güzel yılların yılın sonu... Tam 1 yıl oldu..

farazi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
21
0
6
Nevşehir
Üniversite son sınıfta tanımıştım onu. Ne de çok sevmiştim. Uğruna neler neler yapmıştım... Ben ondan önce iş bulmuştum. O ise birkaç iş görüşmesi yapmış sonunda benden 1 yıl sonra iş bulabilmişti... Hep yanındaydım. İş bulamadığı zamanlarda hep yanında oldum. Üzmemeye çalıştım... İkimiz de farklı şehirlerdeyiz... Ancak o iş bulduktan sonra çok değişti... Bilmiyorum ama çok değişti işte... O kadar çok sevmiştim ki onu... Bitti dediği an hala gözlerimde kulaklarımda.... Olmazdı olamazdı.... Arama beni dedi. Güzel yıllarımızın hatrı bile yokmuş gibi telefonumu engelledi... Bugün tam 1 yıl oldu kızlar bu kelimeleri duyalı... Bunları dediği halde faceden defalarca yazdım. Sonuç beni çoktan gözden çıkarmıştı... Hiçbir onu üzecek bişey yapmamıştım halbuki... 1 yıl içinde aralıklarla 3-4 defa yine ben iletişim kurdum bir şekilde... En son duyduğum söz ben seni hiç sevmedim ki oldu... Birlikteyken 4 sene kızlar 4 sene o kadar çok şey yaşadık ki. Bunları sevmeden yapmış... Nasıl bir yalansa artık... En son aradığımda ona ihtiyacım vardı. Ameliyat olmuştum. Yine ben yazdı ona... Ama o benle konuşmayı bile çok gördü... Ve o gün bugün işte... Tam bir yıl oldu... O gün sildim aklımdan da gönlümden de... Zor anımda olmayanın iyi anlarımda da yanımda olmasına gerek yoktu... 1. yıl dönümünü bile unutamamışken unuttum demeyle yetiniyorum... Sizce beni hiç sevmedi mi?? Yoksa sonradan sevgisi bitti o yüzden mi bana böyle diyor diye sormak istiyorum... Öyle işte bu gün o gün ve ben içimi dökmek istedim...

Sevmiş midir,sevmemiştir bilemeyiz

Bittiğini kabullenip, yoluna bakacaksın

Sen elinden geleni yapmışsın, bazen ne yaparsan yap olmuyor işte.

İyileşeceksin zamanla, düşünme artık

İyileşeceğim diyorum.. Ancak olmuyor işte..1 yıldır olmuyor. Bana yapılanı yediremiyorum binevi. Yaptıklarımın sonucu bu mu olacaktı diye. Ve ondan başkası evleneceğim erkek olarak aklımdan geçmiyor. Onlarca kişi görüşmek istedi ama hiçbiri tutmuyor yerini... Onla kurduğum hayalleri başkasıyla yaşayamıyorum (

canım benim açtıgım konuyu da okursan eger ikimizde hemen hemen aynı durumdayız tek fark ben 5 aydır ayrıyım ve benimki bana direkt seni sevmiyorum demedi cesaretsiz adam. seninki en azından net benimki hala umut veriyo ama davranışlarıyla belli ediyo ki sevmiyo.cümlelerini okurken bi an kendim yazdım sandım aynıyız. insan ölmek istiyo ya kısa ve net ölmek. allah onu benden başkasına kısmet ederse ben yaşayamam ki. bilmiyorum bu derdine ortak olmak mı tuz basmak mı oldu ama yanında olmak istedim henüz kendi derdime bir çare bulamamışken . ama o bana bunları yaşatıyo ya benim o tükenmez aşkım azalmaya başladı inş sen de umurunda bile olmadıgın bu adamdan sogursun canım ya. bazen de ya unutamazsam diyorum işte onu bilmiyorum. ama onu sevmek için ona ihtiyacım yok ki benim saf ve temiz sevgimi onunla kirletemem ben yine severim varsın yanımda olmasın. şu an ben beklemediyim bakalm neler olacak

Çok kilişe olacak belki ama insanlar evlatlarını toprağa gömüyorlar yine de hayatlarına devam ediyorlar.
Ben her sıkıntımda bunu düşünürüm.
Rabbim hiç kimseye kaldıramayacağı acıyı yüklemez.
Bol bol dua edin elbet geçecek sıkıntılar.

Benimde tam bir sene olacak bir kaç gün sonra. İhanet ve aldatılma bitti ben başkasıyla nişanlanıyorum demişti çok dil döktüm yalvardım nafile. Unutmak çok zor oldu unuttum en azından kalbim unuttu. İhaneti unutamadım ne bileyim ilahi adaletin tecellisini bekliyorum belki de. Her şeyin hayırlısı tabi ki. Evleniyor bu arada ilerleyen günlerde olsun napalım :))

Cok allah sabir ve iyi niyetli bir yol nasip etsin size.zor seyler kolay asla olamaz.ama sunu dusunsene degicek ugruna gozyasi dokucek biri olsa suan yaninda olurdu elele sahilde dolasip biryerde birbardak cay icer ev is gelinlik dugun akraba gezmelerini konusrsdunuz.ama yazikki olmamis.ama buda kismet buda kader buda yazi dmek ardindan cokiyi biri gelicekki rabbim tecrube adi altinda birinin kiymetini bilmeyi sana boyle ogretiyor.hic uzulme slov seyler dinleme sakin ama sakin iletisim kurmak isteme iyi gun adamiymis o sense kotu gun insani.allah yasayan herkese sabir yasatanada akil vicdan versin

Maviask sanada gecmis olsn ne hali varsa gorsun birak evlensinde saglam birkazik yesin.almaz mazlumun ahini cikar aheste aheste.bosver okalitedeki adam mutlu olamaz

1 yıl oldu dediklerini yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya... Herşeyin başı nasip. Zaten şu an dönse r anımda yanımda olmadıktan sonra ne işi var yanımda... 1 yılın üstüne artık sevgi kalmadı diyemem ama alıştım yokluğuna... Benim yediremediğim neokta şu. Zor anlarında kötü anlarında işsizken stresliyken ben hep yanındaydım... O ben ameliyat olduğumda yanımda olmadı... Hani derler ya. Uzattığın eli tutmayana mı kızgınsın yoksa hak etmeyene elini uzattığın için mi... Benimki2.sine giriyor... Hak etmeyen insana meğer ne fedakarlıklar yapmışım. Hep yanında olmuşum... Beyfendiye sorduğumda o işsizkenki zamanları zaten ben olmasam da geçecekmiş... Çok güzel hasat biçme değil mi... Allah razı olsun diyeceğine duyduğum lafa bak... Allah yolunu açık etsin ne diyim... İnş aynı duyguları yaşar..

Bilmem olabilir de olmayabilir de. Hayatına birini almamış duyduğuma göre 1 yıldır...

O zaman şöyle söyleyim canım,senin ona çok değer verip sevmen seni cepte görmesine sebep olmuş muhtemelen..hiç kaybetme korkusu yaşamamış,şu an bile hala emin sevdiğinden..mesela senin başkasından hoşladığını ya da çıkacak olduğunu duysa ne yapar merak ettim,hiç bir şekilde arama sorma..bırak biraz da o düşünsün..

Dediklerin doğru hiç kaybetme korkusu yaşatmadım haklısın. Fakat 1 yıldır ben de arayıp sormuyorum o da... 1 yıldır arayamayan daha da aramaz. Yanlışmıyım... Düşünsene ameliyattan sonra bile konuşmayı çok gördü bana. Eğer o gün konuşsaydı ömrüm boyunca ona ait kalabilirdim ayrı olsam bile...

Bence sonradan bitmiş olması zamanında sizi sevmediği anlamına gelmez.Ama siz artık ümidinizi kesin ve lütfen bir psikoloğa gidin bağımlı kişilik bozukluğu tanımlaması yapıyorsunuz.Defalarca mesaj atmanız bir şekilde ulaşmaya çalışmanız hala unutamamanız filan...

bi aşkı unutmanın hafifletmenin en güzel yolu başka bi aşk tecrübeyle sabit..

