Güzel olmamak

Ben Slavları çok beğeniyorum ya. Ukraynalılar özellikle
Onlar da çok güzeller. Biz lisedeyken Aiesec projesiyle Ukraynalı bir kız geçici olarak okulumuza gelmişti, yüzü fiziği falan o kadar güzeldi ki herkes ünlüymüş gibi fotoğraf çektirmişti kızla

Konu Rus karıya nerden geldi bilmiyorum ama konu sahibesinin derdi değersiz hissetmek bence. Önceki konuları görünüyor diyince açtım baktım, yani yazdığı adam leş ötesi, gözü dışarda üstelik konu sahibesinin kardeşinde gözü var sanırsam Değersiz hissetmek, daha doğrusu insanın değeri bizim ülkede kadınsan gelip tipe dayanıyor. Güzelsen aldatılmayı hak etmezsin asla değerin var çünkü, ama çok çekici bir tip değilsen tabi ki adam aldatabilir ne yapalım işteye geliyor kafalar. Toplumun kadınlara dayattığı güzellik/özsaygı ilişkisi korkunç

Ben Slavları çok beğeniyorum ya. Ukraynalılar özellikle

Bunun konuyla alakası nedir anlamadım, konu sahibesi Rusyada yaşamıyor ki Türkiyede yaşıyor . Rus kızlar güzel diye konu sahibesi çirkin mi oluyor... tabi ki olmuyor. Fotoları yan yana koyarsanız ortada 2 farklı ırk olduğu zaten anlaşılıyor. Her ırkın güzelliği ayrı, Türk kadınları siyah ve kahverengi saçın güzelliğini çok iyi taşıyor bence. Brezilya'daki genetik farklı, Türkiye farklı, kuzey ülkeleri farklı, dünyada çeşit çeşit insan var, hepimiz tek tip görünseydik dünya çok sıkıcı bir yer olurdu

Onlar da çok güzeller. Biz lisedeyken Aiesec projesiyle Ukraynalı bir kız geçici olarak okulumuza gelmişti, yüzü fiziği falan o kadar güzeldi ki herkes ünlüymüş gibi fotoğraf çektirmişti kızla
Fagagsgag ah o projeler. ben ortaokuldayken 23 nisanda Avrupa’dan gelmişlerdi. Ananem toplu Elif ba almıştı 30-40 tane bana vermişti okulda Gürcü çocuklara dağıttırmıştı Bari yasin, Cevşen filan al direkt Elif ba almış

Bunun konuyla alakası nedir anlamadım, konu sahibesi Rusyada yaşamıyor ki Türkiyede yaşıyor
Konu sahibi yazılanlara cevap vermeyince konu azıcık kaydı.

Kaç yorumdur diyoruz böylesi adamla olma, seni manipüle edip özgüvenini düşürüyor, seni istemediğin şeylere zorluyor diye. Ama kulaklarını tıkıyor inatla…

Gerçekten üzücü. Karşında leş gibi bir tip var ama sen Allah Allah acaba ben mi eksiğim diyorsun, o eksiği de kaşında gözünde arıyorsun, yetmiyor yabancılara fotonu atıp medet umuyorsun Umarım konu sahibesi kendini kurtarır.

Konu sahibinin konularini okumadim ama insan sahip olamadiğinin delisi, sahip olduğunun nankörü olabilir diye bir laf duymuştum. Ben güzel kadinim, eskiden de güzeldim dikkat cekecek kadar ama kendimi neredeyse kotu hissettirecek aldatilmalar yaşadim MissCherry. Aldatildiğim kizlar da benden güzel değildi.

Yani güzel olursan, degerlisin. Guzel olursan aldatilmazsin şeyleri güzel olunca da her zaman olmayabiliyor. Bazi erkek tipleri çoook guzel de olsan akli hep denemediklerinde kaliyor. Secilen erkeğe bağli her şey aslinda.

Mevzu gozu disarda erkek arkadaşsa estetik filan cozmez onu.

Yani evet, akşam yemeğine davet ettiğim ayı da geldi evimde gözümün önünde internetten bulduğu karılarla konuştu Çantasını eline verip attım dışarı ne yapayım adma olmayan olmuyor tekmeyi atmak gerek

Biz Rusya’da mıyız hanımefendi ? Hemcinslerinizle ilgili sözleriniz için de utanmalısınız. Takılmak filan ne münasebet?
Niye sınırlenıyorsun ya.
Ne bu Rus hayranlıgı.
Bu benim fıkrom ve gozlemım.
Kımseye hakaret ettıgım yok.
Sız ılgı duyuyorsunuz heralde nedir bu sinir ya şaka mısın sen

Aura güzellikle hiç alakası olmayan birşey yoksa ne yakışıkliların yanında çirkin kadınlar olmazdı

Aynen öyle, bu tiplere konu sahibi burnunu yaptirsa nolur, gider başka bir şeyi kusur gelir, eksik gelir zaten bulur bir şey bir bahane bitmez. Hiç kendilerine bakmazlar. Ayrilsa keske

Profil fotonuzu göremiyorum. Ama sağlıklı saç sağlıklo kaş, cilt yani sağlıklı ve bakımlı olmak insanı baya bir güzel yapıyor. Bakımlı olun detaylara takılmayın kendi tarzınızı bulun.özgüven de güzellik getiriyor.

Profil resminizi gördüm. Yalakaliga gerek yok, hic de cirkin degilsiniz. Ama kendinize kendi gözlerinizle baktiginizi düsünmüyorum

Konular gizlenıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…