güzel olup yalniz olmak?

Evet şöyle masum, kibar, nur yüzlü bir babaanne, anneanne oldukça işe yarar aslinda.

pandemi döneminde anca sosyal medyadan tanışma olur sanıyorum. erkeklerin beğenmesi de güzellik ya da çirkinlik değil daha çok sizin yaydığınız elektrikle alakalı bence. belki yanlış bir öneri olacak ama sosyal medyadan yazan falan olursa o şekilde şans verebilirsiniz

Ya sosyal medyadan tanismanizi önermem ben.tanidik biriyse tamam ama diğer türlü hayır gerçekten önermiyorum.ben klasiktir ya bol filtreli paylaşırlar ona gönderme yaptım.ciddiye almayın

Resim de koymuyorum dogru düzgün zaten. Belki dediginiz gibi sosyal medyada biraz daha aktif olsam bir seyler cikabilir karsima.
Bence aktif olmak güzel bir fikir. Uzun yıllar Instagram hesabımı gizli kullanmıştım, bir kere öylesine açtım ve erkek arkadaşımın karşısına çıkmış hesabım. Bu sayede tanışmış olduk ve yıllardır beraberiz. Aynı okulda olduğumuz için güvenebildim başka türlü olsaydı güvenir miydim bilmiyorum, dikkat etmek lazım

Ya markette, dukkanda tanişmayi niye gomdunuz arkadaslar. Coook begendigi biri ama sirf markette karsilasti diye içine mi gömsün ha? Baska yerde tanisirim ama markette parcalarim niyeeee.

Bir dükkanda bir cocukcagiz tanismaya gelmişti benimle. Ama evliydim yetmiyor gibi eşim de bikac raf ilerideydi. O sirada eşim gelse nasil bir durum olurdu diye dusunmuyor degilim. Aklimiza her esenin yanina da gitmemek lazim.

Böyle ayrintili yazan üyelere bayiliyorum gercekten sorun cözmeye yönelik mesajlar. Dediklerinizin ise yaradigina eminim ama kabugumu kirmam lazim. Kabugumu neden kiramadigimi düsündügümde de kendimi sevilmeye deger bulmadigim icin cevabini aliyorum. Benim özgüvenimi yükseltmem lazim galiba. Gülümserim falan ama ilk adimi atamiyorum ya.

Bu cumle niyeyse rahatsiz etti beni, sanki çirkinler beğenilmez seçilmez gibi. Once bu kafa yapısını düzeltmek lazim
Güzel derken cok yüzeysel oldu haklisiniz, bakimli, özgüvenli desem daha dogru olur sanirim. Hosumuza gitmesede ilk izlenim önemli oluyor karsi taraf icin.

O en ufak iletişim kurmadan sirf uzaktan gorup begendigi için gonderilen haberler, mektuplar, cikma teklifleri ergenlikte kaldi bence ya. Ben 15-16 yaslarimdayken o tarz seyler geliyordu.

Zamanla, büyüdükçe erkekler durduk yere gelip " benimle cikar misin?" Diyemiyor. 18-19-20li yaşlarimda ben de yengenc gibiydim. Gidip adamlara acilmiyordum ama bir sicak gulumseme bile cesaret veriyor, belki bir soru, sohbet. Oylece durup duvar gibi beklemeyle olmuyor yani siz nasil cekiniyorsaniz karsidaki de cekiniyor olabilir.

Bence ortamla alakalı. Şuan bir fırsatınız yok ki. Sosyalleşecek imkan yok.
Ben kendimi ortalama bir güzelliğe sahip olarak tanımlarım hep. Ha suratıma bakılır yani öyle çok süslü falan değilim. Her hafta bir evlilik niyetiyle yaklaşan oluyor kurumda amaaaa ben evliyim
Ben çok mu güzelim de "talibim" oluyor? Yooo... Mesleğimin doğası sebebiyle kurumda herkes kendi mesleğinden biriyle evlenmeye çalışıyor ki beraber tayin olmak rahat olsun

Güzel derken cok yüzeysel oldu haklisiniz, bakimli, özgüvenli desem daha dogru olur sanirim. Hosumuza gitmesede ilk izlenim önemli oluyor karsi taraf icin.
Biraz sosyal olmak lazim, ne tatlı dilli sevimli kişiler var insan konuşurken guzelmi çirkin diye bakmıyor bile :) kaldi ki şimdi markette pazarda birilerini bulmak zor pandemi de insanlar birbirinden kaçıyor. Insallah gönlünüze göre birisini bulabilirsiniz çalışıyor musunuz? O zaman daha kolay oluyor insanlarla tanışmak

Su an calismiyorum agustosta baslicam insallah tek umudum is ortaminda su an zaten:) Sosyal olmadan olmayacak galiba, bacadan gelip beni bulamayacaklarina göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…