Güzel olmamak

Estağfurullah, yakışanlar da var mutlaka onlardan birisiniz belli kifoto isterler valla atmayın her konuda artık foto at foto at
Ben hala kıymetli herifin fotisini bekliyom, kaynar suda börttürülmüş kuru patlıcanlara benzediğinden emin bir şekilde.

Konu güzelliğiniz değil de, eski konularınız görünüyor. Çevrenizden birileri görür diye bir endişelenmiyor musunuz fotodaki sizseniz? Belki bu durumdan haberiniz yok. Söylemek istedim.

Ben hala kıymetli herifin fotisini bekliyom, kaynar suda börttürülmüş kuru patlıcanlara benzediğinden emin bir şekilde.
Ya haykırdım bi de o tarz kıllı keltoş erkekler kendilerine rus kızlarını layık görüp tc kızlarını beğenmezlikten geliyolar tam komedi

Öğlen konunuzu görmüş yorum atamamıştım şimdi yazayım dedim.
Gayet hoş bir kadınsınız. Gülüşünüz çok sempatik ve gülümsemenizden bile iyi, samimi bir insan izlenimi aldım. Ama sarı saç bence sizde olmamış. Sarı saç direk makyaj ve bakım isteyen bir renk. Yapmadığında yüzü çok solgun ve hasta gösteriyor. Bence sizde de öyle. Yaşınızı büyük göstermiş ve çok solgunlaştırmış. Çikolata kahvesi gibi bir ton size güzel gidebilir. Birde bence açık saçta sizde daha hoş durur. Belki önlerde biraz perçemle yüze haraketlilikte gelir.
Güzellik aslında bakımlı olmak, kendine yakışanı giymek, yakıştığı şekilde saç ve makyaj yapmaktan ibaret. Ve bence en önemlisi çevreye verdiğin enerji, aura. Çevremde bir sürü ortalama güzellikte diyebileceğim kadın var ama kendileriyle o kadar barışıklar ve enerjileri, neşeleri o kadar güzel ki insan o kişinin etkisine girip çekiliyor. Ben bunu birkaç ay önce tanıştığım bir arkadaşımda çok net fark ettim. Kız gayet ortalama dışarıdan bakıldığında. Ama sohbet etmeye başlayınca neşesi, tatlı dili, enerjisi ortamı ısıtıyor. Kız kendine de bakıyor. Güzel giyiniyor, fiziği güzel, hafif bir makyajla olayı tamamlıyor aslında.
Yani ilk adım başkalarına aldırmadan kendi güzelliğimizin, potansiyelimizin farkına varmak. İkinci adım dış görünüşe dikkat etmek. Üçüncü adım çevreye güzel enerji vermek, neşeli olmak, gülümseyebilmek.

abi konu sahibine güzelsiniz diyenlerin profil resimleri beni benden aldı.biri siz biri hemen üstünüze yazan üye.valla güldürdünüz beni.allah da sizi güldürsün.

Evet, konu sahibi, bak dudak dolgusu iyi olabilir, bir dene istersen. Ve daha önce yazmistim, arada profesyonel cilt bakimi. Baktin cok takmaya devam ediyorsun, burun estetigi de olursun.

15 senedir sarı sacli olan ben yoruma üzüldüm yakışana gerckten cok yakisiyor sarının tonlarida cok önemli. Beyaz tene sari saçı yok yakıştıranlardanim. Tabiiki az bi makyajla harika oluyor
çok beyaz tenliyim asıl saçım kumral ama bana da en çok sarı yakışıyor.dore olmayan sarılar .makyajsız da güzel duruyor bence.bir rimel bir transparan pudra yetiyor günlük hayatımda.kimseye güzel gözükmek için günlük hayatımda makyaj yapamam.bir de onu silmesi var eve dönünce

Bende ipek kirpik yada rimel kullaniyorum. Bide ruj. Hafif makyajdan kastım bunlar Cok özelse bb kullaniyorum. Bence yterli oluyor. Banada doresiz sarılar yakisiyor. Ama sarı sürekli bakim ister yani birakip salarsak cilaydı vs o sarilar zamanla dorelesiyor ve kötü görüntü olusuyor.

sizin tarzınıza bayıldım sade ve fresh.ipek kirpik iyi yapılırsa harika duruyor.sarı saçın rengi zamanla değişiyor evet.ben korumak için hafta da 2 kere mor şampuan ve 20 günde bir de saç toneri kullanıyorum.fön maşa düzleştirme falan yapmıyorum hiç .morfose köpük ya da keratin sütü kullanıyorum ıslakken tarıyorum kendi kendine kuruyor.oynamıyorum saçlarımla pek.ha ince telli onun çaresi yok.

Güzellik çok ayrı bir şey. Bir insan ya güzeldir ya çirkindir. Aura olayı çirkin bir kadını gözümüze güzel göstermez. Çirkin bir kadını belki çekici gösterir o ayrı. O nedenle kendimizi kandırmayalım. Güzel her şartta, her durumda güzeldir

la casa de papel adlı meşhur dizide nairobi yi oynayan oyuncunun burnu çok çirkindi.ama kadın inanılmaz çekici görünüyordu.

Teşekkür ederim sizinde bakiminiz cok düzenliymiş. Benim yegenim kuaför ben komple dipten sarı kullaniyorum dip boyadan 2 hafta sonra griye dönük mor sampuanla karisik cila attiriyorum. Kendim evde hic mor sampuan yapmıyorum senelerdir sarı oldugu icin aradaki sureyi cok kisa tutsamda mor sampuan cok etkili oluyor ayarlayamiyorm. arada bi düzlestirici uyguluyorum zaten disarda tesettürlüyüm. Ama evin icinde bakimli gezmeyi severim. Yani kapaliyim diye dore sacla yada dibi cikmis sarıyla gezemem ilk kendime saygim var. Bide repair now un keratin bakimi var serum cok memnunum haftada 3 gunde onu kullaniyorum. Cok fazla sac taramayi seven biri degilim

la casa de papel adlı meşhur dizide nairobi yi oynayan oyuncunun burnu çok çirkindi.ama kadın inanılmaz çekici görünüyordu.
Güzel ama kadın. Burnunun çirkin olması onu çirkin yapmaz ki. Benim burnum hokka gibidir minicik ama bu beni çok güzel bir kadın yapmıyor. Düz normal kadınım :) Zaten bi insan ya çok güzel ya çok çirkin olmak zorunda değil yav.
Çoğunluğumuz eli yüzü düzgün ortalama tipleriz. Gerçek güzellik görünce resmen birkaç saniye insanı duraklatan çok başka bir şey. Bir sene önce dansçı Rus bir kız görmüştüm. Her gören kilitlenip kalıyordu. Kız resmen etrafında zamanı yavaşlatıyordu. Aurası olan insanlarda bu skill yok :) aurayla filan kıyaslanacak bir şey değil. Ama çok göreceli bir konu işte bu

haklısınız öyle.zamana göre bile değişiyor güzellik kavramı.ben çocukken zayıf kadınlar beğenilmezdi hatırlıyorum.esmerler de çirkin bulunurdu beyaz ten arardı gelin alacak aileler.ama son yıllarda bronz tenliler doğuştan esmerler revaçta .balık ete kilolu deniyor .kimi erkek kısa boylu kadına bayılıyor kimi uzun boy arıyor.kimine göre güzel kadın yüzü güzel kadın kimine göre vücudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…