Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Şuan masum duygular hayeller kuruyorsunuz bunlar çok güzel ama ilk kez doğruyu bulmakta zor deneyimledikce anlıcaksınız.Artık samimiyetsiz sahte ilişki kurma korkusuyla uzak durcaksınız.Sizin yerinizde olmak isterdim o masum beklentiler hayeller ah ah..

bu ara benim cevremde de cok fazla iliskiye baslayan yok hatta dusunuyorum bekar olan arkadaslarimin hepsi uzun zamandir oyleler. bence pandemiden sonra sosyallik biraz sekteye ugradi o yuzden yeni insanlarla tanismak zorlasti. belki simdi turkiyede de muzik yasagi falan kalkinca duzelir.

Türkiye de tam şu an rock festivalleri,içmeler,gezmeler ülkesi.
ahaha Hande Yener konseri bile sorun bu ülkede artık
gerçekten bazen hangi kafayla yazıyorlar çok merak ediyorum

kaldı ki kadın küçük bir şehirde yaşıyormuş
üniversiteler bahar festivali bile yapmıyor artık...çoğu ilde her türlü faaliyeti yasakladılar.

Evet şehir cok küçük aktivite bulamıyorum atandım bu sefer para harcayacak yer bulamıyorum spor salonu var 2 3tane onlarada bayan erkek ayri iş yerindeki erkeklerde hepsi nişanlı sevgili vs. Üniversitede bulamadigima cok pişmanım üzgünüm kaldık yalnız

Hobilerin nelerse o konudaki sosyal platform gruplarda katıl ortak ilgiler vs derken konuşma olabilir internet ortamında..

Bu işt güzellik önemli bir paya sahip ama yeterli değil ne yazık ki, bide güzel olup herkesin ilgisini çdkmek iyi değil. Güzelliğe bakıp ilişkiye başlayan ve evlenen insanlasrın mutlu olmadığını gördüm genellikle. Çok güzel kız çok yakışıklı erkek diye evleniyorlar ama herşeyin fizik olmadığı cicim aylarından sonra ortaya çıkıyor.
Sanıyorum en doğru kelime aura. Öncelikle içinde olumsuzluk, mutsuzluk, kendini beğenmeme gibi negatif duygular varsa bunları yok et. Kendi açından düşün karşına kendine acıyan, çirkin bulan, yüzüne bakınca mutsuzluğu hissedilen biri gelse ne hissedersin? Öylesin demiyorum yanlış anlama ama sen negatifsen kahkaha atsan bile bu aurana yansır.
İkincisi bulunduğun ortam ve beklentilerin uyuşuyor mu ? Elbette hayal ettiğin bir tip, karakter vardır. Mesela şiir okuyan bir erkek hayal ediyorsan ve çevrendeki kişilerin tek aktivitesi halı saha maçı ise o grupta birisi senin için ölse bile anlamsız olacaktır. Ya da tam tersi hareketli örneğin rafting dağ yürüyüşü yapan birine aşıksan hanım hanımcık, günde 12 saat evde oturan bir kişiliksen veya böyle bir profil çiziyorsan elbette o kişi senden uzak duracaktır.

Üçüncü olarak hem ruhsal olarak hem fiziksel olarak bakım yapmalısın. Örneğin çookk güzel pasparlak saçların olabilir, sabahları tarar çıkarsın ama oradan buradan küçük saçlar çıkıyorsa, toplamazsan, nineler gibi topuz yapıp veya uyduruk bir tokayla toplar çıkarsan olmaz, içi geçmiş görünürsün. Böylede güzel olunabilir ama çok nadirdir, kendine özen göster öncelikle. Karşı taraf bunu görmeli. Ayrıca dik ve kendine güzenerek yürü. Mesela sen içten içe çirkinim ben, kimse beni istemiyor sevin beni enerjisi yayarsan eteafına itici görünürsün tam tersi olsun, seçilmem seçerim havasına gir(sakın bu lafı diline dolayıp ortamlarda tuhaf tavırlara da girme o zamanda komik olursun, dengeyi kur, sen sadece hisset bunu yeter umarım anlatabildim)

Bol bol oku, bulunduğun ortamı değiştir, kurslara git, beklentilerini gerçekçi değerlendir, karşına gelene 5 dk da karar verme bir otur görüş ama herkesle değil. Seçici ol elbette. İnternette tanışmayı önermem. Ortak tanıdıklar varsa belki olabilir yoksa riskli.
Güzellik her zaman yeterli değildir. Çoook güzel olana genelde erkekler av gibi bakar, tavlayana kadar, bazen de evet evlenebilirler. Ama sadece fiziğe dayalı evliliğin süresi sınırlıdır, o hayat streslidir, o insan daha güzelini bulunca seni unutur. Çok var öyle. Sonra çok güzeldim, herkes beni istedi, eşim çok peşimden koştu ama gitti, gençliğim elden gitti gibi serzenişler duyuyoruz. Ama karakter, kişilik, kendine güven daha önemlidir. Erkek gitse bile kadın ayakta durur. Kayanın karşısında duran sel gibi hisset kendini, kendine güven.

