- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Şuan masum duygular hayeller kuruyorsunuz bunlar çok güzel ama ilk kez doğruyu bulmakta zor deneyimledikce anlıcaksınız.Artık samimiyetsiz sahte ilişki kurma korkusuyla uzak durcaksınız.Sizin yerinizde olmak isterdim o masum beklentiler hayeller ah ah..Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
ahaha Hande Yener konseri bile sorun bu ülkede artıkTürkiye de tam şu an rock festivalleri,içmeler,gezmeler ülkesi.
Evet şehir cok küçük aktivite bulamıyorum atandım bu sefer para harcayacak yer bulamıyorum spor salonu var 2 3tane onlarada bayan erkek ayri iş yerindeki erkeklerde hepsi nişanlı sevgili vs. Üniversitede bulamadigima cok pişmanım üzgünüm kaldık yalnızahaha Hande Yener konseri bile sorun bu ülkede artık
gerçekten bazen hangi kafayla yazıyorlar çok merak ediyorum
kaldı ki kadın küçük bir şehirde yaşıyormuş
üniversiteler bahar festivali bile yapmıyor artık...çoğu ilde her türlü faaliyeti yasakladılar.
Kuzum inan hiç beklemediğin bir anda oluyorBu durum suan üzüyor yalnızlıkla sert bi şekilde yüzleşiyorum vazgeçecem galiba inanmıyorum sevilecegime cevremde kime baksam hepsi nişanlı evli erkek birakmamislar bu şehirde
Nasil bulunur üstümüze tavsiye atsaniz
Çok sosyal değilim ama asosyal de değilim.Sevgililerimi nerde nasıl bulduğumu şöyle bir düşündüm, sonuç olarak sosyalleşmeniz lazım
Birini dershanede buldum, birini bisiklet turunda, öbürüyle festivalde tanıştım, bir diğeriyle bowling turnuvasında. Otobüste tanıştığım da var, tatildeki tekne turunda tavladığım da. Kocamla da ortak hobimiz sayesinde tanıştık.
Güzelim diye bi iddia vurgu niyetinde değildim karsima çıkan tipler bana saygısız ilişki istemeyen evlilik karşıtı tipler. En sonki çok beğenip görüşmek isteyende yüksek lisans icin laf vardi o zaman bi şey demiyordu galiba kazanamaz diye baktı sınavı kazandim kaçtı okulla sınavla işi olan biri istemezmiş böyle böyle yalnız kaldım cevremde 20 yasindaki kuzenim bile nisanlaniyor arkadaşlarım ilk bulduklariyla uzun sene sevgili olup hepsi evleniyor benimde karsima çıkanlar bile kaçıyorİş güzellikte bitseydi evlilikler kalıcı olmazdı .Yer çekimi :)
Demek ki bir işve bir eda eksikliği söz konusu.
Güzellik önemli mi : evet,ancak ilişkilerin temelini karşılıklı anlayış ve farklılıklar oluşturuyor.
Sen güzelliğini vurguladığın,sürekli güzel olduğunu düşündüğün için olmuyor bence :)
Valla o kısmı bilmiyorum. Ben çok iletişim sıkıntısı yaşayan bir insan değilim. Kafede yan masadakilerle muhabbet kurup masaları birleştirebilirim 10 dakikada. O yüzden karşıdan beklemiyor olabilirim.Çok sosyal değilim ama asosyal de değilim.
Festivallere, tura gitsemde tanışamam gibi çünkü ben de en fazla öküzün trene baktığı gibi bakiyorlargerisi gelmiyor niye gelmiyor bilmiyorum.
Ben de yanlış yorumluyor olabilirim ama bakıyorlar ya da ne biliyim yanımdan geçerken falan elektrik var gibi hissediyorum arada bir çekim gibi... (var böyle bir şey değil mi)
Ama hiçbiri gelip de konuşmuyor ya da merhaba merhabadan geçmiyor öte.
Benim cevremde bekar kalmadi maşallah herkese yağıyor ben hariçbu ara benim cevremde de cok fazla iliskiye baslayan yok hatta dusunuyorum bekar olan arkadaslarimin hepsi uzun zamandir oyleler. bence pandemiden sonra sosyallik biraz sekteye ugradi o yuzden yeni insanlarla tanismak zorlasti. belki simdi turkiyede de muzik yasagi falan kalkinca duzelir.
Benim de 26 yaşından sonra kısmetim açıldı.o yaşa kadar benim de yüzüme bakan yoktu.haklısın ama yapacak birşey de yok.olmayacak oldu mu istersen askeriyedeki tek kadın ol yine dönüp bakan olmaz.kısmet diyoruz ama öyle yani.bütün gün kurs kurs, kafe kafe gez bulamazsın.evden iki dakika markete gidersin bulursun.bu konuların elimizde olduğunu düşünmüyorum.Ne zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyor
bir yemeği bile ödemeyen dr mu o kısmet?hani tatilde devamlı başka kadınların güzelliğinden bahseden?Benim de 26 yaşından sonra kısmetim açıldı.o yaşa kadar benim de yüzüme bakan yoktu.haklısın ama yapacak birşey de yok.olmayacak oldu mu istersen askeriyedeki tek kadın ol yine dönüp bakan olmaz.kısmet diyoruz ama öyle yani.bütün gün kurs kurs, kafe kafe gez bulamazsın.evden iki dakika markete gidersin bulursun.bu konuların elimizde olduğunu düşünmüyorum.
Yaaa Allah aşkına bir rahat bırakın ya.valla siteden çıkıp başka üyelik alacağım.hiçbirşeye yorum yapamayacak mıyım ben?bir yemeği bile ödemeyen dr mu o kısmet?hani tatilde devamlı başka kadınların güzelliğinden bahseden?
Güzel kime göre neye göre güzel?Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Tutan yok gibi amaYaaa Allah aşkına bir rahat bırakın ya.valla siteden çıkıp başka üyelik alacağım.hiçbirşeye yorum yapamayacak mıyım ben?
Sitede tonla saçma sapan ilişki (!) yaşayan üye var.bir bana takıldınız kaldınız.Tutan yok gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?