bebeğimi kaybettiğimi öğrenince istemsiz kahkaha atan kişiler bile çıktı karşıma.
canım benim öncelikle kaybın için çok üzüldüm.. başınız sağolsun.. seni cennette bekleyen bir cennet kuşun var.. rabbim verir inşallah sabrını..
evet sen hak ederek tırnaklarınla kazanmış olabilirsin ama, şuanda senin severek yaşadığın hayata parmağını kıpırdatmadan sahip olan kişi çok var.. etrafınızdakilere de bu batıyor bence.. onlara özeniyorlar herhalde..
eşin yanındaysa elini sımsıkı tuttuysa, severek yaptığın bir işin varsa, içeri girdiğinde huzur dolduğun bir yuvan varsa, kimseyi umursama.. hatta kökten kes görüşmeyi.. enerjini sömürüyorlar ayol...
ve bir bebek sahibi olmak istiyorsan bunu yap. Rabbim hayırlısını versin hakkınızda...
nefret ediyorum şu satırda bahsettiğiniz tarz insanlardan! Ben de senelerce ne çektim şimdi mutluyum huzurum ve maddi imkanlarım var diye çevremdekiler kıskançlıktan bana sarıyor en yakınlarım bile..
bu tarz insanlarla mesafe iyidir.
hayatımdan çıkara çıkara bitmediler bu tipler. mantar gibi türüyorlar
çok naifsiniz ve bunu bilenler sizi sabote ediyor. görüşmeyi kesin! açık ve net bir şekilde görüşmeyin!
canım benim öncelikle kaybın için çok üzüldüm.. başınız sağolsun.. seni cennette bekleyen bir cennet kuşun var.. rabbim verir inşallah sabrını..
evet sen hak ederek tırnaklarınla kazanmış olabilirsin ama, şuanda senin severek yaşadığın hayata parmağını kıpırdatmadan sahip olan kişi çok var.. etrafınızdakilere de bu batıyor bence.. onlara özeniyorlar herhalde..
eşin yanındaysa elini sımsıkı tuttuysa, severek yaptığın bir işin varsa, içeri girdiğinde huzur dolduğun bir yuvan varsa, kimseyi umursama.. hatta kökten kes görüşmeyi.. enerjini sömürüyorlar ayol...
ve bir bebek sahibi olmak istiyorsan bunu yap. Rabbim hayırlısını versin hakkınızda...
Söylediğiniz gibi , hiçbir başarı eller cepteyken veya evden oturarak kazanılmıyor. Beş yıl soyutladım demişin kendini , atanabilmek için sürekli ders çalışmışın sana tuzun kuru diyen arkadaşların muhtemelen dedikodu yapıp , eğlendi gezdiki atanamadı.
Kazandığın bir başarıdan neden mutsuz olasın , kendinle gurur duymalısın. Hakkettim , emek verdim karşılığını aldım diye. Kıskançlık , haset etmekle tabiki kazanamazlar , kazanamayacaklarda.
Bebek konusunda da Rabbim gönlüne göre en hayırlısını , en güzelini nasip etsin. Gizlemek konusunda sana hak veriyorum. Elin gözü dağ deviriyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?