- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi classone35
-
işte okusan anlardın baştan bunlar konuşuldu şimdi tekrar senin için baştan anlatıyorum herşeyi ama anlamışsın orda yazdığımıda yalnış yazıyorsun buraya bari kopyala yapıştır yap evet aştı hadi yorma kendini
ozaman sebebi neyse onu söyleseydi 7yıllık bir arkadaşlıktan sonra bunu haketmedimmi eğerki kötü bir insansam en kötü insanın bile bunu istemeye hakkı vardır yaşadığınız tranvalarda güveninizi kaybettirebiliyor sizce bunda anlaşılmayacak ne var
Arkadaşım bu sorunun cevabını 7 yıllık arkadaşın verebilir.Keşke ona sorsaydın.
Eğer her şey bu şekilde geliştiyse bile güvenini neden kaybediyorsun ki.Her şey olacağına varır.Hayırlısı böyleymiş demek.Madem kendinde kusur görmüyorsun hiç güvenini korumaya devam et.
defalarca sormadığımı nerden biliyorsunuz aldığım cevap herseferinde aynıydı
defalarca sormadığımı nerden biliyorsunuz aldığım cevap herseferinde aynıydı
Valla ben gayet iyi okuyorum , senin anlattığın kadar arkadaşım kusura bakma.
Sinirlenmeme sebep oluyorsun .
Bir insan birşeyi doğru anlatırsa anlaşılır .
Sen yarım yangalak konu açıp birde bana anlamadın muhabbeti yapıyorsun.
Neyse ama sen inan ki hayatının hiç bir aşamasında güzellikten kaybetmemişsin.
şimdi sizin seviyenize düşüp sizi kim ne yapsın ukala fevri insan demek isterdim sizin gibi dalgacı kırıcı çok fazla söz sarfedebilirdim ama farkındayımki anlayış probleminiz var artık ben kimseyle arkadaş olmuyorum güvenmiyorum diyorum sizse sizi kim napsınız diyorsunuz burda 1günde tanıdınız siz bir anlayış sıkıntısı çekiyorum kavram güçlüğüm var diyerek psikoloğa gözükseniz belki sorun çözülcek heyyy arkadaşım artık yanıma yaklaşanları ben itiyorum güvenmiyorum konuşan insanlarla muhabbet kurmuyorum arkadaşım tamammı?
wuuaaw hayat analizimi yaptı her aşamasını gördü bilge insan :)
Ya sen farkında olmadan birşey yapmış olma ? Benim 7 yıllık arkadaşımı ben iyi tanırım Allahı var güzel kız fıstık gibi fizige ve on numara yüreğe sahip bugun benim sevgilim bişey yapsa ben kıza hiç bişey yapmam bilirim tanırım. Ancak kızdan bir hareket görürsem biter arkadaşlık.
Bence sen kendini çok hatasız ve kusursuz görüyorsun.
Mesela makyaj yapma diyen yolunu kesen onlara bişey diyemiyorum saçma geliyor. Bana makyaj yapma diyeni ben parçalardım.
biz kadınlarda genel bi eğilim galiba bu, kadın cinsinden biri bizimle konuşmuyosa soğuk duruyosa mutlaka ya ondan güzelizdir ya da ondan güzelizdir kıskanıyodur
rahatsız edici güzelliği olan bayanlar resim paylaşın yahu valla merak ettim resim aşerdim
söylesin ozaman yaptığımı neden sürekli aynı şeyi söylüyor benle ilşkisini bitiren beni kırmaktanmı korkuyor sence? soğuksun veya yalancısın veya şusun busun demesi yada artık sevmiyorum güvenmiyorum demesi ben daha az üzerdi 3-5 günlük bir arkadaşlık değilki üzülmeyeyim
Konu içeriğini silmek ceza sebebi canım bence geri düzelt onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?