- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi classone35
-
güzel olduğu için birini seversin ama zaman gelir dışlarsın belki haklısındırda .güzel bir insan gördüğünüz zaman havalıdır bu demek yerine tanımaya çalışmak önyargıyla yaklaşmamak ne harika bir tutum olurdu bunu anlatmaya çalışıyorum güzelliğinden dolayı sevilmek gerçekten sevilmek değer görmekmi sizce ben sevildim bazı kişiler tarafındanda itildim hatta hiç tartışma yaşamadığım halde saldırganlaşan insanlar oldu. buna rağmen yine iç dünyamda sürekli kendimi davranışlarımı eleştirdim artık yoruldum ve burdada görüyorum ki çok az arkadaş ve ailen akraban olmalı yanında. bana verilen her türlü nimete şükürler olsun :) takılıyorsun nedenmi çevren aşırı kalabalık oluyor ve birgün ilk fırsatta ortamlar değişir değişmez dışlanıyorsun öncesinde sevilen herkesin peşinde olduğu birisin yanında olmak hoşuna gidiyor insanların belkide ilerde yaşarsınız bunları ama umarım bu tarz şeyler yaşamazsınız üzücü .
durup dururken değil, sizin şizofren olabilirsin yazınızdan sonra olabilir mesela. problemden bahsediceksen eğer sizin bir insanın karakteriyle ilgili, insanlığıyla ilgili yorum yapmanızdan bahsedebiliriz.. en büyük ayıbı burda yapmışsınız. pekala biliyoruz ki yardım, bir insana hasta teşhisi koymakla olmaz. yalnızım diyen bir insana işte bu yüzden yalnızsın demekle hiç olmaz. bana tasası düşmez ama bence en büyük terbiyesizliği siz yapıyosunuz şu anda.
evet güzel vaktinizi neden harcıyorsunuz hıhım yalnızım derken sizin gibi insanlar benim yalnız olmamı azına bu şekilde dolasınlar diye yazdım siz arkadaşınızın bile boyunu posunu tiksinerek anlatıyorsunuz sonrada Allah affetsin düzeltiyormu hatanızı Allah affeder afedicidir kul hakkını affetmez siz gidin af istiyorsanız arkadaşınla helalleşin ölümlü dünya ne oldum demiyeceksin hasta bir insandan örnekleme yap fiziğini küçümse vaktini buna harcama bence
Şizofren olmak terbiyesizlik mi peki?Söylediklerinizden o anlam çıkıyor.
Ben sadece olasılıkları değerlendirdim ve örnek verdim arkadaşın bence öyle ya da böyle psikologa gitmesi gerekiyor.Bu benim görüşüm tavsiye almak istemiş ben de görüşümü bildirdim.
Asıl ayıbı bence şuan siz ve sizin gibi düşünenler herhangi bir psikolojik rahatsızlığı olan insanlara yapıyorsunuz.Demek ki size göre bu tür hastalıklar ayıp şeyler bir doktor hastasına şizofreni teşhisi koyuyorsa o doktora hakaret etmek gerek o hasta da ayıpların en büyüğünü yaşıyor!
Demogoji yapmak için uğraşmayın bence.Boşuna tüm psikolojik rahatsızlığı olan insanlara haksızlık yapmaktan öteye gitmiyorsunuz çünkü.
belli ki ortalığı karıştırmaya çok müsait bir yapınız var. ben kimseye hasta muamelesi ya da bunu kötü bişeymiş gibi göstermedim ama tabi herkes kendi görmek istediği anlamı çıkartır. siz ufak bi yorum ya da isterseniz 30 sayfa yorum okuyarak bir insana şizofren diyemezsiniz. herkesin psikolojik sorunları olabilir, bu gayet normal bir durum. ki psikolojik sorunu olan, suç oranı yüksek sokaklarda oturan çocuklara (vakfın adı türkiye çocuklara yeniden özgürlük vakfı) terapi dersi verdim üni yıllarımda.
haksızlık dediğiniz şeyi siz yapıyosunuz burda, yapmamış olsanız buna karşı olan bir çok insan olmazdı. insanlar eleştirebilir ama eleştirininde 2 boyutu vardır. siz kalp kırmayı seçmişsiniz.neyse naparsanız yapın, sırf laf dalaşı için uzatmaya meyilim yok. belli ki yapıcaksınız bunu. istediğiniz kadar devam edin. konu benim değil. umrumda da değil yazdıklarınız. saçmalıktan ve suçlamadan öte bişey değil.
