.
Bir arkadasin dedigi gibi bakis acin önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…