güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Bizim sınıfta da çok güzel kızlar var. Makyaj yaparlar, bakımlıdırlar ama kıskanmıyoruz biz maşallah diyip devam ediyoruz arkadaşlığımıza Ya sizin arkadaşlarınız garip ya da siz kendinizi böyle övdüğünüz için sizden uzak duruyorlar.

Mesela ben dünya güzeli olsam herkes beni dışlasa yanlış anlaşılırım diye buraya konu açmam. Bu tarz konular biraz garip kaçıyor.

Bir zamanlar bi konuya denk gelmistim kizim profil resimleri vardi bisey oldu tartisma cikti kiz bir anda herkeze ne o resimleri gordunuz kiskandiniz dimi gibi cemkirmeye basladi
Iddali frapan bi kizdi guzeldi estetige karsi ddgilim bu fazlasiydi :)

canım anlayamadım ne demek istediğini :26:

ben kendimi övmüyorum övmedim fakat biri arkadaşlarımın yanında övdüğünde tevazu göstermem yaptığım herşey antipatik gelio yani ne yapsan güzelsen kıskanılırsın buda okul hayatın bittiğinde ohhh kurtulduk demelerine yol açar okulda iyi geçinirler ama düşünsenize bi onların rahatsız olmalarınıda anlıyorum ama kötü bir insandım neden zamanında terkedilmedim

evet var malesef ama kırmadan söylemeye özen gösteriyorum bu yazının bana şuan okadar faydası olduki Allah senden razı olsun teşekkür ederim ben yalnışlarımıda düzelmek için yol arıyorum kimse mükemmel değilki

niye aksınki ben kadınlardan hoşlanmıyorum güzel kişilerle arkadaşlık etmekten başkada şansım olmuyor zaten güldürdün :)) benim huylarım hımmm oladabilir ozaman bana güzel olduğum için yanında dolaştırmıyacaklarını söylemek yerine benden huylarımdan nefret ettiklerini söylesinler bukadarını istemeye hakkım yokmu?bende buna göre huylarımı düzelteyim çeki düzen vereyim kendime

Son düzenleme:

O zaman kendin gibi mükemmel güzellikte arkadaşlar bul sıkıntı olmaz belki .

Acaba böyle düşündüğün için mi arkadaşın yok?

bilmiyorum bişey soracağım size beni 2gün önce hiç bir sorun yaşamadığım halde açık olmayan bir profil fotosu koyduğum için arkadaşım sildi daha öncede böyle 20den fazla ''bayan'' arkadaşım sildi çok fazla paylaşım yapmam sizce neden samimi bir cevap rica ediyorum profil fotoğrafımı değiştirir değiştirmez açık olmayan normal bir poz düşünün.Benim bu soruların cevabına ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum kendimi övmemek adına sizlere sormak zorundaydım

en yakın arkadaşlarım genelde çok güzel olmuşlardır kıskanmadım. şu var çocukluk arkadaşım kendini çok güzel zanneder ve herkesin ona asıldığını düşünür o yüzden kimse onla arkadaşlığına da devam etmedi sevgilileriyle de tanıştırmadı. çünkü kız çok itici ve sürekli ben şöyle güzelim derdi. Düşün annesi vefat etti 3 gün sonra kız kilo aldım diye dert yanıyordu.

Onunla ne alakası var kı ayıptır söylemesı bende çok güzelım ama bı sürü arkadaşım var kımsede kıskanmıyor dışlamıyor :97:
Bunu pek çok dıllendırdığın ıçın antıpatık gelıyor olabılır mısın?

Veya kımseyle kafa yapın uyuşmuyordur

bunun sahibi ben değilim yaşlanınca güzellik kalmıyacak dostlarım olsun istiyeceğim şuan gözlerim doldu ben arkadaşlıklara önem veriyorum çok seviyordum beni terkeden arkadaşlarımı ben sevgilim olsa tercih yapmak zorunda kalsam arkadaşımı seçerdim

Olur böyle şeyler yapacak bir şey yok kendinizi çirkinleştiremezsiniz sonuçta :)) Dış görünüşünüz için(güzellik veya çirkinlik farketmez) sizi etrafında istemeyen insanların sizi dışlaması uzun vadede iyi bir şey sahte insanlar olmaz hayatınızda.Arkadaş seçimi yaparken daha özenli davranın.Arkadaşlarımızı sosyal ortamlarımızdan seçeriz daha kaliteli ortamlarda vakit geçirirseniz sorununuz çözülecektir :))

neden bu kadar üstüne geldiler anlamadım.

maşallah kadınlar kulübündeki herkes de güzelmiş. herkes ben de çok güzelim deyince sorun yok sen deyince sorun oldu nedense.

