güzel olup yalniz olmak?

Pandemi ve dünyanın geldiği hal dolayısıyla iletişim etkileşim sosyal ortamlar vs daha da azaldı. İnsanlar asosyalleşti haliyle, ben zamana bağlıyorum. Bir de arkadaş çevresine. Marketlerde aniden birbirine çarpışan ve etkilenen insanların vs sevgili olma hikayesi cok ütopik ve gerçeklikten uzak. Neşfiliş’teki aşklar ve sevisme sahneleri de yalan inanmayın kaarşim : )

Kimse gelmedigi icin güzel degilim galiba demek istedim. Güzel kizlar siz de durum ne dedim?:))
pardon ya ben yanlış okumuşummmm yazdığınızı.valla pandemi de güzel de çirkin de şanssız.maske altında zatenn birini reel hayatta bulma şansı neredeyse yok.güvenilir sanal ortamları deneyin derim.ama meslek grupları vs. gibi kaliteli insanların olduğu sanal ortamları.aklı başka yerlerde olan erkeklerin olduğu gruplardan uzak durunnn

Hahh iste bu var hemde dolu akilli kadin seven veya sadece dis guzellige onem veren vucut hatlari beyninden daha onemli diyende var abi zekasina vuruldum diyende var ama konu sahibi 33 yasinda bunu anlayamamis ben güzelim ama her baktigim çirkin kiz evli kafasında oyuzden çirkin sansi istiyor guzellik gorecelidir bana guzel gelen bir baskasina itici gelebilir ...

Hahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi
Ona ben de sahit oldum yolcular hepimiz cok güldük cok tatli bir konusma gecti bir teyze ve host arasinda. Teyzeye istedigi suyu getirdikten sonra:
-Buyrun suyunuz
-Yavrum sen ne kadar güzel bir cocuksun benim bir torunum var izmirde ögretmen...
-Teyzecim ben nisanliyim
-oldu evladim
:)) Tüm yolcular buna sahit oldu cok tatli bir sahneydi

Hahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi
Ona ben de sahit oldum yolcular hepimiz cok güldük cok tatli bir konusma gecti bir teyze ve host arasinda. Teyzeye istedigi suyu getirdikten sonra:
-Buyrun suyunuz
-Yavrum sen ne kadar güzel bir cocuksun benim bir torunum var izmirde ögretmen...
-Teyzecim ben nisanliyim
-oldu evladim
:)) Tüm yolcular buna sahit oldu cok tatli bir sahneydi

Benim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))

Benim de hedeflerim de o gruplar bir kac tane biliyorum arkadaslarinda kullandigi. Onun disinda sosyal medyami aktif kullanmak istiyorum; en azindan bir kac tane düzgün fotograf koyarim. Benim kuzenlerimden birkaci o sekilde evlendi. Annesigilin koydugu fotograflarda birisi begenmis sormus sorusturmus falan.. Babama sosyal medyana ev kiyafetiyle gözü kapali resmimi koyma düzgün bir sey koy diyorum ama anlamiyor:))

sosyal medyadan evlenen çok tanıdığım var gayet normal.ama kadın da erkek de aklı başında olmalıı.vizyon sahibi düzgünn eğlenceli adamlar bulmalısınn elemek için.tv ye baksana evli barklı kadınlar sosyal medyadan ipsiz sapsız adamalrı bulup çocuklarını da terkedip kaçıyorlar pandemi de bile.yani ister reel isterse sanal olsunnn aklını kullanan amacına ulaşabilir diğerleri de anca ziyann olurrr

Konu sahibi alıntıladığım arkadaşın resmindeki gibi mesela ben bekar olsaydım yürürdüm yani illa sana gelip açılmalarını bekleme hoşlandığın olunca dürt bişeyler yap öbür türlü bekle bekle vakit geçer ama hoşlandığın kişi olursa önce evli mi değil mi diye de bak yüzük de takmayabiliyor bunlar benim herif gibi

Ya öyle demeyin, melankoli seven erkekte vardir belki:)
Valla yok biliyor musun, erkekler kendilerini mutlu edecek kadınları arıyorlar genelde sıkıntıya gelemiyorlar. Keza kadınlarda öyle,kendilerini psikolojik anlamda melankoliye sürükleyecek erkekleri sevmiyorlar. Ben ilişkinin sadece güzellikle ilgili olmadığını düşünenlerdenim. Acaba insanlara "evlilik istiyorum" hissiyatı mı hissettiyorsunuz? Bilemedim.

Doğru bak fotoğrafları da oluyordu:)) israrcilar bir de. Diyemiyorsun da teyzecim, senin oğlunun bir sevgilisi vardır sen hadi evlen, hadi evlen diyeceğin için sana soylemiyordur diye

OF ne kadar aynı dertlerimiz, benim annemin de 12 bin takipçili bir mesleki hesabı var. Her anneler gününde, 23 nisan çocuk bayramında, 19 mayıs gençlik bayramında ve Dünya Kız Çocukları gününde, benim ve kardeşimin evde çamaşır suyu lekeli eşofman ve üstüne örme yeleklerle, en malak tipimizle çekindiğimiz ev hali fotoğraflarımizin altına BENİM GÜZEL KIZLARIM EN DEĞERLİ VARLIKLARIM SİZİ KUCAĞIMA ALDIĞIM O GÜNÜ HATIRLIYORUM ile başlayan aşırı cringe yazılar döşer ve paylaşır...

"Anne bu ne ya ne yapıyorsun" diyince de "Ne var, ne kadar güzel çıkmışsınız" diyor. Eller senin gibi bakmıyor anne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…