Bu durum suan üzüyor yalnızlıkla sert bi şekilde yüzleşiyorum vazgeçecem galiba inanmıyorum sevilecegime cevremde kime baksam hepsi nişanlı evli erkek birakmamislar bu şehirde
Kuzum inan hiç beklemediğin bir anda oluyor

Sizden büyük yaşta evlendim. Hayatta o zamana kadar aşksızlıktan sevgisizlikten yalnızlıktan hiç yakınmadım çünkü rahatsız olmadım. Bakış açınızı değiştirmenizi öneririm. Takılmayın ciddiyim. Hayat yalnızken de çok güzeldi şimdi de çok güzel. Geriye bakıp bu yaşları umutsuzlukla hatırlayacağınıza içini doldurmaya bakın. Nene tavsiyesi olsun

Nasil bulunur üstümüze tavsiye atsaniz

Sevgililerimi nerde nasıl bulduğumu şöyle bir düşündüm, sonuç olarak sosyalleşmeniz lazım

Birini dershanede buldum, birini bisiklet turunda, öbürüyle festivalde tanıştım, bir diğeriyle bowling turnuvasında. Otobüste tanıştığım da var, tatildeki tekne turunda tavladığım da. Kocamla da ortak hobimiz sayesinde tanıştık.

Çok sosyal değilim ama asosyal de değilim.
Festivallere, tura gitsemde tanışamam gibi çünkü ben de en fazla öküzün trene baktığı gibi bakiyorlar gerisi gelmiyor niye gelmiyor bilmiyorum.
Ben de yanlış yorumluyor olabilirim ama bakıyorlar ya da ne biliyim yanımdan geçerken falan elektrik var gibi hissediyorum arada bir çekim gibi... (var böyle bir şey değil mi)
Ama hiçbiri gelip de konuşmuyor ya da merhaba merhabadan geçmiyor öte.

İş güzellikte bitseydi evlilikler kalıcı olmazdı .Yer çekimi :)
Demek ki bir işve bir eda eksikliği söz konusu.
Güzellik önemli mi : evet,ancak ilişkilerin temelini karşılıklı anlayış ve farklılıklar oluşturuyor.
Sen güzelliğini vurguladığın,sürekli güzel olduğunu düşündüğün için olmuyor bence :)

Güzelim diye bi iddia vurgu niyetinde değildim karsima çıkan tipler bana saygısız ilişki istemeyen evlilik karşıtı tipler. En sonki çok beğenip görüşmek isteyende yüksek lisans icin laf vardi o zaman bi şey demiyordu galiba kazanamaz diye baktı sınavı kazandim kaçtı okulla sınavla işi olan biri istemezmiş böyle böyle yalnız kaldım cevremde 20 yasindaki kuzenim bile nisanlaniyor arkadaşlarım ilk bulduklariyla uzun sene sevgili olup hepsi evleniyor benimde karsima çıkanlar bile kaçıyor

Valla o kısmı bilmiyorum. Ben çok iletişim sıkıntısı yaşayan bir insan değilim. Kafede yan masadakilerle muhabbet kurup masaları birleştirebilirim 10 dakikada. O yüzden karşıdan beklemiyor olabilirim.

Ha bi de bu insanlarla orda burda tanıştım evet ama öyle birbirimizden etkilenip kıvılcım saçan bakışlarla değil. Arkadaş olduk, arkadaş gruplarımız birleşti ya da birbirimizin grubuna dahil olduk ondan sonra olay ilişkiye evrildi falan. Arladaşlık dönemi geçirmediğim bir sevgilim yok benim. Eşimle 1.5 sene arkadaştık, ikimizin de sevgilisi vardı, birbirimizin sevgilisini tanıyorduk falan. Sonra bişeyler oldu, durumlar değişti kendimizi bir birlikteliğin içinde bulduk.

Benim cevremde bekar kalmadi maşallah herkese yağıyor ben hariç

Benim de 26 yaşından sonra kısmetim açıldı.o yaşa kadar benim de yüzüme bakan yoktu.haklısın ama yapacak birşey de yok.olmayacak oldu mu istersen askeriyedeki tek kadın ol yine dönüp bakan olmaz.kısmet diyoruz ama öyle yani.bütün gün kurs kurs, kafe kafe gez bulamazsın.evden iki dakika markete gidersin bulursun.bu konuların elimizde olduğunu düşünmüyorum.

bir yemeği bile ödemeyen dr mu o kısmet?hani tatilde devamlı başka kadınların güzelliğinden bahseden?

Güzel kime göre neye göre güzel?
Yüzünüz güzel ama fikirkeriniz, düşünceleriniz ve içinizde güzelmi mesela
Gerçi erkekler bukadar detaya bakmıyor ama olsun
Konu güzellikten açılınca aklıma geldi
Bazı kadınlar güzel olunca herşey onların hakkıymış gibi bakıyor dünyayada o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…