Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)haklısınız öyle.zamana göre bile değişiyor güzellik kavramı.ben çocukken zayıf kadınlar beğenilmezdi hatırlıyorum.esmerler de çirkin bulunurdu beyaz ten arardı gelin alacak aileler.ama son yıllarda bronz tenliler doğuştan esmerler revaçta .balık ete kilolu deniyor .kimi erkek kısa boylu kadına bayılıyor kimi uzun boy arıyor.kimine göre güzel kadın yüzü güzel kadın kimine göre vücudu.
Şimdi bu kadın gerçekten çok çok güzel ve adı üzerinde dansçı, ekmeğini dış görünüşünden kazanıyor. Konu sahibine demek istediğimiz şey, normal standart bir tc vatandaşı olarak gayet güzel tatlı bir kadın. Hani bir de ülkemiz erkekleri çok ahım şahım olmadığı için, özellikle de konu sahibinin sevgilisi ortalamanın altındaymış kendisinin dediğine göre, o yüzden öyle bir erkeğin de manken güzelliğinde birini beklemesi mantıksız olur. Benim düşüncem böyle.Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)
bu kadın gibi olmamız gerekmiyor ki.bir de güzellikle beraber akıl birleşimi olmazsa böyle kadınları hayat harcıyor.ha aynı zaman da zeka da varsa güzellik tabi ki büyük avantaj.Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)
Saçlarınızı kahve tonlarına boyayın.Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik
Sen de aşkım hahah pp lerimiz benzer :)
Şimdi siz dıyıncede ona taktım nasıl aklıma gelmedi unutmusum eskı konularımı korkuyorum suan bırı gormusmudur dıyeKonu güzelliğiniz değil de, eski konularınız görünüyor. Çevrenizden birileri görür diye bir endişelenmiyor musunuz fotodaki sizseniz? Belki bu durumdan haberiniz yok. Söylemek istedim.
Rusya'nın cogu Boyle zaten.Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)
BU Rus kızları Rusya dışına çıkmamalı. Ekmeğimize mani oluyorlar. Kızın hesabı nedir? Stalk yapalım açıkmış herkese.Benim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)
Şimdi siz dıyıncede ona taktım nasıl aklıma gelmedi unutmusum eskı konularımı korkuyorum suan bırı gormusmudur dıye
Vallahi rüya gibi. Ben de sizin gibi düşünüyorumBenim bahsettiğim oteldeki Rus kız bu. Hesabı herkese açık ve binlerce takipçisi olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum. İnanın bundan çok daha güzel gerçeği. Fotoğrafta çirkin çıkmış tek bir estetik veya oynama yok fotoğraflarda. Şimdi bu kızla hangi ortalama kadının aurası yarışabilir :)
Aynen nesi farklı bu kızın sokakta sağda solda hep gördüğümüz tiplerRusya'nın cogu Boyle zaten.
Nesı farklıymış bu kızın
Rusya'ya gıt gorursun.Aynen nesi farklı bu kızın sokakta sağda solda hep gördüğümüz tipler
E egecell Ayy konudan bağımsız olarak Asyalı kadınlar Rus kadınlardan daha güzel bence ya. Bir kere genç gösteriyolar, doğuştan gelen bir zayıf kalma kilo alamama özellikleri var, yüzleri sempatik ve her ne kadar çok estetik yapsalar da yakışan estetikler yapıyolar. Ortada şişme bebek gibi tek tip dolaşmıyolar. Özellikle burunları ne kadar güzel hokka gibi. Çok da zarifler. Keşke erkekleri de yakışıklı olsaydıRusya'ya gıt gorursun.
Herkesin guzellık anlayısı farklı.
Türk kadını da artık cok bakımlı ve guzel valla.
Herkesin guzellık anlayısı farklı.E egecell Ayy konudan bağımsız olarak Asyalı kadınlar Rus kadınlardan daha güzel bence ya. Bir kere genç gösteriyolar, doğuştan gelen bir zayıf kalma kilo alamama özellikleri var, yüzleri sempatik ve her ne kadar çok estetik yapsalar da yakışan estetikler yapıyolar. Ortada şişme bebek gibi tek tip dolaşmıyolar. Özellikle burunları ne kadar güzel hokka gibi. Çok da zarifler. Keşke erkekleri de yakışıklı olsaydı
Bana da hepsi aynı gibi geliyor ayırt edemiyorumHerkesin guzellık anlayısı farklı.
Evet Avrupa'da Asyalı kadınları çok begenıyorlar ama .
Ben pek begenmıyorum guzel olanları vardır tabu.
Biz Rusya’da mıyız hanımefendi ? Hemcinslerinizle ilgili sözleriniz için de utanmalısınız. Takılmak filan ne münasebet?Rusya'ya gıt gorursun.
Herkesin guzellık anlayısı farklı.
Türk kadını da artık cok bakımlı ve guzel valla.
Sadece guzellıkle ıs yurumuyor dunyada.
Avrupa'da yuzune bakmıyor kımse baksa da ıkı takılır gecer.
Türk erkekleri gözünde degerlıler.
Ben Slavları çok beğeniyorum ya. Ukraynalılar özellikleE egecell Ayy konudan bağımsız olarak Asyalı kadınlar Rus kadınlardan daha güzel bence ya. Bir kere genç gösteriyolar, doğuştan gelen bir zayıf kalma kilo alamama özellikleri var, yüzleri sempatik ve her ne kadar çok estetik yapsalar da yakışan estetikler yapıyolar. Ortada şişme bebek gibi tek tip dolaşmıyolar. Özellikle burunları ne kadar güzel hokka gibi. Çok da zarifler. Keşke erkekleri de yakışıklı olsaydı
en sevdiğim saç rengi , yakışıyorsa ne mutluBen neredeyse her rengı kullanmış biri olarak elçin sangunun saç rengını kendime en çok yakıştırdığım renk olduğuna karar verdim
Buğday tenli ve renkli gözlüyüm
Siyah ta ten rengim açık görünüyor ama burnum kocaman oluyor
Sarı da bildiğiniz yıldız tilbe gibi oluyorum
Makyajsız çıkılmıyor ve daha sanki olgun gösteriyor
Şimdi ki saç rengım bir kalem gözlere belirgin bir ruj acayıp güzel oluyor
Deneye deneye bulunuyor
Konu sahıbı bence de güzel zaten ben kadınların hepsının güzel oldugunu düşünüyorum sadece saç rengi yanlış kıyafet seçimi kötü olabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?