- Konu Sahibi classone35
-
Eki Görüntüle 854965 Hele bu tam öldürülme sebebi.
profile nerden foto koyuluyor ilerde bende koyacağımda :))
şimdi koysan olmaz mı???[/QUO
bunca yazdıklarım olmasa. sonracıma burda tanıncamı düşünmesem sayısız kişi bu konuyu tıklamasa okadar çok isterdimki şuan :)artık kimsyede güvenmiyorum üyeliğim silinmezse koycam ilerde bu konu gerileri gittiği zaman tabiki birde nasıl koyacağımı bulabilirsem :))
profile nerden foto koyuluyor ilerde bende koyacağımda :))
adriana olsam beyenmiceğinizi biliyorum asla bunu itiraf etmiceksiniz okadar anlayışsız arkadaşları gördükten sonra buna eminim.güzel görsenizde diyeceksinizki ''ıı bennnn egenmeddimm göreceli değilmi canımmm'' bazı arkadaşlar böyle diyecek işte(bazı arkadaşlar)).fakat içinden beğenenler olacak bayağı olacak
adriana olsam beyenmiceğinizi biliyorum asla bunu itiraf etmiceksiniz okadar anlayışsız arkadaşları gördükten sonra buna eminim.güzel görsenizde diyeceksinizki ''ıı bennnn egenmeddimm göreceli değilmi canımmm'' bazı arkadaşlar böyle diyecek işte(bazı arkadaşlar)).fakat içinden beğenenler olacak bayağı olacak
Canım bu mesajı yazan birinin mütevazı olduğunu kkimse düşünmez.
Sorun ne anlıyor musun şimdi ?
ya sen kendını bu kadar ovme bırak baskaları senı ovsun ya artı kendını bu kadar ovuyosun ya kesın cok cırkınsındır pehhh(allahın yarattıgına cırkın demeyı sevmem ama zorla soylettırdın yanı)
Canım bu mesajı yazan birinin mütevazı olduğunu kkimse düşünmez.
Sorun ne anlıyor musun şimdi ?
sorun şu ki, o çok güzel. ve biz buna inanmıyoruz o bunu kanıtlayacak.ama aslında insanı sevdirenin huy, ahlak ve iyi niyet olduğunu anlamıyor. kimse güzel olduğu için dışlanmaz. kimse çirkin olduğu için de dışlanmaz. insan sadece huy ve karakteri yüzünden sorun yaşar. güzelliği yüzünden yaşarsa da bu ya bir olur ya da iki. her zaman olmaz.
ben sadece yılışık insanları eşimin yanında istemem. bırak sevgiliyi eşim o benim. karşıdaki kadının güzelliğine bakmam. hal ve hareketleri sorunlu ise, sınırını bilmiyorsa ancak o zaman rahatsız olurum. belki sorun güzellik değil hal ve hareketlerdir.
çok itici yaaa. daha fazla yorum yazmayacağım bu konuya.böyle arkadaşım olsa ben de konuşmazdım valla.
sorun şu ki, o çok güzel. ve biz buna inanmıyoruz o bunu kanıtlayacak.ama aslında insanı sevdirenin huy, ahlak ve iyi niyet olduğunu anlamıyor. kimse güzel olduğu için dışlanmaz. kimse çirkin olduğu için de dışlanmaz. insan sadece huy ve karakteri yüzünden sorun yaşar. güzelliği yüzünden yaşarsa da bu ya bir olur ya da iki. her zaman olmaz.
ben sadece yılışık insanları eşimin yanında istemem. bırak sevgiliyi eşim o benim. karşıdaki kadının güzelliğine bakmam. hal ve hareketleri sorunlu ise, sınırını bilmiyorsa ancak o zaman rahatsız olurum. belki sorun güzellik değil hal ve hareketlerdir.
çok itici yaaa. daha fazla yorum yazmayacağım bu konuya.böyle arkadaşım olsa ben de konuşmazdım valla.
Dalgami geciyorsunuz siz bizimle yahu?
Yasiniz kac? Valla sinirlendim
Ne söylesek yaranamiyoruz.. size tavsiye verenlere bir tesekkür ediyorsunuz bitti..cözüm aramiyorsunuz..
ama birisi size göre yanlis birsey dese laflari evirip cevirip hemen atlayip o kisiyle didisiyorsunuz..
bosuna üzülmüsüm sizin icin..care isteyen bulur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?