In her skın die bir film var gerçek bir hikayeden alınmış güzel bir film izleyin derim bu tarz şeyler var hayatta yaşanıyor elbetteki herkes öyledir demek büyük bir vebal olur herkes öyle değil fakat var böyle insanlar ve bende karşılaştım
Neden konu sahibinin bu kadar üstüne gidildi anlamiyorum... Burda böyle yapiyorsunuzda çevrenizde ki , güzel bayanlara nasil davraniyorsunuz çok merak ediyorum dogrusu ???? mune ye rica edersem kapatabilirmi bu konuyu? Tabii konu sahibide isterse bunu, daha fazla kizin üstüne gidmezseniz sevinirim.... Başkalarinin üstune giderek ve onlari üzerek elinize ne geciyor allaşkina kizlar söyleyin....
Şimdi böyle konuşuyorsunuzda siz burdaki insanları neyle suçluyorsunuz ?
Resmini cismini ne yaptığını bile bilmedikleri bir insanın konusunda yorum yaptılar diye kıskanmakla.
Sen tanımadığın bir insanı kıskanır mısın ? Normal bir insansan yapmazsın sanırım.
Şimdi ben burda güzellikten kıskanan 1 2 hadi 5 kişi herkes bu yüzden mi dışlıyor , insan dışanıyorsa sadece kişilik özelliklerinden dedim diye sadece güzel olduğunu söyleyen birini mi kıskanmış oldum.
Çok komiksiniz kusura bakmayın .
Kusura bakmayında normal bir insan sizin kadar eksi yönde eleştiri yaparmı
Kız cevap bile vermediği halde yükleniyorsunuz
Belkide güzel olması fikri dahi sizi kıskandırıyor
Neden konu sahibinin bu kadar üstüne gidildi anlamiyorum... Burda böyle yapiyorsunuzda çevrenizde ki , güzel bayanlara nasil davraniyorsunuz çok merak ediyorum dogrusu ???? mune ye rica edersem kapatabilirmi bu konuyu? Tabii konu sahibide isterse bunu, daha fazla kizin üstüne gidmezseniz sevinirim.... Başkalarinin üstune giderek ve onlari üzerek elinize ne geciyor allaşkina kizlar söyleyin....
Okuduğunuzu anlama sorununuz var ve kendinizi de yeteri kadar ifade edemiyorsunuz.Bence sizin bu özelliğiniz yüzünden ortalık karışıyor.
Ben arkadaşa şizofren mi dedim?Nerenizle okuyorsunuz?Benim bu durumda olan bir arkadaşım vardı onu örnek vererek bir psikologa görünmesini tavsiye ettim.Bu kalp kırmak mı oluyor?Konuyu nereye çekmişsiniz bir de özgeçmişinizi anlatmışsınız.Konu dışına çıkıyorsunuz dikkat edin de ceza almayın.
Görmediğimiz birisinin nesini kıskanalım.İnsan sanal dünyada kimliğini gizleyerek her şeyi yazabilir.
Benim yazları görüştüğüm çok samimi Rus bayan arkadaşlarım var,kıskanç birisi olsam öncelikle onlarla görüşmezdim.Sarışın,mavi gözlü 180 hatunların yanında 168lik boyumla gezmezdim.
Ben konu sahibinin üzerine de gitmedim ama konu sahibine sinir oldum.Sebebi de arkadaşa yardımcı olmak adına tavsiyeler verdim o ise söylediklerimi çarptırdı.Benim ona şizofren dediğimi iddia etti.Üşenmeyip yazdıklarımı okursanız konu sahibinin de verdiği cevapları görürseniz sinirlenmekte ne derece haklı olduğumu anlarsınız.Ben üşendiğim için tek tek alıntılarla kendimi kanıtlamayacağım.
Ayrıca konuyu da baştan sona okudum bir kaç kişi haricinde kimse konu sahibiyle dalga geçmemiş,sadece yol gösterici olmak adına eleştiride bulunmuşlar.Biz Türkler hala eleştiriyle hakareti ayırt edemiyoruz.Eleştiri güzel bir şeydir.Ama nedense bir çok kişi eleştiriye gelemiyor.Konu sahibinin yaptığı gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?