Bozulursa bozulsun. Size yazık değil mi kendinizi harap etmişsiniz, onlar sanki sizin üzülüp bozulmanızı çok önemsiyor da. Valla ben sizi düşünerek yine kibar bir cevap verdim ben bazen bunu bile demiyorum. "Niye yorum yapıyorsun ki şimdi, ben sana bunu sormadım" dediklerim dahi var.
ben bu cümleyi alır biraz egzersiz yapar hayatıma koymaya çalışırım. astoria seviyorum seni.
Ne kadar naifsiniz. .ben bu enerjiyi tee burdan aliyosam alamayanlar utansın ne diyim..Umarım hersey gönlünüzce olurhayatta diyemem birine bunu. çok bozulur
ben de nazara inanıyorum maalesef. kesinlikle haklısınız aslında. nazar kötü enerji demek. herkes almaz o kötü enerjiyi. ben nasıl bu olumsuz enerjiden kendimi korurum? çünkü kötü enerji yaysam ben de yayabilirim. mükemmel bi hayatım yok. işim evime çok uzak, eşimden yıllardır ayrı yaşıyorum, evlat acısı çektim ... bir sürü sorunum var ama ben çok mutluyum çünkü istediğim her şeye sahibim hayatımda. şükredecek çok şey var. kötüleri anlatmayı sevmiyorum. iyilerden de bahsedemiyorum hava atmış gibi olmak istemiyorum. uçlardayım galiba
siz nazara inanmıyorum dediniz ben de inanmak istemiyorum...
Benim kv görümce de aynı bu bahsettiğiniz gibiSizin yaşadığınızı ben de eşimin ailesinin tarafından yaşıyorum.. Biz ailelerden farklı şehirde yaşıyoruz. Ailelerle telde görüştüğümüz de her zaman ' biz iyiz, mutluyuz, huzurluyuz, sağlığımız sıhatimiz yerin de' gibi mesajlar veriyoruz. Üzülmesinler, akılları bizde kalmasın diye. Ama nedense kayınvalidem bir gün bana, 'ben sizin hiç kötü olduğumuzu göremeyecek miyim? bir insan her zaman mı iyi olur, 'dedi. Ben o anda hiçbir şey diyemedim, ama demek ki kötü olsak, kadın mutlu olacak.. Ve de o kişi bir anne, eşimin annesi...
İnsanlar, malesef çok mutsuz.. Ve mutlu insanları çekemiyorlar.. Kendi mutsuzluklarını bulaştırmaya çalışıyorlar.. Ben o tarz insanları, hayatımdan çıkarıyorum.. Hayat zaten çok zor.. Ben bu zor hayat içerisin de, mutlu ve huzurlu olmayı, birilerinin gölgelemesine izin veremem.. Hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum.. Bu kişi benim öz annem de olsa da.. Mutsuzluk malesef bulaşıcı.. Virüs gibi... İnsanı hasta eder..
Konu sahibi, siz çok hassas bir insansınız. İnsanları önemsiyorsunuz, ve değer veriyorsunuz. Ama bak o insanlar, senin acınla dalga geçmişler.. Seni üzmeye çalışmışlar.. O insanları uzak tut hayatından. Bırak kıskançlıktan çatlasınlar.. Sende oralı olma ve seni üzmelerine izin verme..
Aynen katılıyorum size. Biz evliliğimizin ilk senesin de maddi ve manevi çok sıkıntılar yaşadık.. Destek olmayı bırakın, köstek oldular.. Ararlar ilgiliymiş, gibi dururlardı. Ama sadece lafta.. Demek ki, içten içe mutlu oluyorlardı...Benim kv görümce de aynı bu bahsettiğiniz gibi
Bizi arayıp sormaları iyi davranmaları için mutlaka başımızda bş sıkıntı olmalı
Varsa bi derdimiz hiç ilişmezler
İyiysek nerden munzurluk çıkarsak surat assak laf soksak diye bakarlar
Derdimiz varsa bir ilgi bir alaka sormayın
Numaradan üzülüyomuş gibi yapıp içten içe sevinmelerini anlamıyoruz sanıyorlar
İnsan doğurduğuna bunu reva görürse elalem ne yapmazki
Biz numaradan dert uydururduk bazenAynen katılıyorum size. Biz evliliğimizin ilk senesin de maddi ve manevi çok sıkıntılar yaşadık.. Destek olmayı bırakın, köstek oldular.. Ararlar ilgiliymiş, gibi dururlardı. Ama sadece lafta.. Demek ki, içten içe mutlu oluyorlardı...
Şimdi gayet iyi durumdayız. Maddi ve manevi olarak.. Eşim her zaman benim yanımda, bana destek.. Bende aynı şekil de.. Bildiğin kıskançlık gösteriyorlar.. Ama ben bu durma çok çok üzülüyorum.. İnsan sevincini, üzüntüsünü, kederini ailesiyle paylaşmayacak da, kiminle paylaşacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?