Güzel olmamak

Çirkin kadın yoktur kendiyle barışık olmayan kadın vardır...

Kendiyle barışık olan kadınlar çevresine herzman daha sempatik ve çekici gelmiştir bu bir gerçek...
Hiç böyle dertleniriz olmasın...

Siz once bir erkek arkadasinizdan ayrilin. Niye boyle bir adamla birliktesiniz? Baska kimse sizinle olmak istemez diye mi dusunuyorsunuz? Estetik yerine terapi alin, erkek arkadasinizdan da kurtulun.

Cidden 45 küsuru nasıl gördünüz o kadar da görünmüyor yani.

Gayet güzel bir kadınsınız biraz bakım dokunuş şart. Buruna değil saçlara yönelin. Rengi ten renginize olmamış, üstteki üyelerin de dediği gibi sıcak kahve tonları çok daha güzel olur, birde kesim. Katlı kesimden ziyade daha düz bir kesim uygulayabilirsiniz, yanlardaki kısa saçlar arkada kalmış uzun saçlarla eşitlenebilir, küt ile başlayıp daha sağlıklı uzatılabilir. Gözlerinize de sorun yoktur belki de fotoğraftan ötürü öyle gözüküyordur, benim de fotolarda bir gözüm hep küçük çıkar ama gözlerimde problem yok velhasıl gülünüşüz yeter üzülmeyin minininnak dokunuşlar bile çook daha güzel yapar sizi

Ben gayet güzel ve tatlı buldum sizi. Biraz makyaj ve cilve de ekledik mi 10 numara tamamdır :))

Tamam size göre görünmüyor. Bana göre görünüyor.
Yo hayır yani sinirle demedim yanlış anlamayın. Yani fotoğraf da öyle görünmesine şaşırdım o kadar. Birde belki konu sahibi onu okuyunca üzülür diye yazdım sanırım kusura bakmayın

Siz bence takıntılı hastalık hastası birisiniz başka yorum yok.

Yo hayır yani sinirle demedim yanlış anlamayın. Yani fotoğraf da öyle görünmesine şaşırdım o kadar. Birde belki konu sahibi onu okuyunca üzülür diye yazdım sanırım kusura bakmayın
Bu tip sorulara ben insanlar üzülür mü, canı sıkılır mı diye yaklaşmıyorum. Adı üstünde eleştiri. Bunu kaldıramayacaksa sormaması gerekir.
Kimse kusursuz değildir elbette. Hepimizin kusurları var neticede.

Profildeki haliniz güzel bence. Kendiniz ile barışık olun. Ne burnunuza ne de gözünüze estetik bir müdahale gerekmez. Çekiciliğinizi artırmak istiyorsanız öz bakımınızı, makyajınızı ihmal etmeyin. Bir de konuşma ve davranışlarınızı daha iyileştirin.

Benim bu güzellik takıntım sanırım kendimle barışık olmamla alakalı ya kakalkdlkda
Ben güzel bir kadın değilim yani bu işin bencesi bile yok degilim dümdüz değilim.
Siz de bakınca güzel bir kadın değilsiniz ama çirkin de degilsiniz :)
Gerçekten bunu bu kadar takacak ne var ben anlamıyorum.

tek derdimiz güzellik olsaydı keşke

Asla çirkin degilsiniz. Sempatik ve sevimlisiniz. Güzelsiniz desem yalan olur ama gayet hoşsunuz. Ortalamadan iyisiniz vucuda yogunlasin bence baya seksi olursunuz. Seksi kadınlara bakın genelde yüzünde burnu falan biraz kusurlu kadinlar hep. Cok guzel bi kadin bana seksi gelmez bebeksi gelir :)

Makyaj ve bakımdan hiç anlamam, anlayan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır, bence sizin sorununuz güzel olmamak değil, yüzünüz solgun duruyor, bu da saç renginizin sürekli makyaj isteyen bir ton olmasından sanki.

Bu saç rengini kullanacaksanız hafif bir fondöten, soft tonlarda bir ruj, bir eyeliner rimel dokunuşu lazım, sizde benim gibi makyaj ve bakım bilmeyenlerdenseniz Cilt Bakımı bölümünde sürekli aktif olan arkadaşların konuları var, onları takip edip bilgilenebilirsiniz.

Ayrıca video kanallarında yüzümüzde kusurlu bulduğumuz yerleri makyaj hileleriyle kamufle etme teknikleriyle ilgili videolar var, örneğin ince dudakların dolgun görünmesi, burnun daha ince gösterilmesi, elmacık kemiklerini belirginleştirme vs gibi.

çirkin değilsiniz ama çok güzel de değilsiniz, normal güzellikte bir kadınsınız, biraz makyaj bakım çekici bir kadın olabilirsiniz

Saç renginizden ve kesimizden, cildinizin bakımsızlığından, dudaklarınızın ipince yapısından, çukur göz çevrenizden, saç kesiminizden dolayı daha yaşlı ve yorgun duruyorsunuz. Çirkin bir kadın değilsiniz, imajınızda değişikliğe, birkaç estetik müdahaleye ihtiyacınız var.

Valla gayet güzelsiniz makyajsız neredeyse herkes soluk, saçınızı maşalayın hafif güzel bir makyaj yapın afet olursunuz

Güzelsiniz diyorum bende
Güzellik evet önemli lakin gösteriş özgüvenle alakalı
Popüler kültürün çirkin bulduğu biri çok gösterişli olabiliyor
Çok güzel zeki hoş huş bir kadınım diyorum ben
Öyle olmasamda

Bence çok güzel ve tatlı bir kadınsınız. Gülüşünüzden çok sıcak bir enerji aldım. Burun konusunda şunu söyleyeyim ben farklı ve doğal burunları seviyorum. Bence farklı bir hava katıyor insana. O yüzden sağlığınızı etkileyen bir sorun yoksa bence doğal haliyle kalsın çünkü yüzünüze yakışıyor burnunuz. Kendinizi sevin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…