- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
- Konu Sahibi melankolik_24
-
pardon ya ben yanlış okumuşummmm yazdığınızı.valla pandemi de güzel de çirkin de şanssız.maske altında zatenn birini reel hayatta bulma şansı neredeyse yok.güvenilir sanal ortamları deneyin derim.ama meslek grupları vs. gibi kaliteli insanların olduğu sanal ortamları.aklı başka yerlerde olan erkeklerin olduğu gruplardan uzak durunnnKimse gelmedigi icin güzel degilim galiba demek istedim. Güzel kizlar siz de durum ne dedim?:))
senin yaşadığın yerde birini bulmak bir mucize zatennnn.derhal ülkemize ve sahalara dönüş yapppp
Hahh iste bu var hemde dolu akilli kadin seven veya sadece dis guzellige onem veren vucut hatlari beyninden daha onemli diyende var abi zekasina vuruldum diyende var ama konu sahibi 33 yasinda bunu anlayamamis ben güzelim ama her baktigim çirkin kiz evli kafasında oyuzden çirkin sansi istiyor guzellik gorecelidir bana guzel gelen bir baskasina itici gelebilir ...Çirkinler ölsün anlamadığım şu sadece güzellere mi aşık olunuyor , sadece onlar mı evleniyor . Her tarz kadın gibi her tarz erkek var . Bir de kendisini çok güzel görüp ben gibi kızı nasıl uzerler diye takılanlar var
Ona ben de sahit oldum yolcular hepimiz cok güldük cok tatli bir konusma gecti bir teyze ve host arasinda. Teyzeye istedigi suyu getirdikten sonra:Hahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi
Antebin hamamlariiVallahi geliyorum. Bol baklavali katmerli bir sehrimize insallah zengin yakisikli bir kebapci veya baklavaci bey kafalicam.
Güzellikle ne ilgisi var ve allah çirkin sansi versinBacim, Allah cirkin sansi versin be. Seven adam güzel görüyor zaten seni. Güzellikle ne ilgisi var
Ona ben de sahit oldum yolcular hepimiz cok güldük cok tatli bir konusma gecti bir teyze ve host arasinda. Teyzeye istedigi suyu getirdikten sonra:Hahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi
aaa oralı arkadaşım varr ama başka ülkede şimdi.seni tanıştırayımmm bilgi alırsınnnnVallahi geliyorum. Bol baklavali katmerli bir sehrimize insallah zengin yakisikli bir kebapci veya baklavaci bey kafalicam.
Benim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))pardon ya ben yanlış okumuşummmm yazdığınızı.valla pandemi de güzel de çirkin de şanssız.maske altında zatenn birini reel hayatta bulma şansı neredeyse yok.güvenilir sanal ortamları deneyin derim.ama meslek grupları vs. gibi kaliteli insanların olduğu sanal ortamları.aklı başka yerlerde olan erkeklerin olduğu gruplardan uzak durunnn
Benim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))pardon ya ben yanlış okumuşummmm yazdığınızı.valla pandemi de güzel de çirkin de şanssız.maske altında zatenn birini reel hayatta bulma şansı neredeyse yok.güvenilir sanal ortamları deneyin derim.ama meslek grupları vs. gibi kaliteli insanların olduğu sanal ortamları.aklı başka yerlerde olan erkeklerin olduğu gruplardan uzak durunnn
sosyal medyadan evlenen çok tanıdığım var gayet normal.ama kadın da erkek de aklı başında olmalıı.vizyon sahibi düzgünn eğlenceli adamlar bulmalısınn elemek için.tv ye baksana evli barklı kadınlar sosyal medyadan ipsiz sapsız adamalrı bulup çocuklarını da terkedip kaçıyorlar pandemi de bile.yani ister reel isterse sanal olsunnn aklını kullanan amacına ulaşabilir diğerleri de anca ziyann olurrrBenim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))
aaa oralı arkadaşım varr ama başka ülkede şimdi.seni tanıştırayımmm bilgi alırsınnnn
kadın yahuuu.sana şehir konusunda bilgi verir diye düşündümmmmOluur yakışıklı mışaka şaka. niyetimkötü değil konuşurum :)
Konu sahibi alıntıladığım arkadaşın resmindeki gibi mesela ben bekar olsaydım yürürdüm yaniValla ben de güzelim, hosum, gönül ilişkisi kurma konusunda iyiyimdir. Ama evde oturup da birinin bana aşık olmasını beklemiyorum.
Birileriyle tanışmadan nasıl senden hoslanmalarini bekleyebilirsin ki? Güzel olsan da karşı apartman komşun camdan senin güzelliğine aşık olsa bile binana gelip de kapını tiklatmaz.
Birileriyle tanışmak istiyorsan sosyalles, pandemi var, evet. Sen de maskeyle sosyalleş:)) internette insanlarla tanisabilecegin zoomlara,online kurslara falan katil
Valla yok biliyor musun, erkekler kendilerini mutlu edecek kadınları arıyorlar genelde sıkıntıya gelemiyorlar. Keza kadınlarda öyle,kendilerini psikolojik anlamda melankoliye sürükleyecek erkekleri sevmiyorlar. Ben ilişkinin sadece güzellikle ilgili olmadığını düşünenlerdenim. Acaba insanlara "evlilik istiyorum" hissiyatı mı hissettiyorsunuz? Bilemedim.Ya öyle demeyin, melankoli seven erkekte vardir belki:)
Doğru bak fotoğrafları da oluyordu:)) israrcilar bir de. Diyemiyorsun da teyzecim, senin oğlunun bir sevgilisi vardır sen hadi evlen, hadi evlen diyeceğin için sana soylemiyordur diyeHahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi
Benim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?