güzel şeyler

Siz o tuzun kuru diyenleri benim bildiğim bir okula gönderin bakalım asıl tuzu kuruluk neymiş görsünler. Ne alakası var tuzu kurulukla sizinkinin 5 senede atanmissiniz daha ne olacakmış acaba. Bana da diyenler oldu tuzun kuru diye, sen benim ne yaşadığımı ne biliyorsun acaba bana tuzu kuru diyorsun. Millet batının göbeğinde okullarda velilere emirler yağdırıp gezmeler tozmalarda,sınıflarını stajyerlere emanet ederken bazısı doğuda örgüte eleman gönderen okul müdürleri ile çalışmak zorunda kalıyor. Biri sefa sürüyor öteki resmen cefa çekiyor. Bilmeyen konuşuyor işte, siz dırdır yapıp ahlanip vahlanmadiginiz için sizin hayatınızı mükemmel sanıyorlar sonra da size negatif enerji yayiyorlar

şükrederek:)
Allah'ım sen bizi ailemi sevdiklerimi koru de Allah'a emanet et sevdiklerini ve hayatını
gerisi zaten aksilik de olsa olacağı varmış dersin
en azından nazara en iyi karşı koyan şey dua ona eminim..

Haha ben de duyarım arada çok şanslısın çok ballısın sözlerini. Aklıma vaktiyle derdimden ağlamaktan boğulurken yanımda kimse olmadığı gelir.

ay gerçekten ya tuzum kuru değil cidden benim hayatım da berbat ama kimseye dert yanmıyorum ve şükrediyorum. Şikayet etmediğim için de tuzu kuru oluyorum

evet gidiyorum psikologa 6 aydır. Hala bebegimin travmasını atlatamadım. Düzeltmem gereken çok şey var hayatında mücadele ediyorum asmak için. Teşekkür ederim yorumumuz için

aynen ya doyumsuzlar. Bizim azıcık mutluluğumuz herkese dert oluyor. Aslında kendi hayatlarına baksalar çok iyi yaşıyor herkes çok şükür . Ama herkes herkes herkes mutsuz

aminnn inşallah çok içten dua ettiniz sanırım gerçekten kalbimde hissettim. Rabbim kabul etsin dualarınızı

Reactions: GCA
evet farkettm. olaylari birbirine baglamak nede sonuc iliskisi kurmak ustnde senaryolar falan bana da oyle geldi. ama kendi kendine negatif enerji cekiyosun.

bana bi tavsiye verin. Mesela düşünce sistemimi nasıl duzeltebilirim. Çok olumsuzluk cektigimin farkındayım herkes söyleyince ayni şeyi kabullendim bende bi sorun var

Yasadiginiz ve yasiyor oldugunuz olumsuzluklar siz de travma yalmis kolay degil allah sabir versin bebeginizi kaybetmissiniz
Esiniz siz den uzakta.
Isiniz siz den uzakta
Elle tutulur tek olumlu sey atanmis olmaniz ki onun icin de bes yil beklemissiniz .
Insallah simdiki bebeginize sag salim saglikla kucaginiza alirsiniz.
Psikolojik destek aliyormusunuz.bence sorunlarinizi cok desmeyin kadersel durumlar elden bisey gelmiyor.

evet aslında hep olumsuz yönlerimi anlatıyordum tepki almamak için . Psikoloğum dedi ki karşıdaki seni mutsuz görmek istiyor istedikleri cevapları verme.Hakettim ben bu mesleği bu esi bu güzel hayati de dedi. Ama hava atmak gibi oluyor diye diyemiyorum . Kendime haksızlık yapıyormuşum ama karşıdaki insan art niyetli de olsa fevri çıkışta bulunamıyorum . Boyle bazen canım burnuma geliyor hakli olarak bütün gemileri yakıyorum sonra da pişman olup uzdugum için özür dileyip kendimi küçük düşürüyorum

alıyorum psikolojik destek. Bu yine iyi hallerim. Her gece ağlayarak uyuduğum günler geride kaldı. Daha güçlü hissediyorum şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…