Ben de seni öptüm :))) Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Geçen baktım. Herkese açık birşey paylaşmış. Güzel bişey. Üstüme alınmak istemedim zaten. Ama herkese açık yapması bana yazmış gibi geldi....
peşinden koşmayın kendini bi şey sanmasın ya ! dünyada o kadar düzgün adam var sizi sevebilecek . buna mı kaldınız . ameliyatınıza aldırmayan adamla senin ne işin var .
azcık ara bi üst modelini bul . Etrafta bu kadar talep varken bu adama bu arz niye yani ?
peşinden koşmayın kendini bi şey sanmasın ya ! dünyada o kadar düzgün adam var sizi sevebilecek . buna mı kaldınız . ameliyatınıza aldırmayan adamla senin ne işin var .
azcık ara bi üst modelini bul . Etrafta bu kadar talep varken bu adama bu arz niye yani ?
Artık koşmuyorum... Evet kendini çok birşey sandı. Buna mı kaldım kesinlikle hayır. Elim ayağım düzgün. Kendimi çok güzel hissetmesem de çirkin de hissetmem hani. Ama olay ne biliyormusunuz. O benim ilk sevgilimdi. İlk aşkımdı. Ben hep ilk aşkımın son aşkım olmasını istemişimdir. Bundan önce de sonra da kimseye şans vermedim. Ama yanlış kişiye o doğru şansı verdik... Yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte