İyileşeceğim diyorum.. Ancak olmuyor işte..1 yıldır olmuyor. Bana yapılanı yediremiyorum binevi. Yaptıklarımın sonucu bu mu olacaktı diye. Ve ondan başkası evleneceğim erkek olarak aklımdan geçmiyor. Onlarca kişi görüşmek istedi ama hiçbiri tutmuyor yerini... Onla kurduğum hayalleri başkasıyla yaşayamıyorum(
Benimde tam bir sene olacak bir kaç gün sonra. İhanet ve aldatılma bitti ben başkasıyla nişanlanıyorum demişti çok dil döktüm yalvardım nafile. Unutmak çok zor oldu unuttum en azından kalbim unuttu. İhaneti unutamadım ne bileyim ilahi adaletin tecellisini bekliyorum belki de. Her şeyin hayırlısı tabi ki. Evleniyor bu arada ilerleyen günlerde olsun napalım :))
Başkasını seviyor olabilir mi yoksa neden bitsin ki böyle..
Bilmem olabilir de olmayabilir de. Hayatına birini almamış duyduğuma göre 1 yıldır...
O zaman şöyle söyleyim canım,senin ona çok değer verip sevmen seni cepte görmesine sebep olmuş muhtemelen..hiç kaybetme korkusu yaşamamış,şu an bile hala emin sevdiğinden..mesela senin başkasından hoşladığını ya da çıkacak olduğunu duysa ne yapar merak ettim,hiç bir şekilde arama sorma..bırak biraz da o düşünsün..
Dediklerin doğru hiç kaybetme korkusu yaşatmadım haklısın. Fakat 1 yıldır ben de arayıp sormuyorum o da... 1 yıldır arayamayan daha da aramaz. Yanlışmıyım... Düşünsene ameliyattan sonra bile konuşmayı çok gördü bana. Eğer o gün konuşsaydı ömrüm boyunca ona ait kalabilirdim ayrı olsam bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?