güzel şeyler

ben bu cümleyi alır biraz egzersiz yapar hayatıma koymaya çalışırım. astoria seviyorum seni.

en basitinden kötü düşünen ve bu düşünceyi size aktaran insanları hayatınızdan çıkararak işe başlayın. ben hayatımı olumsuz etkileyen bir sülaleyi çıkardım hayatımdan kurtuldum, ferahladım siz de çıkarın fazlalıkları. bırakın arkanızdan kötü konuşsunlar dedikodunuzu yapsınlar bir gün biter konuşmaları da çok dert değil... ama rahatsız olduklarınızı kesinlikle çıkarın inanın çok daha rahatlayacaksınız.

Ben sasiridm acikcasi sizin tuzunuzn kuru bir tarafinida goremedim
Esiniz askermis ve goreve gidiyormus allah size bagislasin.
Is yerinz evinize anormal uzakmis her gun o kadar yol allah yardim etsin.
tup bebekle hamile olup bebeginizi kaybetmissiniz allah yardimciniz olsun.
Insalah simdiki bebeginizi saglikla kucaginiz alirsiniz.
Etrafiniz dakiler fazla gorgususzmus benim etrafim da boyl biri olsa ben cok uzulurdum onun adina allah yardimciniz olsun

Ağzı olan konuşuyor işte. Atanabilmek ve eşinize kavuşmak için mücadele etmişsiniz zaten. Sonuna kadar mutlu olmaya hakkınız var. İnsanları takmak yerine mutlu olmayı deneyin derim.

Bende çok duyarım bu lafı hiç sevmediğim bir laftır...
Benden maddi ve manevi olarak çok daha iyi durumda olanlar söyler bunu hemde bana genelde...
Bunlar doyumsuz ve nankör insanlar kesinlikle
Mutlu olsalar da sana bunu söylerler merak etme
Bende ne olduklarını bilmeme rağmen her zaman olmasa da kendimi suçlu hissederim

Çok yakın hemde birinci derece akraba üstelik yurt dışında yaşayan 3 maaş 1 ek gelir ayrıca arabası evi olan bir akrabamız ayni seyi soyledi bana dirde burdaki insanlar para yok diyorlardı inanma diyor kardesine para var dedi benim evimde bende var saklamiyorumki ben bu seviyeye gelebilmek için neler çektim pazara çıkamadım hafta sonu cebimde 10 lira yoktu 2 hafta sadece evdeki kuru yiyecek türü şeylerle idare ettim giymedim üstüme 5 liralık birşey almadım gezmedim herkes gibi param yok diyip soluğu alışverişte almadım evet param var ama ben biriktirdiğim bu kadar zorluğu çektiğim için var dedim sinirim zıplamıştı bir baktımki hiç sesi çıkmadı vericeksin ağzının payını oturacak yapcak birşey yok
Hamilelikte gelirsek vallahi bende aynını düşünüyorum bir hamile kalsam kimselere demiycem hamileyim diye

Haklisiniz benimde milletin agzina s...casim geliyor ama olmuyor tabii boyle birsey. Onlar söyledikleri ile yerlerinde sayarken siz ati alip Uskudar'a gidiyorsunuz.

iyi de valla şuradan bakınca öyle mükemmmel bir hayatınız da yok ki, neden abuk yorumlar yapıyorlar

boş verin o saçma sapan insanları

yalnız bu tarz insanlar sizi bayağı etkiliyor galiba

bir psikolojik destek alsanız fena olmaz sanki

zira o bebek olayı çok yıpratıcı olmuştur ve şimdi o sürece girdiğinizde kucağınıza alıncaya kadar geçen dönem sizi sizden alır gibi

Sizin yaşadığınızı ben de eşimin ailesinin tarafından yaşıyorum.. Biz ailelerden farklı şehirde yaşıyoruz. Ailelerle telde görüştüğümüz de her zaman ' biz iyiz, mutluyuz, huzurluyuz, sağlığımız sıhatimiz yerin de' gibi mesajlar veriyoruz. Üzülmesinler, akılları bizde kalmasın diye. Ama nedense kayınvalidem bir gün bana, 'ben sizin hiç kötü olduğumuzu göremeyecek miyim? bir insan her zaman mı iyi olur, 'dedi. Ben o anda hiçbir şey diyemedim, ama demek ki kötü olsak, kadın mutlu olacak.. Ve de o kişi bir anne, eşimin annesi...
İnsanlar, malesef çok mutsuz.. Ve mutlu insanları çekemiyorlar.. Kendi mutsuzluklarını bulaştırmaya çalışıyorlar.. Ben o tarz insanları, hayatımdan çıkarıyorum.. Hayat zaten çok zor.. Ben bu zor hayat içerisin de, mutlu ve huzurlu olmayı, birilerinin gölgelemesine izin veremem.. Hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum.. Bu kişi benim öz annem de olsa da.. Mutsuzluk malesef bulaşıcı.. Virüs gibi... İnsanı hasta eder..
Konu sahibi, siz çok hassas bir insansınız. İnsanları önemsiyorsunuz, ve değer veriyorsunuz. Ama bak o insanlar, senin acınla dalga geçmişler.. Seni üzmeye çalışmışlar.. O insanları uzak tut hayatından. Bırak kıskançlıktan çatlasınlar.. Sende oralı olma ve seni üzmelerine izin verme..

