güzel olup yalniz olmak?

maskelerin üstünde de işaretler olsa.bekar evli ilişkisi var ya da yok gibi.bir de ilişki durumu karışık işareti de olabilirrr

Güzellikle olmuyor çünkü bu işler rabbim esmalarini ne de guzel anlatıyor bize..

Guzellik gören gözde bibi. Mesela kaynanama gore ben kadin bile degilim (kadin dedigin etli olurmuş) ama kendimi guzel saniyorum işte.
ben de kısayımmmm.bazı otoritelere göre nefes almam bile israff değil ki koca bulmakkk.amanınn iyi ki evlenmişim yahuuuu

Taş gibi mısınız, mesela nasılsınız

Şimdi ülkem erkekleri belli, "Herkes peşimdeydi, hiç boş kalmadım, çok ilgilendiler" falan yazasım gelmiyor çünkü bu bi güzellik ölçütü olmuyor affedersin "Aha güldü, vercek" diye bakanlar varken.

Ondan çok şeapma sen güzelliği müzelliği.
Pandemi sebebiyle de kafeler ortamlar yasaklı, flört-tanışma olayları kesat olur tabi.

siz ne yiyip ne içiyorsunuz. Cıttten hıcmı sıkıntınız yok hıcmı dusunecek derdiniz yok actıgın konuda bellı yok. bu kafayı nasıl bukuyorsanız banada dıyın barı bende bırgun boyle rahat dolanayım. Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle ugrasmıyalım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…