güzel şeyler

mulayim miyim pasif miyim saf mıyım bilmiyorum. işte negatif yorumlara cevap verebildiğim gün kendime kahve ve çikolata ısmarlayacağım. inşllah o günleri de görürüm.

kuzum anlatma herkese herşeyini..bırak bilmesinler... daha iyi. hamileliğini de evet o insanlardan ve onlara haber uçurabilecek insanlardan gizle...

benim bi arkadaşım vardı, ruh emici gibiydi mübarek, kötü bir aile hayatı, kötü bir eş seçimi ve evlilik hayatı, kötü bi iş hayatı kısacası hayatı sürekli kötü gidiyordu ben elimden geldiğince yardım ederdim.. ama iyi olduğumu anlatmamaya başladım artık çünkü şu cümleye kadar geldi olay: "eşin tam benim evli olmak isteyeceğim türde biri, ne güzel eviyle çocuğuyla ilgili bir insan keşke ben de öyle bi seçim yapsaydım" ben yavaş yavaş uzaklaştım, sonra komple bitirdim arkadaşlığımı. açık açık da söyledim.
"ya hu sen mutsuzsan sebebi ben miyim? benim huzurum neden senin huzursuzluğun? bana doğan güneş sana batıyor mu? "
bunları söyle arkadaşım. yoksa için içini yer böyle hep.
ya da komple bitir ilişkilerini. yoklukları daha iyi.
sen bu insanların mutsuz olması için bir şey yaptın mı? -hayır yapmadın.
o zaman dert de edinme kendine lütfen...

işe yarıyor mu pastanın büyük dilimi bende demek. kibirli gibi olmaz mı?aslında bunu duymak istemedikleri için böyle konuşmak gerekiyor

harikasın sen yaa :))) bana doğan güneş sana batıyor galiba ahahahah :))) favori cümlem bu :))) bayıldımmm bu söze...

Hiç böyle hissetmiyorum,böyle düşündüğünüz için olumsuzlukları çekiyor olabilir misiniz ? Kim hakkımda ne düşünüyorsa allah kat kat fazlasını versin derim sık sık :)
Sadece bazen dünyanın adaletsizliğine canım sıkılıyor.. yemek yemişim keyifle verdiğim parayla aile geçinir bi çıkıyor yolda elinde açız yazan insanlar.. bi utanıyorum kendimden,ah ulan dünya adaletsizsin diyorum.. ama hangi birine yetebilirim ki ? Diye avutuyorum kendimi..

ayrıca eşim de öyle aşırı ilgili bi eş de değildir yani nerden çıkardı bunları bilmem

millete fazla kafa takmışsınız. gereksiz.. yaşadığınız her an bir daha olmayacak o sebeple kimseyi düşünmeden tadını çıkara çıkara yaşayın.
ben nazara inanmam.. nazar dediğiniz kötü enerji. o enerjiyi çekip çekmemek sizin elinizde. böyle düşündükçe kötü enerjileri kendinize çekersiniz. hayata bakışınızı değiştirin pozitif düşünmeye çalışın o zaman her şey değişecek emin olun..

biz eşim ile memuruz bizede nedense milyarder gözü ile bakıyorlar. Her konuşmada konu bizim maaş kısmına getiriyorlar eve bir çivi çakılsa onu konuşurladı 7 sene çocuğumuz olmadı 6 defa tüp denemsi onca muayneler operasyonlar elde avucumzda kalmadığı gün olurdu, insanlar maalesef fesat tarafı senin enerjini düşürmek için eşlinden geleni yaparlar.

işe yarıyor mu pastanın büyük dilimi bende demek. kibirli gibi olmaz mı?aslında bunu duymak istemedikleri için böyle konuşmak gerekiyor

Kibirli gibi gorunmemi onlar istiyor.benim tuzumda kuru degil fakat etiketi yapistirmislar birde kibirli sansinlar banane diyorum.
Herkes hayata benim gibi sansli gelmiyor dilerim sizde o sansi yakalarsiniz de.
Sen 1 bebek kaybetmissin.acisini sadece sen bilebilirsin.neden insanlarin sozleriyle kisacik ve harika olabilecek yasaminda asabini bozuyor huzursuz oluyorsun ki?

evet herkes hava atma ezme derdinde. ben bunlardan hiç etkil

aynen bu sefer böyle konuşacaklar. bitmeyecek elalemin lafı

Önce yaşadığınız hayatı sizin yarattığınızı kabul edin. ve bu konuda her türlü lafa karşı koyun. siz emek vermissiniz okumussunuz işe girmissiniz, siz doğru karar vermissiniz eşinize evlenmissiniz. yani siz yapmışsınız siz yaşıyorsunuz. bu sizin hakkınız. bu hayatta hiç bir şey emek vermeden olmuyor. milyonları kazaniyor dediğimiz iş adamı saatlerce çalışıp kazanımlarını dogru yere yatiriyor. sporcu desen günde kaç saat ter döküyor antrenmanda. o nedenle boş verin kim ne demiş emek vermissin hak etmişsin o hayatı da yaşıyorsun.

mulayim miyim pasif miyim saf mıyım bilmiyorum. işte negatif yorumlara cevap verebildiğim gün kendime kahve ve çikolata ısmarlayacağım. inşllah o günleri de görürüm.

Çok basit aslında diyeceğiniz şey. Hafif gülümseyerek "Fikrini sorduğumu hatırlamıyorum", bu kadar.

ben de nazara inanıyorum maalesef. kesinlikle haklısınız aslında. nazar kötü enerji demek. herkes almaz o kötü enerjiyi. ben nasıl bu olumsuz enerjiden kendimi korurum? çünkü kötü enerji yaysam ben de yayabilirim. mükemmel bi hayatım yok. işim evime çok uzak, eşimden yıllardır ayrı yaşıyorum, evlat acısı çektim ... bir sürü sorunum var ama ben çok mutluyum çünkü istediğim her şeye sahibim hayatımda. şükredecek çok şey var. kötüleri anlatmayı sevmiyorum. iyilerden de bahsedemiyorum hava atmış gibi olmak istemiyorum. uçlardayım galiba

siz nazara inanmıyorum dediniz ben de inanmak istemiyorum...

hayatım boyunca sahip olduğum her şeye çooook çaba göstererek sahip oldum, hiçbir şey altın tepside sunulmadı bana, belki ondandır, gurur duyuyorum aldığım bir bardak için bile.
kimin ne düşündüğü de umrumda değil, herkes kendi işine baksın.

teşekkür ederim yorumun için.

hayatta diyemem birine bunu. çok bozulur

Bozulursa bozulsun. Size yazık değil mi kendinizi harap etmişsiniz, onlar sanki sizin üzülüp bozulmanızı çok önemsiyor da. Valla ben sizi düşünerek yine kibar bir cevap verdim ben bazen bunu bile demiyorum. "Niye yorum yapıyorsun ki şimdi, ben sana bunu sormadım" dediklerim dahi var.

aynen öyle işte. bizim için de geçerli aynı şey. iki memuruz sanki milyarderiz. bizden çok kazananlar borç içinde onlar biile bize milyarder gözüyle bakıyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…