Eşimle ben de çok bu ruh halinde olduk değişik zamanlarda. Özellikle başarısızlığı olan kişiler ailedense gerçekten insan ne yapacağını bilemiyor. Güzellikleri sizinle paylaşmıyorlar, suratlar bir karış. Ben de takmamaya anca yıllar geçince başladım diyebilirim.
Bebeğiniz için çok üzüldüm, geçmiş olsun.

Eğer mutlu olmaya devam etmek istiyorsanız bu insanların söylediklerine tıkayın kulaklarınızı. Mizaç olarak yumuşaksınız sanırım. Sert cevap veremiyorsanız şaka yollu verin ağızlarının payını geçin. Hamileliğinizi de paylaşmayın kimseyle. Yaşadığınız kötü tecrübeden sonra kimse size vay bana neden demedin diyemez. Diyorsa da umrunuzda olmasın. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat alırsınız kucağınıza

Benim kv görümce de aynı bu bahsettiğiniz gibi
Bizi arayıp sormaları iyi davranmaları için mutlaka başımızda bş sıkıntı olmalı
Varsa bi derdimiz hiç ilişmezler
İyiysek nerden munzurluk çıkarsak surat assak laf soksak diye bakarlar
Derdimiz varsa bir ilgi bir alaka sormayın
Numaradan üzülüyomuş gibi yapıp içten içe sevinmelerini anlamıyoruz sanıyorlar
İnsan doğurduğuna bunu reva görürse elalem ne yapmazki

Aynen katılıyorum size. Biz evliliğimizin ilk senesin de maddi ve manevi çok sıkıntılar yaşadık.. Destek olmayı bırakın, köstek oldular.. Ararlar ilgiliymiş, gibi dururlardı. Ama sadece lafta.. Demek ki, içten içe mutlu oluyorlardı...
Şimdi gayet iyi durumdayız. Maddi ve manevi olarak.. Eşim her zaman benim yanımda, bana destek.. Bende aynı şekil de.. Bildiğin kıskançlık gösteriyorlar.. Ama ben bu durma çok çok üzülüyorum.. İnsan sevincini, üzüntüsünü, kederini ailesiyle paylaşmayacak da, kiminle paylaşacak?

Biz numaradan dert uydururduk bazen
Bıkıp usanınca başka çare kalmayınca mecbur kalırdık
Hala da aldığımı sattığımı gezdiğimi vs bilmezler , özellikle saklar üstü kapalı geçiştiririz . Gözlerinden nazarlarından korktuğum için söyleyemem zaten ama onlar ballandıra ballandıra övüne övüne anlatır mutluluklarını sevinçlerini maaile yaşarlar bizde mel mel bakar dinleriz işte :))

Çevreniz fesatlar ve benciller. Etraflarına yaydıkları kötü bakışları ben burdan hissettim resmen.

Kendinize yeni cevre edinez misiniz?

Cok kotu ınsanlar var ve o kotu ınsan anam babam olsa acımam tamamen hayatımdan cıkarırım oldugu yere gıtmem

Okadar mutsuzlar kı sız mutlu oldugunuzda cıldırıyorlar

Uzak durun onlardam bence

Öylelerine kıskanç deniyor bizim oralarda. tuzun kuru diyenlerin yanında poponu çimdikle nazar değmesin de iyice kudursunlar.

eskiden bir insan nasıl buladar acımasız olur derdim şimdi ise insan melek yada hayvandan asagı seviylerde olabilir diyorum ve o bebegini kaybedince gülenlerin hayvandan asagı bir yapıda oldugunu düsünüyorum ki hayvanlar cok güzel varlıklar

sen sana bu ları diyenlere cevap vermiuormusun.güzelde 5 yıl essek gibi calıstım kolay degildi simdi bana böyle deme dur daha sen daha bir yıl olmus homurdanıyorsun gibi

yada esin seni seviyor diyenlere ayrıyız kavusamadık gibi

aslında cok kıskanc var gibi cevrende iyi seyleri anlatma kötülükleri anlatta nazarda degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…