Güzel olmamak

Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)

Eklentiler

• 87964123-606C-4DFF-88BE-61DE9F679525.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 114
  • 4E570DF1-80A6-4129-8025-03C38F922611.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 167ED79A-05DE-46DF-B587-F8842482B524.webp
    125 KB · Görüntüleme: 111
Şimdi bu kadın gerçekten çok çok güzel ve adı üzerinde dansçı, ekmeğini dış görünüşünden kazanıyor. Konu sahibine demek istediğimiz şey, normal standart bir tc vatandaşı olarak gayet güzel tatlı bir kadın. Hani bir de ülkemiz erkekleri çok ahım şahım olmadığı için, özellikle de konu sahibinin sevgilisi ortalamanın altındaymış kendisinin dediğine göre, o yüzden öyle bir erkeğin de manken güzelliğinde birini beklemesi mantıksız olur. Benim düşüncem böyle.

bu kadın gibi olmamız gerekmiyor ki.bir de güzellikle beraber akıl birleşimi olmazsa böyle kadınları hayat harcıyor.ha aynı zaman da zeka da varsa güzellik tabi ki büyük avantaj.

Saçlarınızı kahve tonlarına boyayın.
Kaşlarınızı bu kadar ince almayın.
Kirpikleriniz içinde ya kirpik kıvırıcı kullanın ya da trendyol da satılan kirpik lifting setini alın.

Konu güzelliğiniz değil de, eski konularınız görünüyor. Çevrenizden birileri görür diye bir endişelenmiyor musunuz fotodaki sizseniz? Belki bu durumdan haberiniz yok. Söylemek istedim.
Şimdi siz dıyıncede ona taktım nasıl aklıma gelmedi unutmusum eskı konularımı korkuyorum suan bırı gormusmudur dıye

Rusya'nın cogu Boyle zaten.
Nesı farklıymış bu kızın

BU Rus kızları Rusya dışına çıkmamalı. Ekmeğimize mani oluyorlar. Kızın hesabı nedir? Stalk yapalım açıkmış herkese.

Şimdi siz dıyıncede ona taktım nasıl aklıma gelmedi unutmusum eskı konularımı korkuyorum suan bırı gormusmudur dıye

Görmemiştir aman kim görücek. Kaç yıldır burda takılıyorum sadece burda gerçek hayattan tanıdığım bir kişi çıktı. O da uzun zamandır kendi profil resminin kullanıyor burada. Ordan çıkardım. Yoksa hemen kim nerden görecek sizi. Rahat olun. Konularınızı da gizleyin

Vallahi rüya gibi. Ben de sizin gibi düşünüyorum

ben ban yemiştim bir süre fotoğrafınızı görmüştüm. bence çok güzelsiniz. ancak birkaç değişiklik yapabilirsiniz kendinize. saçınızın rengini koyulaştırabilirsiniz. kıvırcık deneyebilirsiniz. alnınız ne güzel tam kaküle perçeme uygun. daha koyu göz makyajı çalışabilirsiniz.

asla burnunuzu yaptırmayın çok güzel bir burnunuz var

Aynen nesi farklı bu kızın sokakta sağda solda hep gördüğümüz tipler
Rusya'ya gıt gorursun.
Herkesin guzellık anlayısı farklı.
Türk kadını da artık cok bakımlı ve guzel valla.
Sadece guzellıkle ıs yurumuyor dunyada.
Avrupa'da yuzune bakmıyor kımse baksa da ıkı takılır gecer.
Türk erkekleri gözünde degerlıler.

Rusya'ya gıt gorursun.
Türk kadını da artık cok bakımlı ve guzel valla.
E egecell Ayy konudan bağımsız olarak Asyalı kadınlar Rus kadınlardan daha güzel bence ya. Bir kere genç gösteriyolar, doğuştan gelen bir zayıf kalma kilo alamama özellikleri var, yüzleri sempatik ve her ne kadar çok estetik yapsalar da yakışan estetikler yapıyolar. Ortada şişme bebek gibi tek tip dolaşmıyolar. Özellikle burunları ne kadar güzel hokka gibi. Çok da zarifler. Keşke erkekleri de yakışıklı olsaydı

Evet Avrupa'da Asyalı kadınları çok begenıyorlar ama .
Ben pek begenmıyorum guzel olanları vardır tabu.

Biz Rusya’da mıyız hanımefendi ? Hemcinslerinizle ilgili sözleriniz için de utanmalısınız. Takılmak filan ne münasebet?

Ben Slavları çok beğeniyorum ya. Ukraynalılar özellikle

en sevdiğim saç rengi , yakışıyorsa ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…