O zaman dört yıl neden çıkmış anlam veremedim..o zaman tek pişman olacağı zaman senin başkasına aşık olup onu unuttuğun zaman sanırım o zaman da bir anlamı kalmaz..dedğin gibi hastayken konuşmaması her şeyi gözden çıkardığı anlamına gelir bu çocuktan sana hayır yok canım..yoluna bakmalısın..

benim iki yıl oldu biteli bitti unuttum demek agızda şimdi eskiye dönsek becermeyecğimizi biliyorumki suan hoşandıgım cocuk bile var ama onu o gunlrı hatırlayınca içim hala bir tuhaf olur hep bir keşke duyarım ıcımden. hayat bizim ıstediğimiz gibi ilerlemiyor malesef allah yardımcın olsun bırgun bu acın daha hafiflicek ama ben gecebılecegını ınanmıyorum cunku ıcımızde brseyler kalarak bitiriyoruz. ayrılmayı ısteyen bendım ama ben sadece noktayı koymustum okadar. gecıcek canım sen sadce gcmısını dusunerek bugunu elınden kacırma tek dılegım sana bu

dile kolay dicem dile bile kolay değil. tam 4 yıl bir insan sevmediği biriyle yıllarını heba etmez. buna ancak sonradan döneklik denir.bundan sonra yapacağın tek şey yaşattığı güzel şeyleri değilde yaşatığı o korkunç acı veren günleri aklına getirip her aklına geldiğinde nefret ediceksin ki canın acımasın. biliyorum bunu yapması çok zor olucak ama hayatının geri kalanını acı çekerek geçirmek istemiyorsan bunu yapmak zorundasın canım

Bir de ben anlatsam..
Kaybedeli tam 3 yıl oldu. Bedeni duruyor hala bu dünya, ama ne fayda. ruhsal ölüm oldu onun ki. benim için ölümden farksız bu ayrılık. Ne o eskisi gibi ne de ben.
Ayrıldık, insanlar nişan yüzüğümü soracaklar diye kaç bayram kimseye gitmedim. Önce sen kabullenemiyorsun çünkü ayrı olmayı. Kimse onun kadar sevemez derdim ben, ve hala da bunu söyleyebiliyorum. Başta çok kızdım ona. ama sonra sönüyor için. Sonrasında saçma sapan insanlar gördüm karşımda. Ama bak hala umutlu ve mutluyum. çünkü hayat her zaman bir erkekle birlikte yaşamak demek değil..Başka şeylerle de mutlu oluyor insan. Ben kendimi işime verdim, çok şükür iyi bir işim ve kariyerim var. Ailem var. Bak etrafında Allah ın yarattığı ne güzelliklere.. içine huzur dolsun..Rabbim yanımızda her daim. Kendimi güvende hissediyorum bunu düşününce.
Güçlüyüm diyorum kendime, ve dediğim gibi de yapyorum. Çizgim var. Aileme, kendime, çevrem için yapmam gereken çok şey var daha. Herkesin bu dünyada oluş nedeni farklı belki de. Burası sınav yeri, sınavımı en güzel şekilde doldururp gideceğim. şu an 29 yaşındayım. 2 sene ailemden ayrı yaşamaya başlayarak koruyucu aile olmak istiyorum. Bak hala umutlarım var. Mutlu olmak için o kadar çok sebep varki.. Gözlerim görüyor, ellerim tutuyor ve kimseye muhtaç değilim. sevgimi de bir çocuğa veririm..
Bak sende elindeki güzelliklerin farkına var. Herkesin bir yanı yaralı. Ama hayatını güzelleştirmek elinde.. Bunu yapmalısın.. kendin için.. Kendine yeni bir yol çiz lütfen.. Bırak giden gitmiştir. Uğraşmak seni yorar.. yolunu çiz...öpüyorum seni:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…