şu ben erkek arkadaşıma eşime arkadaşlarıma güvenirim onlar birlikte takılırlar mantığını hiç anlamıyorum. en çok aldatma bu şekilde oluyor. en çok da ben güvenirim benim eşim yapmaz diyenlerin başına geliyor. bu devirde babana bile güvenme demişler ki bu insanlara güven nereden geliyor anlamıyorum.

güzellik zaten görecelidir. yok ben ondan güzelim falan saçma yani kime göre neye göre evet güzelliğin belli somut değerleri var ama belli kişiler arasında da direk bu güzel diyemezsin ki çok fark olmadığı sürece. biri birini beğenir biri diğerini beğenir.

bana durumun mantıklı geldi. yani her beğenilen arkadaşsız kalır diye bir şey yok ama erkek arkadaşlarının sana ilgisini farkettilerse yanlarında istememiş olabilir. herkese olur diye bir şey yok. sana böyle insanlar denk gelmiş. bence sende değil de biraz karşındaki insanlarda sorun varmış.

bak sen diosunki ben güzelim ben öyle bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum elimden geldiği kadar........ güzel ''ol du ğu nuz ''için dışlanıyormusunuz diye sordum neden anlamak istemiyorsunuz size övünmek bana ne kazandıracak sabırla hala aynı şeyi açıklıyorum ben güzelim güzelim diye çevremde gezmeye ihtiyacı olan biri değilim yaşadığım sorun bu değil arkadaşlarım bunu desin ozaman güzelim diye övünüosun desin hayır bir kişi bile ağzımdan böyle bir söz duymadı söyleyemez bu yüzden.

Son düzenleme:

bu kadar duygusal yaklaşma hayata belli ki yaşın çok genç ,benim hayatımdan ne kadar çok arkadaşlar geldi geçti bilsen şaşarsın ,ama dostlarım sadece 1-2 tanedir ,bu ikisinin ayrımını yapman lazım,ayrıca arkadaşlarını tercih edersin diye bir şey yok benim için önce aile gelir,sonra öyle birisini seversin ki belki ailenden de önce gelir,bir gün evlatların olur onları hiç birşeye değişmezsin ,yani anlayacağın hayat ne getirir ,ne götürür bilinmez sende ayak uydurmaya bak ,mantıklı ol duygusal değil,sevgiler........

Çok güzel bir kızla arkadaş olurum ama pek de etrafımda olsun istemem açıkçası.
Amaa çook güzel kızlardan bahsediyorum.
Gerçi daha hiç okadar güzel bir kızla tanışmadım.
Sanırım en güzel benim, oyüzden sorun yok, herkesle arkadaş olurum

Son düzenleme:

güzellik göreceli kime göre neye göre,güzellikten ziyade başka sorunların olmasın kız arkadasların tarafından dıslanmanın?ha sen o bayanlarada böyle cok güzel oldugunu falan ima edıyorsan ee cok normal degıl mı dıslanman

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum olabilir bendende güzel olabilirler ama ben yaşadıklarımı takıyorum kafama güzel önemlidir görecelidir en sevdiklerimi kaybetmek üzüyor kötüysem başda bıraksalardı beni kendilerine dostluklarına bağlıyorlar ve erkek arkadaşları olunca veya ortam değişince hadi sen güzelsin gülegüle yıprandım kimseye güvenemiyorum arkadaş olmak isterken ya oda aynı şeyi yaparsa diye düşünüyorum dalgaya alınması yargılanmam burda daha çok yıpratıyor arkadaşlara laylaylom geliyor ama benim içim çok acıyor

çevrende senin kadar güzel kızlar yok mu?

veya kendini güzelliği yüzünden dışlanmış hisseden çevrendeki bütün kızlar çirkin mi ?

yada senin güzelliğinle kimse boy ölçüşemiyor mu?(veya egonla)

eğer öyleyse güzellik yarışmasına başvur oradaki adaylardan arkadaşlar edinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…